Şov Ocak'ta Devam Edecek

admiral

New member
Reaction score
0

“Devre arasında hocayla konuşup kime ihtiyacımız varsa alacağız. Arda bu kulübün evladı, gelmek isterse gelir. Ancak onun kendisini biraz daha geliştirdikten sonra dönmesini isterim”.

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal’dan önemli açıklamalar... Kanaltürk’te yayınlanan Futbolizm programında konuşan Başkan, “Çileği herhangi biri için kullanmadım. Çilek genel bir tabirdi. Pastanın kreması için tarif ettim” dedi. Yeniliği seven bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Aysal, “Hareke geçmeyi seven biriyim. Devre arasında hocayla konuşup kime ihtiyacımız varsa alacağız. Arda bu kulübün evladı, gelmek isterse gelir. Ancak onun kendisini biraz daha geliştirdikten sonra dönmesini isterim. Şu anda kulübünde mutlu. Galatasaray’ın her zaman Arda’ya ihtiyacı var ama Arda’nın da Galatasaray’a ihtiyacı olacak” ifadesini kullandı. Fenerbahçe Başkanı hakkında yöneltilen soruları da yanıtlayan Aysal, “Aziz Yıldırım’la ilgili yorum yapmak istemiyorum. Toplum vicdanı kararını vermiştir. Bu konuda yorum yapmak bize yakışmaz” dedi.

‘Galatasaray farklıdır’

Aysal, Aziz Yıldırım’ın statta mikrofonla anons yapması hakkında da şunları söyledi: “Biz Galatasaray'ız, çok farklı bir camiayız. Ben geldikten sonra olayı profesyonellere devrettim. Hesabı onlardan sorarım. Yönetimde kavga yok. Ancak tabii ki tartışmalar oluyor. Ama bu benim yönetim şeklimden kaynaklanıyor. Demokrat bir başkanım.”​

Geri