Şu Anki Sevgilinizin Adi Ne?

bapandsas

New member
Reaction score
0
Ya Su Isimlere Taktimm Ya Bu Aralar Ben Baslayimm ...
Mehmet Erhan Özkan......biraz Uzun Ama BÖle.....

Lena (( Russia ))
Monika (( Germany ))
Michelle (( Brazil ))
Elif (( Türkiye ))
.
.
.

The_Ben' Alıntı:
Lena (( Russia ))
Monika (( Germany ))
Michelle (( Brazil ))
Elif (( Türkiye ))
.
.
.
wayyyyyyy cokkkkk ııısın be 1 tane yetmıyomu mıllet suna bakın yaw hihihi:D:eek:ha

Daha bi adı yok ama özellikleri şu
AMD athlon 64 +3500 939,MSI 7194-010 sc939 ddr ses+lan pci exp,Albatron 6600 LEQ 256 mb PCİ express,LG T730SH CRT FLAT

Artık bu kızla beraberim hiç kaprisi yok beni ihmal ediyorsun demiyor bi sorun cıktıgı anda bir gün öncesine rollback yapıyorum hiç bir sorun kalmıyor çok güzel taklit yapıyor istedigim şarkıyı anında söyleyen sanatcının agzından söylüyor arasira film izliyoruz oyun bile oynuyoruz
:D:D:D :vur

neccko' Alıntı:
Daha bi adı yok ama özellikleri şu
AMD athlon 64 +3500 939,MSI 7194-010 sc939 ddr ses+lan pci exp,Albatron 6600 LEQ 256 mb PCİ express,LG T730SH CRT FLAT

Artık bu kızla beraberim hiç kaprisi yok beni ihmal ediyorsun demiyor bi sorun cıktıgı anda bir gün öncesine rollback yapıyorum hiç bir sorun kalmıyor çok güzel taklit yapıyor istedigim şarkıyı anında söyleyen sanatcının agzından söylüyor arasira film izliyoruz oyun bile oynuyoruz
:D:D:D :vur
hımm walla begendımm yaw bu kızı banada ayarlasana bı tane bundan:D:Dhahahhah:clap :biggrin

wayyy söleme bıde ona bızde ona 1907-1988de saklı sahsıyet derız nasıll?:D

bebenim bebegimde HP Pavilion Dv5000 makinam yüzünden kız arkdaşımı terk ettim su an sadece bebeğimi seviyorum

bendekide akıl işte

:aşk arda....:hhaşık askerde ama:(

1 ay sonra edit: artık hem askerde diil, hem de benim değil.. artık daniel.... aşkım bitanem sevgilim =)

Geri