Şok Şok Şok. Youtube Programsız Ve Zahmetsiz. Açığını Türkiyede İlk Ben Buldum

The.Bazid

New member
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Başlıktada Dediğim Gibi. Çok basit Bir Yöntem. Ve Size Sunuyorum. Sorunsuz , Çok Hızlı , Programsız.

Arkadaşlar Dns Ayarlarınızı Öncelikle Değiştirin. Her İhtimale Karşı

web.archive.org

Buraya Giriyorsunuz. bunu hackhellde Gördüm. burda Youtube.com yazıyorsunuz Ve Tarihlerden 2007 yi seçin. ondan Sonra Tıklayın ve Açılsın . Bu kadar:D:D Denedim Ve Harika....

Ne Rap istiyorum Ne de Teşekkür. Sadece Herşey DOĞUBAYAZIT İçin....:D:D:D

iyide arkadaşım adı üstünde web arşiv sitesi bu.sitelerin önceki yıllardaki görünümlerini görmek için .ilk ben buldum falan demişsin anlamadım yani

Ya Bak Arkadaşım Anlamamışsın. İşte Arşiv Sitesi Ama Burdan Youtube'ya Erişmek Mümkün oluyor. Video izleyebiliyorsun. hem de Çok hızlı Sorunsuz. Bu Aslında Türkiyede Bir İlk...Emin Olun. Deneyin ve Görün...

yaw alın size ktunnel.com ya da wtunnel.com girin araç çubuğuna youtube yazın olsun bitsin ne uğrasıonuz

ya arkadaşlar siz manyak mısınız ne vtunneli ya bir kere adam akıllı okuyun ve uygulayın şuan bunu yolladuğım bütün arkadaşlar teşekkürlerşni iletiyorlar. isterseniz Moderatörler denesin. ulan eğer Olmazsa Ben de AJDARIN OĞLU OLayım

Senin dediğin şekilde youtube 'un 2007 yılı arşivine giriliyor. 2008'de eklenen videolar izlenemez.

htttp://www.ktunnel.com vazgeçilmezim, youtube sorunsuz karşımda;) paylasim için sağol

yahu adam alternatifini paylasmıs herkes gerek yok falan demi$ :\ Gerek var eline saglık.

Ya Bak Arkadaşım Anlamamışsın. İşte Arşiv Sitesi Ama Burdan Youtube'ya Erişmek Mümkün oluyor. Video izleyebiliyorsun. hem de Çok hızlı Sorunsuz. Bu Aslında Türkiyede Bir İlk...Emin Olun. Deneyin ve Görün...

video yükleyebiliyormu

Geri