- Reaction score
- 0
zuhaha ii koymus lafı
B€ZGİN' Alıntı:Fena koymuş harbiden Kimlik bilgilerini okurken
Cinsiyeti = KAdın dediğinde emin çölaşan
parkinson hastalığına yakalanmış gibi oldu![]()
wowow' Alıntı:hangi içi dolu, mantıklı sözünden dolayı haklı görebildiniz inanamıyorum. özel bir şirket olan hürriyet gazetesi için çalışan emin çölaşan'ın mal varlığı kimseyi ilgilendirmez ancak kamu kuruluşu olan ve hiç bir denetime tabi olmayan belediye başkanının mal varlığı kamu otoritesini kötüye kullanabilme ihtimali düşünülerek herkesi ilgilendirmelidir. karşı komşum AKP millet vekili, kapıda biri volvo s40 diğeri s70 iki tane arabaları var, ikisi de sendika üzerine kayıtlı. Tabiki melih gökcek de haksız kazanç sağlamışsa üzerine alacak kadar keriz değildir.
Ayrıca dün akşam esas konu melih emin çölaşan'ın gazetecilik hayatını bitireceği tartışmalar yaratacağıydı. ben de bekledim ki öyle belgeler, bilgilerle gelecek ki emin çölaşan'ın yüzüne tükürüp tvyi kapatcam. ancak yapılan tartışmanın sığlığı ve melih gökçek'in üslubu nedeniyle gülmekten daha fazlasını yapamadım.
arkadaşlar şekle aldanmayın, vay iyi laf koymuş, uff ne demiş bırakın bunlara bakmayı. artık seviyeli, konuşmasını bilen, kültürlü insanlar lazım bize. lider dediğimiz bizim içimizden biri olduğu kadar bizden farklı da biri olmalıdır, yol gösteren ileriyi görebilen olmalıdır. günü kurtaralım havasında, hizmetçi dedikodularıyla siyaset yapanın bizi yönetmeye gücü yetmemeli, buna izin vermemeliyiz.
haklısın ama ben sadece korkuların üstüne gidiyorum. ön adındaki İ harfinden utanan bir adamın bu komplekslerini aşmasında biraz yardımcı oluyordum sadece. haklı uyarın için teşekkür ederim ancak hala şekile takılıyor olmanız da düşündürücüŤêΧâŠ' Alıntı:insanların soyadlarıyla dalga geçmek hoş değil, küfürlü konuşma forumda hiç hoş dğil.
ishynum846' Alıntı:Çölaşan yine 70 milyonun onunde rezil olduktan sonra meslegi biraksa kac yazar,birakmasa kac yazar? Adamin hayati yalan.57 defa mahkum olan bir herif
أĸяα' Alıntı:kesinLikLe katıLıyorum
57 kere sadece Sayın MeLih Gökçek´e karşı dava kaybetmiş..
BeLki diğerLeri de takipçi oLsaydı maLum gazeteLerin daha çok yabancı desteğe ihtiyaç duyması gerekecekti..
Bu arada emincikte 2 kere dava kazanmış
Kim hakLı kim haksız burdan da anLaşıLıyor asLında inceden
57 kere öyLe yada böyLe yargı var ki sanırım onuda eLeştirmezsiniz..wowow' Alıntı:emin çölaşan avukatı değilim melih gökçek'in de görünürde yaptığı hizmetler vardır takdir ederim ancak çölaşan'ın 57kere mahkumiyetinin çok küçük bir kısmı yanlış haberden, pek çoğunluğu ise köşesindeki yazılarında "inokta gökçek" şeklinde adının yazılmasını kendine kompleks etmesi sonucu açtığı davalardan. aynı kompleksli zihniyet değil miydi hepimizin çok güldüğü penguen gazetesindeki "tayyipler alemini" mahkemeye verip kendini küçülten. kendilerini lider görüp görevlendirilmeyi mutlak hakimiyet sanan küçük insanların küçük oyunları işte.
bir de aklıma gelmişken dün akşam İ.melih gökçek'in emin çölaşan'a senin maaşını ben veriyorum demesi güzel espriydi. para bende güç bende zihniyetinin sonuçları hep bunlar, bu artistliklere inanan bizlere yazık!!!