Şu Makineye Fiyat Biçebilirmisiniz Arkadaşlar ?

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
İşlemci : AMD AM3 Phenom X3 720 2.8 GHZ 938p
Anakart : Gigabyte MA7U8GM,US2H DDR2 S GL VGA
Bellek : OCZ 4 GB DDR3 1066 Mhz Ram [2x2]
Ekran Kartı : Sapphire HD3870 512 MB [256]Bit DDR4 TV-O
Sabit Disk : Samsung 500 GB 7200 Rpm 16 MB SATA 2
Kasa : Asus TA 951 350 W Siyah Çift Fan 4xUSB
DvD : LG 22X10X10 DVD 12XDVD RAM Writer Sata Siyah
Monitor : 22''aSUS VW220S Wide LCD 5ms Siyah

Arkadaşlar Bu Makinenin Fiyatı Ne Olur KDV Dahil Yazarsanız Memnun Olurum

Ayrıca Ekran Kartı iyi midir ? 9600 Geforce 256 Bit 1024 Almak istemişdim Toplıyan Adam Elimizde Yok Dedide...Sapphire önerdi....

Ram İçinde OCZ Kaliteli Demişti...Anakart'dada DDR2 yazıyor ama ramlar ddr3 desteklermi ?

cevaplarınızı beklıyorum

Ekran kartın NvidaGeForce olsun..Toplayan adama söyle arasın bulsun bi kere alınır böyle alet..

Masaüstü fiyatlarını pek bilyorum ama tahminim bu makina 2.500 civarında olur gibi..Fiyat tahminidir düşük yada yüksek yazmıs olabilirm :)

anlayan arkadasıma da sordum DDR3 işi olmaz dedi tanımazmış ..

anakartt ddr2 yazıyor sanırım desteklemez.
o konuyu dikkatlice sor önerene. ya ramleri ddr3 den 2 ye indirt mhz yi artırt ya da anakartı yükselt.
ayrıca ramleri de çift alma bence. 4gb lık tek ocz al. sonuçta ocz kaliteli ürndür sıkıntı çekmezsin. ilerde yetmedi mi 1 4 daha atarsın süepr olur makina.

alet için sana fiyat veremiycem aklımda hep eski fiyatlar var dolar arttı malum karıştı hesapla ama tek tavsiyem şu olabilir.

madem bu kadar masraf yapmışsın git kendine sağlam bi ekran kartı al.
ne o öle 3870 vermiş. ya zotac dan geforce un gt serinisi tak ya da atiden 4870 al.

yeni gördüm ve en ölümcül parçayı yazmamışım:D
o 350w lık sup u al adamın istediği yerine iade et.
yani biraz ağır yazmak da istemiyorum ama ansıl bilgisayarcı bunlar ya. o sana önerdiği ve benim beğenmediğim kart bile en azından 400 olmalı ki sup adam gibi çalışsın.
sen asus un 400-450 lik sup larından birtane kesin eklettir makinaya ben onlardan verirdim hep server veya yüksek makinalara ve hiç sorun çıkartmazlar.

ya da kasayı thermaltek yap kurtul onların içinde var zaten o büyüklükte suplar.

bence kasa max 1800 dür. ekran ise oda 400 ytl faln toplam 2200 daha fazla verilmez zaten..

Dostum elimdeki Özellikler Ve Tavsiye Ettiğim Özellikler Bunlar :) Eğer Düşünürsen Pm Den İrtibat Kurabilirsin.

ads%26%23305%3Bz.JPG

Ekran kartın NvidaGeForce olsun..Toplayan adama söyle arasın bulsun bi kere alınır böyle alet..

Masaüstü fiyatlarını pek bilyorum ama tahminim bu makina 2.500 civarında olur gibi..Fiyat tahminidir düşük yada yüksek yazmıs olabilirm :)

anlayan arkadasıma da sordum DDR3 işi olmaz dedi tanımazmış ..

HAcı Sen yaptın ucak mı krilaıyorSun

Dostum buna Verecegın fıyat 1 bucugu gecerSe Oda En kötü ıhtımal dıyorum Burak gel ben sana Adam Akıllı bırseyelr ayarlIyacam bu Kadar adama GEcirilmez

Teknolojinin ucuz olduğu şu dönemde 1500 TL ye aslanlar gibi masa üstü toplanır
Sen bir yere bağlı kalma piyasa araştırması yap
Birde birinci elden almaya çalış mesala nette satış yapan şirketler var hepsiburada falan inan çok fark ediyor
Senin makineyi alacağın bilgisayarcıda sonuçta böyle şirketlerden alıp üzerine kendi karını koyuyor
Örnek istersen ben laptopa 2X1 ram almak istedim bilgisayarcı 100 tl fiyat verdi ben netten 60 tl ye aldım

HAcı Sen yaptın ucak mı krilaıyorSun

Dostum buna Verecegın fıyat 1 bucugu gecerSe Oda En kötü ıhtımal dıyorum Burak gel ben sana Adam Akıllı bırseyelr ayarlIyacam bu Kadar adama GEcirilmez

Hacı ben satmıyorum makinayı ya :D zaten fiyatını kestiremiyorum dedim tahmini bi fiyat söyledim aşağı yukarı manasında dolar almış basını gitmiş zaten :D

bence ram alacaksan en güzel performansı kingston 677 mhz olanı verio 2 gb 2 tane çaktınmı makine uzay mekiği gibi olur :D 1066 mhz pek tutulmadı sölim ...

Teknolojinin ucuz olduğu şu dönemde 1500 TL ye aslanlar gibi masa üstü toplanır
Sen bir yere bağlı kalma piyasa araştırması yap
Birde birinci elden almaya çalış mesala nette satış yapan şirketler var hepsiburada falan inan çok fark ediyor
Senin makineyi alacağın bilgisayarcıda sonuçta böyle şirketlerden alıp üzerine kendi karını koyuyor
Örnek istersen ben laptopa 2X1 ram almak istedim bilgisayarcı 100 tl fiyat verdi ben netten 60 tl ye aldım

Arkadasa katılıyorum bende laptopa ram aldım daha yeni..Bilgisayarcı 90 lira istedi Kingston 2gb ram için 40 liraya aldım netten.. kapsamlı bi arastırma gerekiyo

ne alırsan al nette araştır öyle al....misal: ben kingston 1 gb 667 mhz ddr2 ramiçin dükkanda 50 tl fiyat verdiler (en ucuzu) netten 69.90 tl ye aynı özellikte 2gb lık aldım iyice araştır sonra al......

Geri