ŞOK İddia! PKK'lılara silah parası

neb34

Banned
Reaction score
0
KİM ALLAH'IN İNDİRDİĞİ İLE HÜKMETMEZSE İŞTE ONLAR
1992 yılı sonunda PKK'lıların silahlarıyla teslim olmalarına rağmen serbest bırakıldığı iddiasını ortaya atan Irak'lı gazeteci Rebwar Kerim'den yeni bir iddia daha.
Terör örgütü PKK'yla mücadele esnasında, 1992 sonunda örgüt üyelerinin silahlarıyla teslim olmasına rağmen serbest bırakılması iddiasını ortaya atan Kuzey Irak'lı gazeteci Rebwar Kerim, Cihan'a özel açıklamalarda bulundu.
Hewler Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerim 1992 sonunda silahlarıyla teslim olan bin 500 civarında PKK'lının teslim ettiği silahlar karşılığında Türkiye'nin para ödediğini iddia etti.
Rebwar Kerim, Türk askerlerinin koordinasyonuyla oluşturulan komisyon aracılığıyla silahları teslim alan KDP ve KYB'li yetkililerin silah başına 80 Frank ödediğini öne sürdü. O dönemde maddi açıdan Türkiye'ye bağlı olan ve para, gıda ve malzeme yardımı alan KDP ile KYB'nin bu parayı kendi başlarına verme güçlerinin olmadığını söyleyen Kerim, "Kürt gruplara her türlü maddi yardım Türkiye'den geliyordu. Hatta insanlar Türkiye, PKK ile mücadele edenlere maddi destek verdiği için savaşmaya geliyordu. Teslim alınan silahlara karşılık verilen paranın adresi de Türkiye idi." şeklinde konuştu.
Kerim, "PKK'lıların zaten teslim olmuştu ve alınan silahlar için para ödenmesinin ne gereği veya anlamı vardı?" şeklindeki soruya cevaben de PKK ile bu konuda yapılan anlaşmayı dile getirdi. O dönemde Haftanin ve Zap kamplarının tamamen çökertildiğini Hakurk kampının ise büyük ölçüde etkisiz hale getirildiğini anlatan Kerim, bölgede PKK'nın komutanlığını yapan Osman Öcalan'ın da beraberindekilerle beraber teslim olduğunu söyledi.
Öcalan'ın hâlâ canlı şahit olarak yaşadığını kaydeden Rebwar Kerim, silahlarını teslim etmesi karşılığında örgüte ödenen parayla ilgili olarak da örgüt yöneticilerinin "PKK'nın şanı için bu işe teslim olmak değil, ateşkes diyelim." dediklerini aktardı. Iraklı gazeteci, bu işin sonunda teslim edilen silahların her birisi için 80 Frank ödenmesinin de bunun üzerine olduğunu aktardı.
BU İDDİA NEDEN ŞİMDİ GÜNDEME GELDİ?
Rebwar Kerim, aradan geçen 16 yıldan sonra bu iddiayı neden gündeme getirdiği sorusuna karşılık ise PKK ile mücadelede şu anda Kürt yönetimi üzerine yapılan baskıların samimiyetini sorguladığını söyledi. Türkiye'nin 1984'ten bu yana PKK terörüyle mücadele ettiğini hatırlatan Kerim, KDP ve KYB'nin Türkiye ile birlikte yaptığı mücadele sonunda 1992 sonunda örgütün bitme noktasına geldiğini ama teslim olan bin 500 kadar örgüt üyesinin İran-Irak sınırının sıfır noktasındaki Zale kampına götürülerek bunlara bir şey yapılmadığına dikkat çekti.
Bir buçuk yıl kadar Türk askeriyle koordineli olarak peşmergelerin kampa giriş-çıkışı kontrol ettiğini belirten Kerim, "Bir seneden fazla bir süre sonra peşmerge güçleri kampın etrafından ayrıldı. O zamanlarda Kürt yetkililer hemen her saat Türk askeriyle görüşüyordu. Peşmergenin geri çekilmesinden kısa bir süre sonra Türk savaş uçakları kampı bombaladı. Bombalamadan önce PKK'lıların büyük kısmı İran, Suriye ve Türkiye'ye geçti. Bir kısmı da Irak'ta sivil hayata girdi. Kamp, kalanlarla birlikte tamamen örgütün kontrolüne geçti. Türk jetlerinin bombalaması sonucu 150 kadar örgüt üyesi öldü" şeklinde konuştu.
TÜRKİYE'DE BAZI GÜÇLER BU SAVAŞTAN PARA VE RANT KAZANIYOR
