Şu konuya bi açıklık getirelim!

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
ewt arkadaşlar uzun bi süredir aranızdayım.siteye ilk katıldığımda herkes beni illuminati die tanıdı daa sora zamanla illu oldu ismim:)

şimdi ise illuyla alakasız olan SıpA nickiyle burdayım ve ben artık neden sıpa sorusuna cevap vermekten cidden yoruldum sıkıldım bööö geldi yaws:Daçıklıorum arkadaşlar benim gerçek lakabım sıpadır şuan lisedeki arkadaşlarım bilmez ama esas köklü(10-12 yıl arası)olan arkadaşlarım çok ii bilirler.Onlar sitede fazla etkin olmasalarda bilginiz olsun dedim ve artık bana bunu sormayın.Gerçek lakabım sıpadır ve buradada böle yapmak istedim. . .

bide arkadaşlar kimsenin nickimle alay etmesini takacak biri deilim yani sıpacık naber dedikten sonra özür dilemenize gerek yok.Adabıyla olduktan sonra sorun yoktur!

hepinizi seviorum ii forumlar.Lem lamerler sizide seviorum valla:)geyik bölümüne çok büyük katkınız olur valla solariz ve dark bi koysalar siteye:)

nese nese ii forumlar:)

bende seni seviorum minik sıpam benim:goz:
ben biliodum bu hikayeyi ama yeniden dinlemek güzeldi:D

Onlar bizim herşeyimiz, LameR a.ş. :)
özel bölüm bile istesek yeridir:)
onlar direkt oraya başlık açsınlar :)

ifrit' Alıntı:
sipa bizi diskoya gotur

ifrit yeterki sen ite yaws disko köpeğin olsun

bu arada bana artık illu demeyin yaws kızmaya başlıom:Sopa

bu nicki baban duymadıktan soNra gerisi problem diil zaten :D

illuminati daha güzeldi :) az mı camfrog da halay çektik be :D

Uzunefe' Alıntı:
illuminati daha güzeldi :) az mı camfrog da halay çektik be :D

efem sıpa die daa ii çekeriz lem:)

gerçi ben artık irc ve camfrog açılsa bile takılmayı düşünmüorum ama nese bi ara çekeriz ben radyoyu alırım halay çekeriz:)

Geri