Şok!!! Yağmurdan Kaçarken DoLuya TutuLduk!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Avrupa'da da hakemlerden yakındı.

129484.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Bordeaux maçının hakemlerine tepki gösterdi. Milan Baros’a yapılan hareketin penaltı olduğunu ama hakemin vermediğini savunan Polat, "Nedir bu hakemlerden çektiğimiz. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Türkiye’de yaşadıklarımız ortada, Avrupa’da da aynısını yaşıyoruz” dedi.

Hakem için bu açıklamaları yapan Polat, başka bir nokta da İsviçreli hakemin tavrını Türk hakemlerine örnek gösterdi. Sarı-kırmızı kulübün patronu, "Her şeye karşın hakem maçın önüne geçmemeye çalıştı. Kayseri maçında Lincoln’ün oyundan atılmasının ne kadar yanlış olduğunu burada da gördük. Rakip atışı kullanırken Ayhan topu kesti ama hakem oyunu devam ettirdi. Demek ki doğrusu bulmuş. MHK bu maçın görüntülerini alsın ve hakemlere izletsin" diye gönderme yaptı.

Polat, maçla ilgili olarak ise "Sonuç bizim için iyi. Ali Sami Yen’de bu işi bitireceğimize inanıyorum. Takım iyi mücadele etti. Hatta son bölümlerde tempo o kadar yükseldiki iki takım oyuncuları da maçı bitirmekte güçlük çekti” diye konuştu.

Haberturk ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ

"Her şeye karşın hakem maçın önüne geçmemeye çalıştı. Kayseri maçında Lincoln’ün oyundan atılmasının ne kadar yanlış olduğunu burada da gördük. Rakip atışı kullanırken Ayhan topu kesti ama hakem oyunu devam ettirdi. Demek ki doğrusu bulmuş. MHK bu maçın görüntülerini alsın ve hakemlere izletsin" diye gönderme yaptı.

burada katıLmamak eLde değiL,Oğuz Sarvan kameraLarın önünde herşey apaçık ortadayken nasıL yaLan konuşmuştu öyLe..

isviçreLi hakem kartLar konusunda sıkıntı yarattı,bir de bir iki ofsayt ve fauL.. onLara da oLur o kadar diyebiLiriz.. umarım rövanşta sıkıntı çıkmaz..

katılıyorum ben de orta hakem neyse de çizgi hakemi yaktı bizi kaç kez!!!

geline oyna demişler yerim dar demiş.elde iyi bir kadro kötü bir teknik adam var.oyun oynatamıyor.hadi bir maçta hakem hatası vardı ya gerisi.malesef bu memlektte hakem hatası kurbanı sadece GS de değil.

Her dönemde hakem hataLarı oLur. . .
Ama Adnan PoLat kadar hakemLeri eLeştiren bir başkan görmedim. . .
Gerek yok bu açıkLamaLara sen bu açıkLamaLarı yapınca bir şey değişcekmi. . .
Boşuna kendi kaLitesini düşürüyor :goz:

Geri