On altı yıl önce Türkiye ile birlikte PKK'nın ortadan kaldırılmasına büyük destek verdiklerini vurgulayan Kerim, şimdi de Türkiye'de bazı kesimlerin Kürt yönetimi üzerine PKK ile mücadele baskısı yaptığına dikkat çekiyor. Örgüte en güçlü zamanında beraberce büyük darbe vurulmasına karşın yaşananların ortada olduğunu söyleyen Kerim, "Aradan yıllar geçti ve şimdi benzeri bir ortak operasyon yapılsa 16 sene önce yapılan şeyin tekrarlanmayacağı garanti edilebilecek mi?" diye sordu.
Türkiye'nin şu anda Barzani ve Talabani'den örgüte karşı silahlı mücadele için bir talep seslendirmediğini ifade eden Kerim, "Türkiye'de bazı güçler ve insanlar bu savaştan para ve rant kazanıyor. Hatta bunun üzerinden politika yapıyor, varoluşlarını bunun üzerinden sağlıyor ve PKK'nın ortadan kaldırılmasını istemiyorlar. " diyerek çözümün yüzde 80 oranında Türkiye'nin kendi içinde olduğunu iddia etti.
Rebwar Kerim, Türkiye'de yıllardır 3-4 bin civarında dağdaki PKK'lıdan bahsedildiğini ve bu sayının hemen hiç değişmediğine dikkat çekti. "On beş yıl önce de bu rakam vardı şimdi de dağdaki örgüt üyesi sayısının 4 bin olduğu söyleniyor" diyen Kerim, Türkiye'nin kendi içindeki baskı ve kötü politikaları neden olarak gösterdi. Öte yandan örgüte yakın bazı kesimlerin de Türkiye'nin bu yanlışa devam etmesi uğraştığını kaydeden Kerim, sonuç olarak dağdaki sayının da bundan beslendiğini savundu.
BARZANİ, DTP'LİLERE NE MESAJ VERDİ?
Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) geçen hafta Barzani ile görüşmesinin sonrasında yüzeysel açıklamalar yapılmış ve ne konuşulduğu kamuoyuna yansımamıştı. Rebwar Kerim, Barzani'nin heyeti kendi evinde ağırladığını ve bunun da ziyaretin resmi bir program olmadığına dair bir işaret olduğunu söyledi. "DTP resmi olarak Ankara - Erbil ilişkilerinin gelişmesinden memnun olduğunu söylese de aslında bundan endişe duyuyor" diyen Kerim, DTP'nin Ankara'nın Erbil'le diyalog yerine sert politika izlemesinin kendilerine sempati ve oy olarak geri döneceğini hesapladığına inandığını kaydetti.
Türkiye'nin diyalogu geliştirmesiyle, DTP'nin "Türklerin Kürtlere düşman olduğu sloganının" çürüdüğünü savunan Kerim, resmi bir açıklama yapılmasa da kendisine bilgilere göre, Barzani'nin DTP heyetine "Türkiye büyük bir reform ve değişim yaşıyor. Bu değişime uyun. En azından taş koyup engellemeyin" mesajını verdiğini dile getirdi.
KÜRDİSTAN DEVLETİ OLURSA BU TÜRKİYE'NİN BİR PARÇASI OLUR
Abdullah Gül'ün El Şarkiyye televizyonunda Irak'la ilgili yaptığı açıklamaların tarihi önem taşıdığını söyleyen Kerim, Erbil'in en çok satan kendi gazetesinin yarınki nüshasında bunu manşete taşıyacaklarını söyledi. "Gül'ün açıklaması Türkiye'nin Irak'a bakışı için bir devrimdir. Türkiye'nin artık müdahaleciliği değil ağabeyliği söz konusudur" diyen Kerim Türkiye'nin varisi olduğu Osmanlı'nın tarihi uzlaştırıcı ve çözüm üretici rolüne soyunması gerektiğini belirtti.
Türkiye'de bazı kesimlerin sürekli "Kürt yönetimi bağımsız bir Kürdistan Devleti kurma hayali peşinde" şeklindeki iddialarına çarpıcı bir cevap verdi. Bağımsızlığın her milletin hakkı olduğunu, Kürtlerin bu şekilde bir hayali olduğunu kabul eden Kerim, "Bağımsız bir devlet istemekle onu kurmak çok farklı. Filistinlilere alın devlet olun dediler.
Yıllardır mücadele ediyorlar, durumları ortada." diyerek reel politikaya dikkat çekti. Kendisini çevreleyen Türkiye, İran, Suriye ve Arap dünyasının varlığı ortadayken Kürtlerin bağımsız bir devlet kuramayacağını düşünen Kerim, "Türkiye bir devlet; korkusu ne ve neden? Bir gün Kürt yönetimi Irak'tan ayrılacak olursa Kürt halkının tercihi kesinlikle Türkiye'ye katılmak yönünde olacaktır. Bunu siz de sokaktaki vatandaştan öğrenebilirsiniz" dedi.

