Şok!!! Gökhan Zan'a AnderLecht Kancası!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Belçika basını, ülkenin önde gelen kulüplerinden Anderlecht'in, ara transfer döneminde Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan'ı transfer etmek istediğini yazdı.

38226.jpg

RSC Anderlecht'in, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Zan ile ilgilendiği öne sürüldü.

Belçika'nın yüksek tirajlı gazetelerinden HLN, Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından RSC Anderlecht'in, Beşiktaşlı milli futbolcu Zan'ı takibe aldığını iddia etti.

Anderlecht yetkililerinin, Zan'ı 3 haftadır İstanbul'da izledikleri ifade edilen haberde, ara transfer döneminde girişimlerin başlayacağı kaydedildi.

NTVSPOR ve Ajanslar
3 Aralık 2008 Çarşamba

alsınlar götürsünler para da vermesinler :D

abi neresi şok yaa piyango wallahaaa bizim için tam bi bomba adam yaaa hiç beklemeden wersinlerrrr yanında seriç te bonus u olsunnn ocak ayına kadar da beklemesinler kurtulalımmm

:D besiktas üste para vermiyicekmiymis...:D

allaam bugünleri de mi görecektim sana şükürler olsun. bi de demirören gitse...

Ben bir G.S. li olarak çok sewindim.Kardeş kulubumuz Beşiktaş a da daha ii oyuncular layık

Onların yüksek tirajlı gazeteside bizim fotomaç a eşittir.Sallama haber. Gökhan defansa alınırmı...

DuaLarım Kabul oLuyor SOnunda...Üstüne Parada Vericek miyiz???

bir zamanlar arsenal istiyodu şimdide anderlecht...gerçi belli olmaz elin oğlu bize kör gordonu gazladıysa bizimde gökhan zanı gazlayacağımız birileri mutlaka vardır

harBiMi paRada isTeMiYoruZ :D:D

dogru olabilir bi kac yerde daha gordum bu haberi

inşallah giderde beşiktaş bi kazmadan kurtulur

neresi şok ya bugün duydugum en iyi haber tabi dogruysa..

üstüne para vereLim yeterki aLsınLar...

Geri