Şok!!! Deivid'in SayıLmayan GoLü Kare Kare Karşınızda!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
79457p.jpg

79458p.jpg

79459p.jpg

79460p.jpg

79461p.jpg

%100 GoL , Orta Hakem Kaleci Yüzünden Göremedi Yan Hakem Göremedi Federasyonunda Hakeme Verdiği Yetki %100 Emin Değilsen Verme Şeklinde , Ama 4.cü Hakemin Görmesi Lazım Ve Uyarması Lazım Kanaatindeyim Fenerbahçe Yenemese Bence Maç Tekrarlanırdı ,

Ulan Tarafatar Gol die bağırıyo

ben evden gol die bağırıyorum

hakemler nasıl göremiyo??

Görün Görünh BJK liler ve Gsl liler

hakemler bize çalışıyodu di mi?

3 sezondur herhalde toplam 7-8 tane penaltı kullanmışızdır o da yani hakemlerin hediyesi...

anlamıyorum ben bu Fedarasyonu..

gitti buz gibi goL . . .
Hakem dua etsin bu macı fener kazandı
eğer puan kaybetseydik vay haLine . . .

satın almışlar ahkemi :D

atılan golü bal gibi hakemlerin hepsi gördü de ş.......lerin golü vermek işlerine gelmedi yazık oldu o güzelim gole.........................

35 metreden gol olacaktı be yav

Emre ile Deivid'in uzak şutlarıyla fantastik golleri ile kazandık diyecektik ama ..

İşte kör hakemler.

sanki fener maçı kaybetti yada berabere kaldı öyle bişey olsa tamam da yediniz işte kardeşim daha ne istiyonuz altı üstü bir gol işte karşındaki takımda seni şampiyonluktan etmiş bir denizli kuyruk acısı var işte...

Sayılmayan gol yüzünden fener puan kaybetse o hakem hakemliği ßırakırdı.

Fenerbahçeye golün verilmemesi haksızlık oldu.Bencede Fenerbahçe eğer maçı kazanamasadı maç tekrarlanırdı.

nasıl gol değil ya yuh yani :S resmen kalenin içine giriyor top allahım ya :S bende bu türk hakemleri neden hiç uefa yok diyordum bu soruma bir örnek olabilir :D

sayılmadı ama çok güzel goldü bizde ne yapacaz bundan sonra hakemleride yenecez biz fenerbahçe cumhuriyeti yiz

allahım yaaaaa nasıl saymadı anlamadım :S:D

Geri