http://www.telafer.com/tr/index.php/irak/392-irakli-gazeteci-rebwar-kerimden-sok-iddia.html

terörün neden bitmediği şimdi analşılıyor yada bilerek bitirilmediği

bu amip organizmalarını besleyenler hep içimizde değilmiydi..... 92 93 yıllarından önce devletimiz onları beslemekteydi..... gücü bizden sonrada desteği amerikadan almaktalar.....

kan uykusu belgeselini izlemenizi isterim... izlemeyenler için......

bkz. fazla uzun yazmayacağım selametle.

ya kardeşlerim TÜRKİYE pkk denen örgütü 1 günden az zamanda bitirecek güçtedir bunu meslegimden ötürü iyi biliyorum lakin bitmesi bazı kurum ve kuruluşların işine gelmeyeceginden asla bitmiyor ve neticesinde onlarca yüzlerce ana kuzusu ŞEHİT veriliyor ana kuzusu dedigime bakmayın onların hepsi dağda aslan sıfatı bile az gelecek şekilde kahramanca vatanımızı müdafa ediyorlar ve çekinmeden canlarını ve kanlarını vermekten kaçmıyorlar... soruyorum ya bu şerefsizlerin hiçmi yüregi yanmıyor hiç mi bir parçamı üzülmüyorlar bunlar insansa kardeşlerim bırakın ben insanlıktan geçeyim saygılarımla

peki 92 93 te Cumhurbaşkanı kim di sağlam7 senin avatar resmindeki şerefsizin mezarını ziyarete giden başka bir şerefsiz olan Turgut Özal kendi pisliklerinizi ve hainliklerinizi bizim üstümüze yamamaya çalışmayın Amerikanın kuklaları

Sen kimsin,siz kimsiniz, biz kimiz?

Önce bunun tanımını yap...

Vahideddin şerefi,birçok Selaniklinin şerefinden daha çoktur.Çünkü her Osmanlı sultanı seyyid yani Efendimiz(s.a.v) torunudur.Bundan daha büyük şeref Selaniklilerde mi var?İftira atmak ayrı bir şerefsizliktir.

Eğer zerre miktar imanın varsa Peygamberimizin(s.a.v) soyu ile ilgili hadislere bak.

Amerikanın,İngilizin taklidini kimlerin yaptığını herkes biliyor.(bkz.tek parti diktatöryası)

Konu ile ilgili yorum yapmanı beklemem herhalde çok fazla iyimserlik olacak.

peki 92 93 te Cumhurbaşkanı kim di sağlam7 senin avatar resmindeki şerefsizin mezarını ziyarete giden başka bir şerefsiz olan Turgut Özal kendi pisliklerinizi ve hainliklerinizi bizim üstümüze yamamaya çalışmayın Amerikanın kuklaları

kardeşim tarihi bir kaç kitab bir kaç sinema ile yorumlamak yanlış olmazmı sen ona serefsiz demekle nabalın altına girmezmisin çünki sen onun ne kadar serefsiz oldugunu kanıtlayamazken bende onun serefli oldugunu kanıtlayamam ama gercekten herkesin düşünceleri ile degil icraatlarıyla yargılayın tavsiyem iki taraftanda olan kitabları okuyub hangisine kafanı yormak istersen ona yormandır okumussan bir sözümde yoktur

Vahideddin şerefi,birçok Selaniklinin şerefinden daha çoktur.Çünkü her Osmanlı sultanı seyyid yani Efendimiz(s.a.v) torunudur.Bundan daha büyük şeref Selaniklilerde mi var?İftira atmak ayrı bir şerefsizliktir.

Eğer zerre miktar imanın varsa Peygamberimizin(s.a.v) soyu ile ilgili hadislere bak.

Amerikanın,İngilizin taklidini kimlerin yaptığını herkes biliyor.(bkz.tek parti diktatöryası)

Biz kimmiyiz biz sizi 9 Eylülde denize dökenleriz biz sizin cenk meydanında ki kabusunuz biz sizin önünde elpençe divan durduğunuz İngilizleri Amerikalıları diz çöktürenleriz siz düşman bu ülkeyi İşgal ettiğinde sırf İngilize yaranmak için Osmanlının son techizatı olan 90000 piyade tüfeğini denize döktüğünde biz Anadoluya Kuvvayı Milliye ye silah kaçıranlarız ayrıca Peygamberimizi saçma sapan aslı astarı olmayan garip düşüncelere alet etmen tamda sana göre bir davranış Peygamberimizin torunuymş pöh buna kargalar bile güler Hz. Muhammed (S.A.V.)savaş meydanından hiçbir zaman kaçmadı aslanlar gibi müşriklerle çarpıştı senin aciz vahdettinin gibi onun bunun gölgesine sığınmdı sen hangi cüretle Peygamberimiz gibi bir şahsiyeti aciz korkak aşağilık hain bir ucubeyle bir tutarsın

kardeşim tarihi bir kaç kitab bir kaç sinema ile yorumlamak yanlış olmazmı sen ona serefsiz demekle nabalın altına girmezmisin çünki sen onun ne kadar serefsiz oldugunu kanıtlayamazken bende onun serefli oldugunu kanıtlayamam ama gercekten herkesin düşünceleri ile degil icraatlarıyla yargılayın tavsiyem iki taraftanda olan kitabları okuyub hangisine kafanı yormak istersen ona yormandır okumussan bir sözümde yoktur

Dostum burda şerefsizliğini kanıtlamam gereken kişi Özal mı Vahdettin mi

Biz kimmiyiz biz sizi 9 Eylülde denize dökenleriz biz sizin cenk meydanında ki kabusunuz biz sizin önünde elpençe divan durduğunuz İngilizleri Amerikalıları diz çöktürenleriz siz düşman bu ülkeyi İşgal ettiğinde sırf İngilize yaranmak için Osmanlının son techizatı olan 90000 piyade tüfeğini denize döktüğünde biz Anadoluya Kuvvayı Milliye ye silah kaçıranlarız ayrıca Peygamberimizi saçma sapan aslı astarı olmayan garip düşüncelere alet etmen tamda sana göre bir davranış Peygamberimizin torunuymş pöh buna kargalar bile güler Hz. Muhammed (S.A.V.)savaş meydanından hiçbir zaman kaçmadı aslanlar gibi müşriklerle çarpıştı senin aciz vahdettinin gibi onun bunun gölgesine sığınmdı sen hangi cüretle Peygamberimiz gibi bir şahsiyeti aciz korkak aşağilık hain bir ucubeyle bir tutarsın

Dostum burda şerefsizliğini kanıtlamam gereken kişi Özal mı Vahdettin mi

Martavalı bırak.Böyle vatan millet Sakarya edebiyatıyla ağlatacaksın beni.

Benim zaten ataları Selanikler olanlarla işim olmaz.

Senin 80 senelik tarihin var ama benim 1400 yıllık.O 80 sene için 1000 yılını inkar eden,aslını inkar eden soysuzlarla zaten "biz" olamayız.

Tarih bilmezsin,din bilmezsin,edeb bilmezsin ama car car konuşursun.Ben Allah a şükür denize döktüklerime o denizin incisi olan adaları vermedim.Ben Allah a şükür kovduklarımın şapkasını kabullenmedim adetlerini benimsemedim.Ben Allah a şükür din ayrı devlet ayrı demiyorum.Ben diyorum ki senin yolun sana benim ki bana.Bu konu ile son sözüm bu.Atalarının izinden gidenler,PKK yı güden Ergenekonu savunuyor,Vahideddini savunanlar değil.

PKK lı rehinlerin alınmaması artı bir tuğ generalin öl(dürül)mesi artı terörün hala sürmesi acaba bizim acz mizinden mi yoksa ihanetten mi?

