'şans verilirse elimden geleni yaparım'

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Beşiktaş'a 2008-2009 sezonunun devre arasında transfer olan Yusuf Şimşek, o sezon sonunda Siyah Beyazlı kulübün çifte kupa zaferine katkıda bulunmuştu. Ancak tecrübeli oyuncu bir önceki sezonda ise istenilen performansa ulaşamadı. 35 yaşındaki oyuncu yine geçen sezon sonuna doğru sağlık problemleri yaşadı.

Bu sezon hazırlık kampına da katılamayan Yusuf'a, son bir aydır sakatlığı olmamasına ve sağlık problemlerini geride bırakmasına rağmen teknik direktör Bernd Schuster tarafından forma şansı verilmedi. Son olarak ligin 7. haftasında Trabzonspor karşısında 18 kişilik kadroya giren Yusuf'un, Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Beşiktaş-Manisaspor karşılaşmasında forma giymesi gündeme geldi.

Siyah Beyazlı takımda orta sahada görev yapan Guti ve takımın yıldız oyuncusu Quaresma'nın sakatlığında hücum hattında yaşanacak sıkıntı göz önüne alınarak Yusuf'un uzun bir aradan sonra yeniden forma şansı bulabileceği konuşulurken, tecrübeli oyuncu tamamen hazır olduğunu söyledi.

Son olarak 10 Nisan'da oynanan Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasında forma giyen 35 yaşındaki futbolcu, Alman teknik adamın kendisi ile Manisaspor maçında oynayıp oynamayacağı hakkında konuşmadığını da ifade etti.

Yusuf, şunları söyledi:

"Ben yaklaşık 6 aydır futbol oynayamadım. Yaşadığım sağlık sorunları ve sakatlıklar sebebi ile sezon öncesi kampına da katılamadım. Bu durum benim için zordu ama o günler geride kaldı. Son bir aydır hazırım. Antrenmanlara eksiksiz bir şekilde katılıyorum. Teknik direktörümüzün verdiği görevleri de yerine getiriyorum. Ancak Manisaspor maçında oynayıp oynayamayacağım konusunda bir fikrim yok. Bu konu ile ilgili hocamız ile bir görüşmem olmadı. Ancak bana görev verilmesi halinda elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim. Hocamızın farklı bir tarzı var. Kadroyu genellikle son gün açıklar ve antrenmanlarda bizimle çok sık konuşmaz. Benimle de bir görüşmesi olmadı. Maç sabahı kadroda adımı görürsem çıkar oynarım".

Dha

Trabzonspor maçında oynamanı bekledim ki bence girseydin iyi işler yapardın.
Bu maçta sana şans verilmeli diye düşünüyorum..

Guti' nin yerini doldurmasa da ilaç gibi gelecek.

Geri