Şok Şok Şok >>>> Emin Çöleşan Gazeteciliği Bıraktı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Şok Şok Şok >>>> Emin Çölaşan Gazeteciliği Bıraktı...

SÖZ MELİH GÖKÇEK'TE
Ben mailleri neden attım çünkü yıllardır sizi canlı yayına çağırıyorum ama kaçıyosunuz. Yıllardır tek taraflı köşenizden yazıyosunuz. 57 kez bana karşı mahkum oldunuz: Ben olsaydım gazeteciliği bırakırdım. Ama siz yıllardır Özal'a Türkeş'e ve bir sürü inançlı insana iftira ile saldırdınız. Ben kaybettiğim tazminatları belediye kasasından ödemiyorum ama sizin kaybettiklerinizi Aydın Doğan ödüyor. O yüzden kazandığınız tazminatları Hürriyet Gazetesi'ne bağışlamanız gerekirdi.

Siz herkezden hesap soruyosunuz siz kimsiniz? Ben de sizden hesap sorarım. Emin Çölaşan araya girdi ve belgeleri açıkla burdan gazeteciliği bırakıp çıkacağım

GÖKÇEK MALVARLIĞINI AÇIKLADI

Gökçek "60 bin dolar, 5 Bin Euro ve 17 milyar ve 38 milyar ayrı bankalarda ve ufak çaplı gayrimenkullerim var"

Siz bir yazı yazdınız gizli hesaplara girildiğine dair Emin şirin sizin adınıza dava açıyor. (Gökçek belgeleri gösterdi) Çölaşan cevap verdi böyle saçma sapan belge mi olur benim yazdığım yazının ihbar kabul edilmesini istiyor ve adam benden habersiz dava açıyor. Benim adıma falan dava açmış değil Emin şirin benim avukatım mı? Ben bu konu da ayrı bir va açtım.

GÖKÇEK: Çölaşan karşımda titremeye başladı. Ben servetimi açıkladım. Millet senin servetini de merak ediyor hadi açıkla

ÇÖLAŞAN: Bakanlar kurulu servetini açıklasın ben de açıklayım

Melih Gökçek: Bir yazınızda Hükümet 6 sıfırı atsın dolar 1.500'ün altına insin görelim Bunu yaparlarsa özür dileyeceğim diyorsunuz Hükümet bunları başardı. Hükümetten özür dilediniz mi?

ÇÖLAŞAN:Evet ben bu yazımda yanıldım. Hepimiz insanız yanılabiliriz bu konuda yazıda yazdım özürde diledim.

GÖKÇEK: Ben hesabımın servetini verdim şimdi de sen ver hesabını açıkla servetini.

ÇÖLAŞAN: Malları takasa başlayalım. Ben sana servetini sorduğuimda beni mahkemeye verdin. Şimdi sen benden servetimi açıklamamı istiyosun. Ben buraya beni rezil edeceğini elinde çok önemli belgeler olduğunu söylediği için geldim açıkla beni rezil et hangi yolsuzluğum var kimi dolandırmışım açıklada görelim.

Ben kendisine karşı kaybettiğim davaların çoğunu kendisine İ.Melih Gökçek diye hitap ettğim için kaybettim. arkadaşın adı İbrahim Melih Gökçek'tir.

Bu i'yi kendisi (İbne) olarak yorumluyor

Gökçek: Yazılarında o i'den neyi kastettiysen sen de osun

Melih Gökçek, Çölaşan'ın bir kitabından "Benim yazdıklarım gazetem tarafından sansürlenirse bu işi bırakırım" yazdığını okuyarak "Sizin yazınızı Hürriyet'te makasladılar, sözünün eriysen gazeteciliği bırakırsın."

ÇÖLAŞAN: Bana yurtdışından gelen milyondolarları ıspatlayacaktı. Elinde çok önemli belgeler vardı. Hani nerde evet ban gazetecilikten istifa ediyorum! Elinde dedikodudan başka birşey yok evet ben gazeteciliği bırakıyorum! Açıkla şu belgeleri: Buraya birtek belge çıkaramadı. İşte düştüğü durum ortada.

