Şu renkleri okuyabilene helal OLSun =)

1sc0rp!tX

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Şu resimdeki REnkleri okuyabilir misin ?

312hkcj.jpg

Kural İhlali OLmasın diye bu resimleri de ekledim..

2woaxvp.jpg

2v19p93.jpg

Umarım Daha Önce VErilmemiştir

ilk 4 tanesinde zorlandım ama sonra daha sonra hızlı bir şekilde doğru olarak sıraladım hepsini.bir noktadan sonra yapmamızı istenen şeyi kavrıyoruz sanırım.
yani benim görüşlerim böyle.:D

hmm ilginç bi va ka valla:durdurun

EVet bende zorlandım okumak için =)

bunu daha önce görmüştüm ama neyse. Basit ya zorlanmassınız aslında direk renklere odaklanacaksınız yazıları görmemeye çalışın biter.

hızlı bir şekilde tek seferde hepsini okumuşam vallahi

Hll olsun mad..NE diyelim..SEnde SAg Sol çakışmıyor..
SEnde SAg beyin Sol beyne hükmediyor =)

yazıyı dikkate almadım renge baktım sadece renge
beynimden o an okuma işlemini sildim ve başardım
:durdurun

bende basta iyi gıdıodum sora kendıme hakım olamadım ve sacmaladıım hatta orda olmayan kelıme ve renklerı solemeye basladım en son jennıfer lopez fılan dıodum ondan sora durdum zaten:):):)

evet biraz zor oldu ama yaptım :D

SickDreTh' Alıntı:
bende basta iyi gıdıodum sora kendıme hakım olamadım ve sacmaladıım hatta orda olmayan kelıme ve renklerı solemeye basladım en son jennıfer lopez fılan dıodum ondan sora durdum zaten:):):)

:clap

kanımca solaklar daha kolay okuyabilir

SickDreTh' Alıntı:

Abi normaldir..SEn bizi korkutuyorsun o kadar..Biz de sana böyle yaparız işte..Senin yüzünden artık Geceleri uyuyamaz oldum :eek:ha =)

kardeş defalarca karşılaştım artık ezberledim okuyunca zorlanmıyorum...emeğine sağlık...

Geri