luckleon
New member
bu satırları yazan sen ve senin gibildüşünenlerin,geçen seçimlerden sonra yokluk edebiyatına rağmen bu milletin akp ye inadına oy vermesine öyle bir kızmıştınızki adeta akp ye oy veren bütün bir milleti dangalak aptal saf 3 kuruşa satılan insanlar diye yaftalayıp hıncınızı milete küfretmekten almıştınız unutmayın.aziz nesin in yüzde 60 örneğini burnumuza yorum diye sokmaya çalışanlar şimdi aynı hezimeti tekrar yaşayacak ve son bir kez güvendikleri milletin seçimde yöneleceği tarafı görünce yine millete kin kusarakmı gösterecekler merak ediyoruz..bekleyip görelim.. akp deki yüzdeki 1 lik bir düşüş bile sizi mutlu edecektir eminim.. GALİPTİR BU YOLDA MAĞLUP... diyerek züğürt tesellisine sarılacak bir baykal görüyorum ufukta...çarşafa ve tarikatlara dolanmış bir baykal.. ve çok gurultulu bir gurultay..hadi hayırlısı..))
Aziz Nesin 15 yıl kadar önce Türk milletinin % 60' ı aptal demişti. Şimdi ise, aynı lafı Sn. Tayyip Erdoğan söylüyor. Son seçimlere göre % 46,5' ini aptal yerine koyuyor. Sizlere kendi yayın organınız dışındaki yayınları takip etmemenizi emrediyor. Diyor ki; hürriyet okumayın. Akepe hakkında yalan yazıyor. Onların yalanlarını anlayacak beyniniz yok, okuyup kanarsınız sakın haaa okumayın o gazeteleri. O yayınlar akepeyi karalamak için var. Siz zekasız insanlar anlıyamassınız maazallah kanar da akepeye oy atmazsınız. Bunu sizin başbakanınız size söylüyor. Ben siz doğruyu yanlışı er yada geç de olsa farkedebilecek zekada insanlarsınız diyorum. Ben size bütün yayınları takip edin bir dünya görüşünüz olsun ama başka dünya görüşlerini de takip edip bilgi sahibi olun diyorum. İşte sizin başbakanınızla benim aramdaki fark. Şimdi anladın mı sana kim aptal diyor, kim akıllı?