şansa inanırmısınız _?

şansa inanırmısınız _?

• ewet

Kullanılan: 42 66.7%
  • hayır

Kullanılan: 21 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    63

undead5858

New member
Reaction score
0
şansa inanırmısınız

ben inanmam şansa

hayır kesinlikle inanmam ya sen undead...?

İnanmam

.

sans dıe bısı yok ınsanın uyduruğu zırvalardan bırı ıstee:)

ben inanırım ama fazla değil

bazı durumlarda bütün koşullar eşit olmasın rağmen sadece bir veya birkaç kişi durumdan faydanalabiliyorsa bu onun şansıdır örnek: şans oyunları

bazende biz kendi şansımızı oluştururuz

Şans diye bişey yok olasılık vardır.Şans oyunu denen oyunlarında bi olasılığı var.Çünkü belirli bir sayı veya sonuçları var.Belki doğru sonucu bulmak milyarda 1 bile olsa sonucu oldugu gerçeğini değiştirmez.Bu normal hayatımızda da geçerli.Yapacağın herşey senin hareketlerine bağlı.Fazladan atacagın bir adım veya bir hareket senin için farklı sonuçlar doğurur.Hayatında farklı şeyler olmasını sağlar.Bu farklılıklarda senin gideceğin yönleri belirler yani burdada şans yoktur ama insan bunlara şans diyerek kendini avutur.

Ben sans'a inanırım.Bizim doğmamız bile sans onca sperm'in arasindan biz nasıl yumurtalığa ulastik dersiniz?Bence Sans. ;)

şans insanların akıllarını yetiremedikleri zaman başvurdukları bi kolaycılıktır hangi elimde bozuk para var sağ veya sol şans yüzde 50 hayır hayır şans değil gözlerimiz x ışınlarıyla tarama yapabilseydi yüzde 100 dü yani şans yoktur insan bilgisinin zayıflığı vardır

Geri