Sen söyle hangisi

Martavalı bırak.Böyle vatan millet Sakarya edebiyatıyla ağlatacaksın beni.

Benim zaten ataları Selanikler olanlarla işim olmaz.

Senin 80 senelik tarihin var ama benim 1400 yıllık.O 80 sene için 1000 yılını inkar eden,aslını inkar eden soysuzlarla zaten "biz" olamayız.

Tarih bilmezsin,din bilmezsin,edeb bilmezsin ama car car konuşursun.Ben Allah a şükür denize döktüklerime o denizin incisi olan adaları vermedim.Ben Allah a şükür kovduklarımın şapkasını kabullenmedim adetlerini benimsemedim.Ben Allah a şükür din ayrı devlet ayrı demiyorum.Ben diyorum ki senin yolun sana benim ki bana.Bu konu ile son sözüm bu.Atalarının izinden gidenler,PKK yı güden Ergenekonu savunuyor,Vahideddini savunanlar değil.

PKK lı rehinlerin alınmaması artı bir tuğ generalin öl(dürül)mesi artı terörün hala sürmesi acaba bizim acz mizinden mi yoksa ihanetten mi?

Sen söyle hangisi

ataları selanikli olanlar derken ne demek istiyorsun açık konuş.
Eğer ATATÜRKÜ Kastediyorsan sen Türk Değilmisin? senin ataların nereli arabistanlı lavrınsmı? söylede atanı öğrenelim kimmiş nerelimiş?

ataları selanikli olanlar derken ne demek istiyorsun açık konuş.
Eğer ATATÜRKÜ Kastediyorsan sen Türk Değilmisin? senin ataların nereli arabistanlı lavrınsmı? söylede atanı öğrenelim kimmiş nerelimiş?

Atatürk ne demek? Türk'ün atası demektir.Bu milletin atası mıdır M.Kemal?Ne münasebet.Türklerin atası bellidir.Eğer bu milletin tarihi M.Kemalle başladıysa bizim Fatihle alakamız mı yok?

Bunu niçin yaptılar?Atatürk,yani Türkün babası,milletin tarihi bununla başlasın;millet bunu baba bilsin.Yani koskoca bir milleti babasını inkar ettirmek suretiyle soysuz haline sokmak istiyorlar.Bir babanın iyiliği veya kötülüğü tartışılabilir ama babalığı asla.Bu millet Hunların SelçuklununOsmanlının çocuklarıdır.

Bizim atamız Adem(a.s) başlayıp nice müminle zahidle mücahidle tesellüp olanlardır.

Konuyu dağıtmasan diyorum konuyla ilgili yazsan diyorum.

saglam7 yazdıgın son mesaj çok hosuma gitti seni gönülden kutluyorum

eh be cahil arap gecelerine dala dala Türkün tarihini unutmuşsun hoş zaten biliyormuydun oda belli değil ya tarih dediğin olay Türkle başlar 1400 yılmış birincisi hainlerin tarihi olmaz onlar sadece bugünü yaşarlar o yüzden Peygamberimizi ve İslam tarihini kendine yamamaya kalkma dediğim gibi ihanetin tarihi olmaz ihanetin yeri tarihin çöp sepetidir fakat bazı hainlerin o iğrenç kokusu okadar kuvvetlidirki ta günümüze kadar gelir o koku aynı avatar resminde ki hainin olduğu gibi eh senin gibi leş yiyicilerde o kokuyu takip eder tabi gelelim PKK lı rehine meselelerine uyanda balığa çıkalım daha yenimi haberin oluyor bu olaylardan 1990 dan beri vatanseverler bas bas bağırıyordu bu olayları o zamanlar hiç takmıyordunuz umurunuz değildi şimdimi dikkatinizi çekti siz giderken biz dönüyorduk üstünede kahve içip sizi bekliyorduk nihayet geldiniz ama yanlış yoldan geldiniz

