Şok! SePtAgh kaza gecirdi!

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
effet gercekten de şok haber.... ama malesef sizlerle de paylaşmalıyım
SePtAgH kriptoloji hakkında bilgi toplarken kaza gecirdi ...

işte gazete manşetleri ;

Günün birinde hep gülüp geçtiğimiz kriptolojide dünya çapında bir isim olacağını söylerdi hep yazık oldu Allah rahmet eylesin :(

bana hediye alacaktı alamadan öldü.. Allah kısa zamanda sizi onun yanına göndersin ki kavuşun :)

abi şakası bile kötü ölümün şakası olmas arkadaslar yapmayın böle şeyler...

septagh lazım bize başka biriyle takas edelim benim sinirimi bozanlardan :D

benim de karın ağrım var bu konuda (siyasi simgeyi taşıyan bi bayrak var birinin imzasında ona uyuz oluyorum !!!)
herneyse gelelim konuya ....
mesela kim bana adres ver suikaste kurban verelim onu :D
kim vurduya gitsin ne de olsa türkiye burası ...
o olmassa banlarsınız olur biter :p

ya bende az kalsın mekanı cennet olsun yazacaktım yaa . ama hakikaten arkadaşlar Angel arkadaşım doğru söylüyo ölümün şakası olmaz. Bu arada araba kazası şey yaa Joe Black ile Tanışmadaki sahne. ne tırsmıştım yaaa :D:D

Sevgili arkadaşlar sırf sizleri huzurlandırmak için geri geldim.Özellikle de STIG sakın uyuma karanlık yerlerde durma.Peşindeyim.Sorunlu karseşim sana hediye olarak eski Beşiktaşlıların imzalarını aldım ama eğer istersen bi ara beraber gidelim şahsen tanışırsın:):)
Saygılar.:)

Arkadaşlar Allah hepimize uzun ömürler versin

Evet arkadaşlar son söz sorunlunun konu kapanabilir nasılsa septagh da gereken açıklamaları yaptı ve dediği gibi Allah uzun ömürler versin :)

leynnnn baska baslıklarda yazınca daha cok dikkat cekio ahuahau radyoyu dinlesenize askolsun hasta yatagımdan yayın yapıyorum ama olmaski :(

Hemen dinliyom apla şimdi geldim eve:):)

ahua bak reklamın iyisi kötüsü yeri zamanı yoktur derler nasıl ama bir kişi daha kazandık :D ama konusnca korkma hastayımda ses travesti gibi cıkıyo ahahau

heh :) angel sen yeni mesajları şöyle bir dolaş baya hit gelir.. sep konuşuruz biz bu konuyu :D

arkadaşlar ölümün şakası olmaz sep bize lazım duyduğuma göre iyi yemek yapyomuş :p öle demişti :p

angel bu arada sen bütün formları dolaşıp dinleyicimi toplıyon bu sesle herkes kaçar valla senden :p

Angel Hahaha Bende Programlar In Linkini Vereceğim Bu Gidişle...

aaa SePtAgH sen yaşıyon demek hoşgeldin yafff ....
Allah uzun ömürler versin ... ;)
bi ze lazım sın sen dostum.....
angel aplacım : sadece bian aklıma geldi ben de böle bi başlık açtım ve de salladım :D

umarım kızmamışsın dır SeP :)

reklamın iyisi kötüsü ve yeri zamanı olmaz doğruda şakanın oluyor bir an ciddi sandım şaka oladuğunu anlayınaca rahatladım artık bir aile olduk burada allah cümlemizi kaza ve belalardan korusun uzun ömürler nasip eylesin.

lem bende gerçek sandım
kahkahayada açmamışsın konuyu başsaglı dileyecektim az kalsın :)

Geri