Şok!!! Beşiktaş Bombayı Patlattı!!! Beşiktaş Fatih Tekke İle El Sıkıştı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Yeni sezon öncesi kadrosuna 9 yeni futbolcu katan Beşiktaş sürpriz bir ismi Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz sezon Zenit'te fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke ile anlaştı.

33316.jpg

Futbol hayatına Zenit'te devam eden Fatih Tekke ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Rus kulübüylede pazarlıklarda son aşamaya geldi. Ancak, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olması için siyah-beyazlı yönetim Bobo ve Nobre ikilisinden birinin satılmasını bekliyor.

Öncelikli olarak Bobo'yu yüksek bir bonservis bedeliyle göndermek isteyen Beşiktaş yönetiminin Dinamo Kiev takımıyla tekrar pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Bobo'yu ısrarla isteyen Ukrayna kulübünün bu kez daha yüksek bir teklifle siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı belirtilirken, Nobre için ise Brezilya'nın Internacional kulübünün devreye girdiği öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, bu iki kulüpten biriyle anlaşırsa daha önceden el sıkıştığı Fatih Tekke'ye Beşiktaş formasını giydirecek.

Geçtiğimiz sezon Zenit'te fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke'yi bu sezon Bundesliga'ya yükselmeyi başaran Christoph Daum'un takımı Köln ve yine Bundesliga'nın yeni takımlarından Hoffenheim'ın da transfer etmek istiyordu.

NTVSPOR
25 Temmuz 2008 Cuma

Fatih Tekke Beşiktaş'a!

Yeni sezon öncesi kadrosuna 9 yeni futbolcu katan Beşiktaş sürpriz bir ismi Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz sezon Zenit'te fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke ile anlaştı.
Futbol hayatına Zenit'te devam eden Fatih Tekke ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Rus kulübüylede pazarlıklarda son aşamaya geldi. Ancak, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olması için siyah-beyazlı yönetim Bobo ve Nobre ikilisinden birinin satılmasını bekliyor.
Öncelikli olarak Bobo'yu yüksek bir bonservis bedeliyle göndermek isteyen Beşiktaş yönetiminin Dinamo Kiev takımıyla tekrar pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Bobo'yu ısrarla isteyen Ukrayna kulübünün bu kez daha yüksek bir teklifle siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı belirtilirken, Nobre için ise Brezilya'nın Internacional kulübünün devreye girdiği öğrenildi.
Siyah-beyazlılar, bu iki kulüpten biriyle anlaşırsa daha önceden el sıkıştığı Fatih Tekke'ye Beşiktaş formasını giydirecek.

Hadi ilk haber benden olsun..Müjdemi isterim

Fatih tekke tr'de trabzon'dan başka takıma gelmez..

ya walla fatih son iki sezonda dört büyüklerin hepsine geldi walla:)

bence fotomaç ve fotospora inanmayın bu iki gazete ortak çalışıp ortak haberler yapıp milletin inanmasına neden oluyo adam diyo ki ulan yalan olsa nie ikisi de yazsın ama öle deil..geçin bu işleri fatih türkiyeye dönmez kesinlikle..:)

ben de az önce okudum
bjk için faydalı olacağını düşünüyorum tekkenin

Yalnız ßunu aLmaları için Bobo Veya Nobre Satılması Lazım:goz:

boboyu vermeyin o zaman ne esprisi kaldı ki fatih in gelmesinin ? ama nobre gidebilir sağdan sağdan

Kaç oLdu walla Dostum hiç açtıgın konulara kaynak ekLemiyorsun..

Dediğini dikkate alıyorum..Fakat asparagas haber vermiyeceğimize emin olabilirsin..Ayrıca kafamda oluşan bi çelişki var neden kaynak reklamı yapılıyor..Ama haklısın..Dediğim gibi dikkate alıyorum..Neyse konu sapmasın..Fatih Tekke BJK da tutar mı tutmaz mı ? olmur mu olmaz mı ?
Bence %50 ihtimal

ya arkaşlr böyle saçma yalan haberlere sizdemi inanıyorsunuz 1-f.tekke bjk ye gitmez 2- bjk nin f.tekkeyi almaya parası yetmez 3-zaten bjk o kadar parayı f.tekkeye bağlamaz birbirimiz kandırmayalm heryerde yalan haber olur ama bu site bu forum hepimizn burda izin vermeyelim böyle şeylere teşekkürler...

ben inanmıyorum geleceğine
daha ortada fol yok yumrta yok anlaştı die haberler çıkıyor...

Ya yalan bu ..:D Yalanladılar zaten..

el sıkıştı die haberler çıkıyor fatih hala zenitte top oynuyor hatta dünde kırmızı kart görmüş
bu ne yaman çelişki????

eger bobo veya nobre satılırsa gelecekmiş. bobo'yu satarsak bir anlamı yok bence.

Geri