Şok!!! LincoLn AyrıLmıyor!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Problem yıldız Lincoln, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

haber_ic_152148.jpg

Galatasaray'a geldiği günden beri tartışmaların odağında olan ve son olarak geçtiğimiz günlerde 20 bavulla ülkesine gidince takımdan ayrılacağı yorumları yapılan Cassio Lincoln, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmayacağını söyledi.

Kişisel İnternet sitesine konuşan Brezilyalı futbolcu, "Çok çalışmaya devam edeceğim. Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye'de yapacak çok işim var. Önümüzdeki sezonun çok farklı olacağına inanıyorum" dedi.

İHA

Bu Adamda Baya Sorun Oldu G.Sarayda.
İstemiyor Hala Oynicam Diyor :hhmanD
Ama Yönetim Yollar LincoLnu

Lincoln is keen to stay in Galatasaray under new coach Frank Rijkaard.

The former Barcelona coach signed a two year contract with the club on Saturday, and Lincoln is looking forward to work with Dutchman.

”I will continue to work hard, and I don't think I will leave Galatasaray. I still have work to do in Turkey. The next season will be very different I believe, says Lincoln.

Kaynak: http://www.lincolnofficial.com/en/latest_news.asp??AjrDcmntId=6837

The former Barcelona coach signed a two year contract with the club on Saturday, and Lincoln is looking forward to work with Dutchman.

”I will continue to work hard, and I don't think I will leave Galatasaray. I still have work to do in Turkey. The next season will be very different I believe, says Lincoln.

ya yorum morum yapılmıyomu şu gudikin sitesine. defol git fln dielim. ingilzce sövelim. gelmesin istemioruz.

ßu Senede Istiyosa oynamasın..devre arasında gönderiLceğinden hiç şüphem yok..Rijkaard disiplinden taviz vermeyen bi insan..nasıLki Ronaldinho'yu gece hayatı yüzünden kadro dışı bıraktı..LincoLn'e hiç acımaz..

buldum:durdurun gudikin sitesinde tepede contact lincoln var mail adres i fln var. gelme dicem:D

Çok çalışmaya devam edeceğim. Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye'de yapacak çok işim var.
:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

ne kadar da çok çalışıp futbol adına bir misyon yüklendin Türkiye'de helal olsun(!)....

bas git ya dalga mı geçiyorsun git de biz de kurtulalım sen de.........

bence gitmesin madem bize bu kadar eziyet ediyor illa bi yedek dışı adam lazımsa göndersinler paflara bizim gençlere 1 yıl boyunca sağa bakıp sola pas atmayı öğretsin :D

Ya şu adama yıldız mıldız demeyin. Ne kattı şu takıma Allahınızı severseniz.Lincoln bir hagi bir Hakan Şükür olamaz.Rijkaard onun façasını indirir aşağı merak etmeyin ;)

Adamın ne yaptığı belli değil

Rijkaard gelince birden lincol'nün futbol mantalitesi değişti anlaşılan ! kendisine çeki düzen verse sahada adam gibi çıkıp futbolunu oynasa takıma çok şeyler verebilecek bir futbolcu ama hep başka şeylerle gündeme geldi ! umarım dediklerini önümüzdeki sezon aynen sahaya da yansıtabilirsin lincoln çünkü bu senin son şansın diye düşünüyorum.

İsterse bu sende oynamasın, oynamadığı takdirde yedek kalacağını bilir.bu yüzden önümüzdeki sezon daha başarılı olacağına inanıyorum.

ben bu adamın ilk geldiği gün biliyodum sonunun böyle olacağını öyle bi şımarttınız ki bize attığı gollerden cd bile yaptınız ohh canıma minnet şimdi başınıza kaldı çok mutlu oldum valla. bi sene daha sömürsün sizi :D lincoln şöyle lincoln böyle onu şımarta şımarta şımarta sonucunun bu durum olacağı sizce çok mu garip ? bence çok normal

Geri