Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim de karın ağrım var bu konuda (siyasi simgeyi taşıyan bi bayrak var birinin imzasında ona uyuz oluyorum !!!)
herneyse gelelim konuya ....
mesela kim bana adres ver suikaste kurban verelim onu
kim vurduya gitsin ne de olsa türkiye burası ...
o olmassa banlarsınız olur biter
ya bende az kalsın mekanı cennet olsun yazacaktım yaa . ama hakikaten arkadaşlar Angel arkadaşım doğru söylüyo ölümün şakası olmaz. Bu arada araba kazası şey yaa Joe Black ile Tanışmadaki sahne. ne tırsmıştım yaaa
Sevgili arkadaşlar sırf sizleri huzurlandırmak için geri geldim.Özellikle de STIG sakın uyuma karanlık yerlerde durma.Peşindeyim.Sorunlu karseşim sana hediye olarak eski Beşiktaşlıların imzalarını aldım ama eğer istersen bi ara beraber gidelim şahsen tanışırsın
Saygılar.
ahua bak reklamın iyisi kötüsü yeri zamanı yoktur derler nasıl ama bir kişi daha kazandık ama konusnca korkma hastayımda ses travesti gibi cıkıyo ahahau
aaa SePtAgH sen yaşıyon demek hoşgeldin yafff ....
Allah uzun ömürler versin ...
bi ze lazım sın sen dostum.....
angel aplacım : sadece bian aklıma geldi ben de böle bi başlık açtım ve de salladım
reklamın iyisi kötüsü ve yeri zamanı olmaz doğruda şakanın oluyor bir an ciddi sandım şaka oladuğunu anlayınaca rahatladım artık bir aile olduk burada allah cümlemizi kaza ve belalardan korusun uzun ömürler nasip eylesin.