UmitcanKHO
New member
- Reaction score
- 0
Aziz Yıldırım’ın, Mehmet Ali Aydınlar’ın Futbol Federasyonu başkan adayı olarak gösterilmesine “Olmaz, F.Bahçe’ye başkan olacak” itirazı, camiada ilginç yorumlara neden oldu
11 Ağustos’taki Kulüpler Birliği toplantısında, federasyon başkanlığı için F.Bahçeli yönetici Mehmet Ali Aydınlar’ı aday göstermek isteyen isimlere, Aziz Yıldırım’ın “Ali Bey, federasyon başkanlığına aday olamaz. Çünkü benden sonra F.Bahçe’de başkanlık yapacak tek isim” karşılığı, sarı-lacivertli camiada heyecan yarattı. Aziz Yıldırım’ın bu düşüncesine camianın önde gelen isimleri ilginç yorumlar yaptı. İşte Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili görüşler:
GÜVEN SAZAK (Eski başkan): “Mehmet Ali Aydınlar bu mevkiye layıktır. Ama F.Bahçe’de başkan olmak için onun kadar değerli kişiler de mevcuttur. Daha şimdiden tek hedef olarak Mehmet Ali Aydınlar’ı göstermek doğru değil.”
ALİ ŞEN (Efsane başkan): “Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye’de her türlü görevi en iyi ve en üst düzeyde yapabilecek kabiliyette birisidir. Başkan Aziz Yıldırım zaten kendisini çok yakından tanır.”
H.BİLAL KUTLUALP (Eski yönetici): “Kimse F.Bahçe’den daha yukarıda değildir ve F.Bahçe Genel Kurulu’nun iradesine ipotek koyamaz. İşaretlerle, siparişlerle aday göstermelerin, hem siyasi hayatımızda hem futbol hayatımızdaki örneklerini ve hüsranlarını daha önce müşahade etmiştik. Çok değerli insanları işaret ederken bile, onlara zarar verebileceğimizin farkında olmalıyız. F.Bahçe, kendi iç dinamiklerinden en doğruyu bulacaktır ve bugüne kadar bulmuştur. Kimsenin icazetine ihtiyaç yoktur.”
HULUSİ BELGÜ (Eski yönetici): “Aziz Yıldırım, F.Bahçe başkanlığını bırakmaz. Mehmet Ali Aydınlar’ın F.Bahçe Başkanı olmasına kimsenin itirazı olamaz. İnşallah birgün olur. Aziz Yıldırım’ın gönlündeki ismin Mehmet Ali Aydınlar olduğunu biliyorum. Ama dediğim gibi, Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakacağına inanmıyorum.”
ŞEVKET YILMAZ (Eski yönetici): “Mehmet Ali Aydınlar’ın adını ilk ben söyledim federasyon başkanı olsun diye. F.Bahçe Başkanı olması Mehmet Ali Aydınlar’a yakışır. Ben de gurur duyarım. Ama Aziz Yıldırım, ömrü yeterse 50 yıl daha bırakmayacağına göre o da başkan olmayacak demektir. Böylelikle Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar’ın hem federasyon başkanı olmasını engelledi hem de bırakmayacağı koltuğa onu işaret etti.”
VATAN