Şok Şok Şok Msn Hack Tarİh Oldu (: (: (:

ıyı dusunceler solemısın :) saolasın

Filosof gibi akil var arkadasta :D
Sagol paylasimin icin ;)

olabilir bi ihtimal ama hacklenmiyecek bişiyoktur serveriyedinmi hayatını bile hacklerler:)

abi güzelde ya biri bizim msn açıkken flood gibi bişiy yaparsa telefon sizlere ömür
olmaz mı?

sÂğÔlÂsÎn ÊllêRInÊ sÂğlÎk

uğraş verici yöntem ama çok farklı

değişik bişi denemeden anlayamayız :eek:

arkadaslar bana msn hack lazım burdan da ındıremıyorum paralı para ıstıyor ne olur bana yollayın su programı adresi
[email protected]
ne olur arkadaslar benı bılgılendırısenız sevınırım:D

Yaw saçmalamayın bırakın bu işleri..Hangi hacker alternatif mailini değiştirmeden mail parolasını değiştirir..Yani şifren kırıldıgında farkında olmazsın ve içerden önce gizli sorun sonra alternatif mail adresin yada strategy ne göre telefon numaran ilk yapılması gereken iştir..! en son parola değiştirilir ve mailini geri alamazsın..!

sVs' Alıntı:
Yaw saçmalamayın bırakın bu işleri..Hangi hacker alternatif mailini değiştirmeden mail parolasını değiştirir..Yani şifren kırıldıgında farkında olmazsın ve içerden önce gizli sorun sonra alternatif mail adresin yada strategy ne göre telefon numaran ilk yapılması gereken iştir..! en son parola değiştirilir ve mailini geri alamazsın..!

Sen yazdıkLarımı iki defa daha 0ku.. s0nra geL..
yine anLamayıp geLirsen diye aşa:ıya bak:

Biri senin msn ne eL k0ydu diyeLim.. ve geri aLmak istiy0rsun..
0 zaman par0Lanı sıfırLa... par0La sıfırLamada sana sorarLar 0 postayı nereye yoLLayalım diye.. sen onu cebine yoLLatacaksın.. tmm mı ? s0nra msn ni geri aL k0çum...

k0Lay geLe...

[Ayrıca arkadaşLar yeliz2002'nin koydu:u d0syada tr0jan faLan var mı diye baksanız.. ben virüs pr0gramı ya da her ne karın a:rısıysa kuLLanmadı:ım için tırstım açmaya...]

Msn hack programı yoktur.en iyi yöntem fake dir:)

offf amma uzun benı baydı valla urasamam okdr

Geri