Şok.! Lugano Ocak'ta ayrıLıyor..

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Fenerbahçe'de ara transferde takıma yapılacak takviyeler tartışılırken sürpriz bir gelişme yaşandı ve Lugano ayrılmak istediğini söyleyerek yöneticileri şoke etti.

news_manset_resim_z1_luganosevinc002_copy.jpg

Fenerbahçe'de ara transferde takıma yapılacak takviyeler tartışılırken sürpriz bir gelişme yaşandı ve Lugano ayrılmak istediğini söyleyerek yöneticileri şoke etti. Geçen hafta İstanbul'a gelen menajeri Juan Figer aracılığıyla Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini yönetime ileten Uruguaylı futbolcu, "Fenerbahçe'de görevimi yaptığıma inanıyorum, burayı çok sevdim, büyük bir mutlulukla forma giydim ama İtalya'dan çok iyi teklifler aldım. Fenerbahçe'ye para kazandırmak da istiyorum. Bu nedenle ocak ayında izin verin gideyim" dedi.

Bu istek karşısında şaşıran yöneticiler hemen Lugano'yu kulüp binasına çağırdılar. Figer'in de bulunduğu görüşmede başarılı futbolcuya "Biz senden memnunuz. Şu dönemin sıkıntılı geçtiğini kabul ediyoruz ancak hedefimiz geçen seneki Avrupa başarılarını daha da yukarıya taşımak. Bu hedefe giderken sana ihtiyaç var, ayrılmanı istemiyoruz" dediler. Ancak Lugano ısrar edip "Yaşım fazla ilerlemeden Avrupa'da oynamak istiyorum. Beni anlayın" karşılığını verdi. Lugano'yu ısrarla isteyen kulübün Juventus olduğu belirtildi.

Lugano'nun kararlı tutumu üzerine Figer'in daha sonra Fenerbahçeli yöneticilere "Ondan daha iyisini bulabiliriz" dediği ve ilk olarak da Bayern Münih'in Brezilyalı yıldızı Lucio'yu önerdiği bildirildi. Figer'in, Alman kulübünde sıkıntılı günler geçiren Lucio'nun fiyatının düştüğünü ve 7-8 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye transferinin mümkün olduğunu kaydetti. Bunun üzerine Lucio, ocak ayı için Fenerbahçe'nin transfer gündemine dahil edildi. Bu arada yönetimin, Lugano'nun kalması için Alex'i de devreye soktuğu ifade edildi.

KaynaK

Juventusta İşi Gücü Bırakıp Bizim Liqimizdeki Oyuncularımı İzliyor Ne...Delgado Lugano Vb Vb...

Giderse gerçekten büyük kayıp oLur ..

Sezon başında EDU ve LUGANOyu 30 milyon € ya satmayan yönetimi KINIYORUM..
EDU gidene kadar da Ben Fenerli değilim..Lugano çok iyi bir defans fakat o paraya çok iyi isimler alınabilirdi..!! yani Edu salağı 12 miyon, Lugano ya 18 milyon € veriyorlardı...!!!

Lugano gittiği taktirde fener defansı hiçbir varlık gösteremez.
Gördük bunu sezon başında..

aziz yıldırım'ın cevabı hazırdır eminim

"Gidince kıymete bindi gitsin önemli deil dünyanın en iyi savunmacısını alırız" der kesin :) :) :)

en büyük fenerbahçe luganoda biliyor fenerbahçenin büyüklüğünü hiç bir yere ayrılmaz fenerbahçeyi bırakıp

aurelio gibi değerli bir futbolcuyu bıraktı yerini de dolduramadı fb luganoyu da satın sonra yerini dolduracak futbolcuyu bulamazsanız ne olacak...

yok arkadaşlar siz bu haberlere aldırış etmeyin..

lugano bizde kalacak..

Bedeva mı? gidecek acaba yazmamışsın...

YaLan haber yaaa
Lugano koLay koLay fb yi bırakmaz..........

Edu zaten oynayamıo bıde bu gıderse cöktü defans...

evet Edu doğru düzgün bir iş becerdiği yok..

defansın en iyisi Lugano..

bu yüzden gönderilmez ve bu yalan bir haberdir..

Geri