Kaynak : Habertürk

S.Melih Gökçek BAstırmış.Teşekkürler YAzı için.
Not: S. yi sakın başka biçimde yorumlamayın haaaa..:D:D
S. yani sayın..:):)

Deniz BaykaL´da zamanında utanç timsaLi oLup siyaseti bırakmıştı..
Biz çok duyduk bu bıraktım ayakLarını
Yarın çıkar tekrardan ona buna haykırmaya devam eder
Şeref denen kavramın anLamından sıyrıLıp
Sadece satır arası detaydan iLeri gitmeyen bir anLama bürünüşünün resmidir..

Helal olsun, çok severim o adamı :)

Koca program boyunca İ.Melih Gökcek laf ebeliğinden başka birşey yapmadı..

Acıdım emin çölaşana ya.
bu kadar da ezilmezki.
atsaydı o kağıda imza kazanan o olurdu ama YEMEDİ imzalamak :):):)

tesbih22' Alıntı:
mesela ben başından sonuna kadar :durdurun

Tşk ederim cevap için..Bende başından sonuna kadar izledim ve ezildiği bir yeri göremedim..Emin Şirin olayında sacmaladı Gökcek imza konusundada ister atar ister atmaz buna kimse karışamazki..Maliye bakanlıgına kendini ihbwar ettiği belgeyi gösterdi Emin Çölaşan beni inceleyin demiş ve Maliye bakanlıgıda şncelemeye lüzüm görmemiş yani zaten temiz...Melih gökcek sürekli şu kadar param var dio peki ya üstüne kayıtlı olmayanlar?Aklınız alıyomu her gayrimenkülünü üstüne alacagını?Cem uzandaki olay onunda üstüne bişey yok kardeşi ve babasının üstünde aynı olay yani...

AntidepresaN' Alıntı:
Tşk ederim cevap için..Bende başından sonuna kadar izledim ve ezildiği bir yeri göremedim..Emin Şirin olayında sacmaladı Gökcek imza konusundada ister atar ister atmaz buna kimse karışamazki..Maliye bakanlıgına kendini ihbwar ettiği belgeyi gösterdi Emin Çölaşan beni inceleyin demiş ve Maliye bakanlıgıda şncelemeye lüzüm görmemiş yani zaten temiz...Melih gökcek sürekli şu kadar param var dio peki ya üstüne kayıtlı olmayanlar?Aklınız alıyomu her gayrimenkülünü üstüne alacagını?Cem uzandaki olay onunda üstüne bişey yok kardeşi ve babasının üstünde aynı olay yani...

bende sana tşk ederim =)

bu cümleni tek taraflı kullanma bence.
aynısı emin ç. içinde geçerli o zaman.
ayrıca gökçekin geçirdiği soruşturmanın hesabı belli diil ama hiç birinden mahkum olmamış 94 ten beri ilginç dimi.
o kağıt olayı bam başka skandal bence korkusu yoksa imzzalardı o kağıdı.

emin ç. off shore hesaplarıda işin cabası :durdurun

off shore konusunu inkar etmediki zaten..Cümleni tek taraflı kullanma demişin tmm kullanmayım ikisininde öyle birşeyi var diyelim ozaman kağıt imzalamak zaten sacma oluyor..

AntidepresaN' Alıntı:
off shore konusunu inkar etmediki zaten..Cümleni tek taraflı kullanma demişin tmm kullanmayım ikisininde öyle birşeyi var diyelim ozaman kağıt imzalamak zaten sacma oluyor..

ikiside doğrucu ikiside yalancı olsada o kağıt imzalanmalı idi.
imzalamaması hep bir soru işareti olarak kalacak.

ayrıca off shore hesapların kaydı yok bunu biliyorsundur.
nerden para gelir gider ne kadar transfer olur bilinmez.
bir gazeteci için ne kadar etik?

Melih Gökcek rivayetlerle hareket ederek birşeyler söyledi belgesiz..Bir belge gösterdi Emin Şirin ile ilgili sacma sapandı..O kagıda gelince imzalansa daha iyi olurdu ama imzalamamasınıda doğal karşılıyorum..Gelişmeleri takip etmek lazım..

Geri