Şok! "Aziz Yıldım Bırakıyor!"

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Fotomaç gazetesi yazarı Turgay Demir, Türkiye'de gündem yaratacak iddialarda bulundu.

İşte Turgay Demir'in Fotomaç gazetesindeki köşesinde bugün okurları ile buluşan yazısı :

" Uzun süre "yok saydığı" Kulüpler Birliği'ne başkan olması anlık bir karar değildi. Bu sezon başında kulüpleri Fenerbahçe Stadı'nda toplayıp, "kulüpsel sendikal hareket" anlamında açıklamalar yapması da kesinlikle tesadüfle açıklanamaz.

Kulüpler arası dostluk ilişkilerini geliştirmek için çalışması, fair-play çağrıları, bana göre hep üstlendiği yeni misyonun yol haritasıyla ilgili ipuçlarıdır. Aziz Yıldırım yeni bir misyon üstleniyor...

En büyük hedefi Türk futbolunun rotasını kulüpler lehine değiştirmek. Çok güçlü bir kulüpler birliği oluşturma peşinde. Yayın gelirlerinden tutun da yabancı sayısına kadar hemen hemen her konuda kendi kararını alabilen bir oluşumdan bahsediyorum. Öyle bir oluşum ki, aldığı her kararı federasyon da uygulamak durumunda kalacak.

Hemen belirteyim bunlar resmi bilgi değil. Ben son dönemde yaşananları irdeleyip puzzel'ın parçalarını yerine koyunca böyle bir manzara görüyorum.

Bu manzara içinde Fenerbahçe ne olacak derseniz, kendisinden sonra Mehmet Ali Aydınlar'ın geleceğini açıkladığını hatırlatırım. Bence Fenerbahçe'yi aşan projeleri var başkanın.

Türk futbolunun köklü sorunlarıyla ilgili çok büyük projeler. Yılların tecrübesiyle "Artık yeter" diyerek düğmeye bastı sanırım. Mayısta bırakırsa ben şaşırmam. Artık siz de şaşırmazsınız?

TURGAY DEMİR / FOTOMAÇ"

aynından kaynımda war aynından :D ucmus bu be :D kalemi içipdemi eline aldın beybaba :p

Aziz YıLDıRım Fenerbahçe'yi Gömer Ama Yine Bırakmaz Fenerbahçe'yi Rahat OLun... =)

ya bu spor gaztelerinin 3 haberinden üçüde yalandır..:D nereye bırakıoo.

Aziz FutboLu bıraksın bende hatim indirecem :)

Her seferinde oLsduğu gibi olur olursada...
Bırakırım der 1 hafta sonra taraftarı kıramadım geri geLdim... =)

MasaL bunLar...erkek dediğin sözüünün eri oLur biraz..

Ne demişler perşembenin gelişi çarşambadan bellidir =)

Hayadda bırakmaz yha.....

3 Sene önce GaLatasaray $ampiyon oLduğunda 20:45 mevzuSunda da ßöyLe ßırakacam demi$ti ancak 1 hafta sonra kararından caydı =) Sırf qündem deği$tirmek için ßence yine Aziz yıLdırım'ın medya poLitikaLarından birini oynuyor $uan ve bu kadar yatırım yaptığı ßir kuLübü bırakmayacağını sanıyorum çünkü o kuLüpten YıLdırım'da yararLanıyor =)

231815.jpg
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım için Mayıs ayında bırakacak iddiası kulislerde konuşulmaya başlandı.
28 Eylül 2008 Pazar 12:55

Yıllardır sezona bu kadar kötü başlamayan Fenerbahçe'de işler kötü gittikçe eskiye oranla eleştiri oklarının daha fazla yöneltildiği başkan Aziz Yıldırım için "Bırakacak" iddiası kulislerde daha sık dillendirilmeye başlandı. Daha önce "1 Milyon Üye F.Bahçe için çok önemli bir projedir. Benim başkan olmam da önemli değil ancak bu proje gerçekleşmeli" diyen Yıldırım'ın Mayıs ayındaki kongrede aday olmayacağı kulaktan kulağa fısıldanıyor. Fotomaç yazarı Turgay Demir de önceki günkü köşesinde Yıldırım'ın aday olmayacağını düşündüğünü yazmıştı.

TAKIMA ÇOK KIZDI
Hasta olmasına karşın özel uçakla Sivas'a giden Yıldırım'ın, skor 2-1'e geldikten sonra "Bunlar koşmuyor" diyerek sitem ettiği öğrenildi. Maçtan önce Sivaslılara "Şansınız yok" yeneriz diyen başkanın mağlubiyete çok sinirlendiği bildirildi. Yıldırım, maç sonunda takımla bir araya gelmeden yine özel uçakla İstanbul'a döndü.

Milliyet​

Ben Artık Fotomaçın ALLAH 1 dediğinden başkasına İnanmıorm :D[

bence aziz yıldırım bi iş adamı olarak mükemmel bi insan fenerbahçeyi ekonomik olarak çok büyüttü bunu artık herkes biliyo ama

işin birde ama kısmı var aziz yıldırım döneminde fenerbahçe sportif olarak hangi büyük başaarıyı kazandı zaten fb bu kadar çok para harcamasaydıda belki bi şampiyonluk az kazanırdı onun zaten türkiyede şampiyon olan 3 takım var fenerde mutlaka olacaktı bence aziz yıldırım fb'nin başında kalmalı ancak transferler konusunda bi komisyon kurulup transferi bu komisyon yapmalı yani aziz yıldırımın dediği gibi ben herşeyden anlarımla olmuyo bu iş her sene milyon dolarlar verilip alınan futbolcular adeta fenerden kaçarak gidiyo yada sözleşmesi biten takımın en önemli futbolcuları bedavaya yurt dışına gidiyo tuncay ve aurelio'da olduğu gibi

Geri