Şok! Şok! Şok! ALex ArsenaL'de Yok! Gs'de Çok Zor!!!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın 2. yarısında sakatlanan Alex de Souza'dan kötü haber geldi.

Bugün yapılan kontrollerden sonra Alex'in arka adelesinde yoğun ödem tespit edildi. Alex'in Arsenal karşısında kesinlikle forma giyemeyeceği, Galatasaray maçına yetişmesinin de çok zor olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Turkcell Süper Lig'de ise Galatasaray ile oynayacağı önemli karşılaşmalardan önce yaşanan bu sakatlık Aragones'in de planlarını alt üst edeceğe benziyor.

MARATON.COM

Dün oynayabilir deniliyodu maraton da?
Bizim maçta yoksa çok rahatlarım valla

Alexe guvenıolar o yoksa yandık o varsa belkı ne hale soktular bızı ferrari var elımızde bız hacı muratla maca gıdıoruz...

kötü oldu yaww

Şoklara Devammm

30muvwk.jpg

Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen antrenman İspanyol teknik direktör Luis Aragones'in sahada yaptığı toplantı ile başladı.

Dün oynanan Eskişehirspor maçında forma giyen Lugano, Edu, Maldonado, Selçuk ve Uğur yenilenme idmanı yaparken, karşılaşmada yer alan diğer futbolcular ise tesislerde tedavilerini sürdürdü. Dünkü maçta forma giymeyen oyuncular idmanın son bölümünde top çalma ve dar alanda yaptıkları çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

ALEX, ARSENAL MAÇINDA YOK

Öte yandan Sarı-lacivertli takımın tecrübeli kaptanı Alex de Souza'nın dünkü karşılaşma sonrasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Arsenal maçında oynayamayacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Alex'in çekilen MR sonuçları neticesinde sağ arka uyluk bölgesinde yoğun ödem tespit edildiğini ifade etti.

Arzuman ayrıca, oyuncumuzun tedavisine vakit kaybetmeden başlandığını ancak Alex'in Arsenal maçında oynamasının mümkün olmadığını söyledi. Fenerbahçe yarın saat 10.30'da yapacağı antrenman ile Arsenal maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

ALex ELbette Fenerbahçe'de Adam AkıLLı Oynayan 2-3 Oyuncudan Biri Ama ArsenaL Maçında Fener'i ALex Oynasa BiLe Kurtaramaz İşin Gerçeği...

KonuLar birLeştiriLdi

Dün eski sakatLığının nüksettiği söyLeniyordu..
ArsenaL - GaLatasaray maçı "çifte yayLım ate$" misaLi Aragones'in kaderini beLirLeyecek maçLar =) oLmak ya da oLmamak.ALex'siz bir Fenerbahçe hiçtir.Bu kabuL ediLmesi gereken bir gerçek bir futboL takımında oyunun kaderi bir futboLcuya bağLıyse eğer bu zorLukLara katLanmak gerekiyor.AvantajLarı kadar dezavantajLarıda OLabiLiyor.
Eski$ehir maçında defans hattının yaptığı hataLarı düzeLtmez ise Fenerbahçe bizim forvet hattımız benzemez Eski$ehir forvetLerine yani küçümseme baabından söyLemiyorum Baros,Nonda,Ümit,LincoLn,KeweLL,Arda gibi hücüm oyunLarımızın bu hataLarı affetmez.
Edu tam bir canLı bomba =)
Lugano'nun ıska çekmesi dün pahaLıya patLadı fenere...
CarLos eski günLerini mumLa arıyor
Gökhan'a geLince sakatLıktan sonra performans ya$adığı bir gerçek fakat yer tutma konusunda ve de maç içinde defansa pek katkı yapamıyor..
Yani bu defans hattını bizim ofansif hat affetmez diyorum =)

Şaçmalığın daniskası seni protesto ediyorum ben konuyu daha önce ben açtım taşınmaması gerekirdi.

Şaçmalığın daniskası seni protesto ediyorum ben konuyu daha önce ben açtım taşınmaması gerekirdi.

arkadaşım konuLar birLeştiriLince hangisi önce acıLdıysa o üstte oLur
ben hangisinin üstte oLacağını beLirtmiyorum...​

alex oynasa bile arsenalı yenemicezki -,- yani oynasa ne olcak oynamasa ne olcak : /

Geri