Irkçı Olup Olmaması Beni Pekte Alakadar Etmez Beni Galatasaray Taraftarına Karşı Galatasaray Camiasına Karşı Sergilediği Hareketler İlgilendirir...
Örneğin, Nouma Beşiktaş'a Gelirken Nasıl Bir Oyuncu Olduğu Bilinmiyor Muydu? Biliniyordu Ama Her İnsanın Hataları Olabilir O İnsan Bundan Pişmanlık Duymuş Hata Yaptığını Kabul Etmiş Mi? Topunu Oynamaya Beşiktaş'a Gelmiş Mi? Gelmiş Transfer Eden Takım Bunları Düşünür...
Ama Nouma Demekki Akıllanmamış Ki Burada Da Benzer Terbiyesizliklerini Yaptı Ve Gitti Olması Gereken Buydu Çünkü...
Aynı Şekilde Emre Belözoğlu Letonya Maçında Taraftarlara El Kol Hareketleri Küfürleri Bunları Çoğaltmak Mümkün Peki Fenerbahçe Böyle Nouma'nın Ekürisi Tadındaki Bir Adamı Neden Transfer Etti? Diye Sorarlar Adama?
Ama Orada Klüp Şöyle Düşünür Akıllanmıştır Artık Mantığıyla Alır O Oyuncuyu Ama Aynı Hareketleri Burada Sergilerse Yine Takımdan Gönderilir O Ayrı Mesele...
Şimdiye Kadar Baros'un Galatasaray'da Bir Terbiyesizliği Oldu Mu? Irkçı Bir Hareketi? Bu Elbette Olmıycak Anlamınada Gelmez Ama Baros Bunu Yapıncaya Kadar O Adam Suçluymuş Gözüyle Bakamazsınız Bunu Demek İstiyorum...
Son Olarak Her Oyuncuya Böyle Kulp Takarsanız Bu Lige Diğer Türlüde Kaliteli Adamların Gelmesini Beklersiniz :goz: