Şok Şok Şok Herkes Okusun Proagentten büyük darbe

krdln

New member
Reaction score
0
ewet sayın proagent kullancıları ünlü trojan oluşturucu kendisi trojanmış programın yapımcısı bizzat kendisi itiraf etti bütün şifreler elimizde diyolar hackerlere büyük vurgunu yapan proagent internette 4129 kişinin tüm şifrelerinin elinde olduğunu söyledi tektek ihbar ediyolar emniyete proagent varsa pcnizde silin indiremeyin girdiğiniz bütün sitelere bu mesajı yayın lütfen yakında nete hacker kalmıyacağı tahmin ediliyor... 46 hack sitesinide kapatıp emniyete teslim ettiklerini bildirdiler...

Kaynak:www.ntvmsnbc.com :mad:

daha yeni mi haberin oldu :)

saol ben de yeni indiriyodum

Hadi be...Walla mı yaf???Harbiden silelim mi?

Bu mesajın aynısını başka forumlarda görmüştüm ve herkes ntvmsnbc de böyle bir haberin bulunmadığını söylüyordu.Yine de kullananlar bir düşünsün:lol:

arkadaşlar trojanlarla ilgileniyorsanız her zaman aklınızda bulunsun her sistemin bir ön kapısı bir de arka kapısı vardır....siz ön kapıyı kullanırken arka kapıda neler olur birçoğunuz farketmezsiniz....anlayan anlamıştır ;)

ntv ının yapmadıgı reklammı varki? ahahaha

korkmayın bu kadar ark.lar şifreniizi gizli sorunuzu diğer adresinizi değiştirin mks ve anti spyware ile taratın içniz rahat olsun....

:) bunu zaten biliyordum

arkadaşlar benim yeni haberim oldu sadece paylaşmak istedim daha yeni forum kullanıyorum elımden geldiği kadarda paylaşımda bulunmak istiyorum bunuda bilmeyen arkadaşlar icin yazmıştım bilen arkadaşların biliyorum yazmasına gerek yok ama bilmiyen arkadaşlarımızda varmış :boks:

haberi okudugun linki tam olarak versende bizde okusak :D

Verilen Sitedeki Tüm Haberlerde Bu Haberi arattım Bulamadım

zate bende calısmıodu maillere hıc bıse gelmıodu bende sılmıstım...:D

:hhmanD Bi de Pro Agent Kullananlar hacker ım diye geçiniyordu (= kendileri hacklenmiş :durdurun

Geri