eh be cahil arap gecelerine dala dala Türkün tarihini unutmuşsun hoş zaten biliyormuydun oda belli değil ya tarih dediğin olay Türkle başlar 1400 yılmış birincisi hainlerin tarihi olmaz onlar sadece bugünü yaşarlar o yüzden Peygamberimizi ve İslam tarihini kendine yamamaya kalkma dediğim gibi ihanetin tarihi olmaz ihanetin yeri tarihin çöp sepetidir fakat bazı hainlerin o iğrenç kokusu okadar kuvvetlidirki ta günümüze kadar gelir o koku aynı avatar resminde ki hainin olduğu gibi eh senin gibi leş yiyicilerde o kokuyu takip eder tabi gelelim PKK lı rehine meselelerine uyanda balığa çıkalım daha yenimi haberin oluyor bu olaylardan 1990 dan beri vatanseverler bas bas bağırıyordu bu olayları o zamanlar hiç takmıyordunuz umurunuz değildi şimdimi dikkatinizi çekti siz giderken biz dönüyorduk üstünede kahve içip sizi bekliyorduk nihayet geldiniz ama yanlış yoldan geldiniz

Aslında alıntı yapmıyacaktım ama yorum yapmadan geçemiyeceğim.Şu yazdıkların çorbadann farksız.Bu birikime kaç yılda ulaştın(!)?1400 yıllık tarihle ihanetin tarihi gibi saçmalıklarla resmen yazıyı çorbaya çevirmişsin.

Sizler Ergenekoncu vatanseverler olarak bağırdınız belki ama ağa babalarınız bu gür(!) sesin çıkmasına izin vermedi yahud Y.Küçük gibi abileriniz PKK lıların yanında bağırdı.Biz de oraya çok uzak olduğumuz için duyamadık.Allah GERÇEK vatanseverler söylüyorlar da haberimiz oluyor.

Senin atan Atatürk mü ? saçma sapan konusuyorsun ataların atası ısmını kım vermıs ona ? halk mı vermıs yoksa kendı kabınesı mı ?
Diğer partileri bir bir indiren kendi silah arkadaşlarını bazılarını astıran bazılarını is istiklal mahkemesinde asan kimdi? sbep neydi lafa gelınce ozgurlukcu ama dini siyasete karıştıran ilk insandır atatürk ...
Meclis açılışında Kuran okutan daha sonra ki konuşmalarında gökten indiğine sanılan kitap diyen birisi , örnekleri çoğaltmak çok o kadar fazla ki!
birde avatara koyduğun çarşafı Abdülhamid zamanın saraya girmesi yasaktı bunla sözde islamiyete ve bunu yaşayan laraara birşey göstermeye çalışıyorsun maddeye bağımlı kalmış bir hiçsiniz siz...

Bu arada masonluğun Türkiye ye ilk girşi selanikten olmustur , sağlam7 arkaşımız sanrıım İttihat Terakkiye kastedmiş , zaten cougu masondu bunları daha onceden saklarlardı sımdı kendı sıtelerınde yayınlıyorlar , Atatürkün kumandan olarak başarısını inkar etmiyorum ama halkı için diktatördü bunu herşeyiyle görebilirsin , atalarımızın bize miras olarak vasiyet bıraktığı Ayasofya da bile sözünde durmadı müze yapmasını sağladı Hani Fatih'in vasiyeti ? saymakla bitmez
Bir siyaset adamı kesinlikle değil ben böle inanıyorum çok fazla yanlışı var sadece asker olarak kalmalıydı temelde özgürlük demokrat bir ülke ama :) bakarsınız ki tek partili bir dönem daha sonrasında dinini yaşayanlar gerici ! herşeyini yurtdışndan almışız şimdi gelip bana artsitlik yapıp Safgan TÜRKLÜKTEN bahsediyorsunuz , 80 yılı koskacaman 700 seneyle kıyaslıyorsunuz
Birde daha önce biz neydikte ne olduk nerden buldular Türklüğü ?? sadece hikayesiniz siz bırakın

bana şunu açıklamanın istiyorum , Atatürk nasıl samsuna çıktı ? ingiliz gemileriyle dolu bir boğazdan nasıl çıktı ? daha sonra Atatütk'ü karşılayanlar kimdi samsunda , nerden biliyorlardı onun geleceğini onu orda bekleyenler kimden haber almıştı ?

Bırakın herkes istediği gib yaşasın birşey yapmak istiyince hemen milletin karşısına Atatürk ilke ve inkilapları ama böle diye birşey cıkartmayın , yeter artık Abdülhamide İstibdat yaptı diyen İttihat kafası neden acaba bunları o zamanlar sölemedi!!!
Asılmak korkusundan mı??
l

neyse seninle uğraşıpta banlanmak istemiyorum,

takıl sen...

Geri