Şok!!! İbrahim Toraman, G.Saray'a!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
BU HABER HİÇBİR YERDE YOK!!!

ibrahimtoraman.jpg

KanaLtürk'teki Son KaLe Programında, Beşiktaş'ın İçini Dışını BiLen Reha Muhtar'dan Şok AçıkLama...

307yi5i.jpg

Beşiktaş'ta SakatLığından DoLayı 13 Maç Oynayamayan İbrahim Toraman Bu Parasını İstiyorken, Beşiktaş Yönetimi "SeninLe Maç Başına AnLaştık, Sen Oynamadığın Parayı ALamazsın" DeniLdiğinden Arada SoğukLuğun OLduğunu, DeLgado'ya Garanti Para VeriLdiği Bir Dönemde İbrahim Toraman'a YapıLan Bu Hareketin İbrahim Toraman'ı Üzdüğünü BeLirtti...

Beşiktaş'tan YıLLık 2 MiLyon Euro, İsteyen Fakat Beşiktaş Yönetiminin En FazLa YıLLık 1 MiLyon 300 Bin Euro Verdiğini SöyLeyen Ve İpLerin İyiden İyiye Kopar Gibi OLduğunu BeLirten Reha Muhtar, GaLatasaray'ın YıLLık 2 MiLyon Euro Vermeye Razı OLduğu Ve İbrahim Toraman'ın Da GaLatasaray'a GeLmeye Sıcak Baktığını SöyLedi...

BakaLım GeLecek GünLer Bize NeLer Gösterecek...

ReaL Haber Ajansı :closedeyes:

Evet kanka ben de izLiyorum.. Reha Muhtar Daum'a Kaşar dedi ya asıL haber budur bence.. :durdurun
Toromen'i istemem ben G.Saray'da şahsen..

Beşiktaş Toraman ıle anlasılacaktır bence Gidişi buyuk kayıp olur ve Tüpçü Efendı telafı edemez bunu...

İbonun gideceğini sanmıyorum ama sonuçta profesyonel futbolcu..ola ki giderse Beşiktaş için büyük kayıp olur..g.zan'ın gidişine üzülmedim ama ibo'ya üzülürüm..

..єЯDєM..;4942728' Alıntı:
S.Özkan ı versek üstüne de para verelım :p :p Olmaz mı

Aman S.Özkan'ı Sporting'e Verin Siz, En İyisi Yurt Dışında Oynasın Kendisini GeLiştirsin =)

Bir de İbrahim Üzülmez'i alalım tam olsun :D

..:.. bu ne zamanın haberı yahu ..:..

Gökhan Zan çilesi bitmeden İbrahim Toraman mı başımıza bela olacakmış. İhtimal vermiyorum da Ola ki İ. Toraman'ı da alırlarsa akıllarının kıt olduğunu ilan ederler.

Cim Bom, Kartal'ın yıldızını kapıyor!

Geçen sezon Gökhan Zan'ı bonservissiz Beşiktaş'tan alan Galatasaray, ezeli rakibine bir çalım daha atmak üzere.

haber_ic_211696.jpg

Reha Muhtar, "Çok önemli bir kaynaktan aldığım bilgiye göre geçen sezon Gökhan Zan'ı alan Galatasaray, İbrahim Toraman'ın menajeriyle bağlantıya geçti bile" dedi.

Muhtar, “Toraman, hem savaşçı, hem fedakâr, hem de istikrarlı.. Üstelik de henüz 28 yaşında ve sezon sonunda mukavelesi sona eriyor.. Toraman, 3 yıl daha Beşiktaş’ta kalmak istiyor.. Yönetimle görüşmeler menajeri Ahmet Bulut üzerinden sürüyor.. Ben Toraman’ın Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini biliyorum.. Ancak onun istediği rakam yıllık 4 milyon lira civarında.. Beşiktaş ise henüz 3 milyon noktasına bile gelmedi.. Aradaki farkın nasıl kapanacağı belirsiz..

MAÇ BAŞINA KRİZİ

Ayrıca Toraman’ın bir sıkıntısı daha var.. Geçen sezon 2 topuğunda birden yaşadığı sakatlık nedeniyle 25 maçı kramponunun arkasını keserek oynamıştı.. Lig bitti, ameliyat oldu.. Bu nedenle sezon başında 13 maç kaçırdı.. Toraman’ın sözleşmesi maç başına.. Yönetim, oynamadığı maçların parasını Toraman’a ödemedi.. Oysa Delgado 1 sezondur oynamıyor, 2.5 milyon Euro’sunu tıkır tıkır alıyor.. Holosko da sakat olduğu dönemdeki maç başınalarını aldı.. Toraman, bu paranın ödenmesini istiyor, henüz o konuda da anlaşma sağlanmadı..

Toraman’a Avrupa’dan bazı takımların talip olduğu yazılıp-çiziliyor.. Bunların hepsi hikâye.. Çok önemli bir kaynaktan aldığım bilgiye göre geçen sezon Zan’ı alan G.Saray, Toraman’ın menajeriyle bağlantıya geçti bile.. Beşiktaş ile anlaşma sağlayamazsa, Toraman’a istediği parayı verecekler.. G.Saray, Beşiktaş’tan yılda 750 bin lira alan Zan’a, yıllık 1.5 milyon Euro vermişti.. Şampiyonluğa giderken böyle bir transfer dedikodusunu refleks olarak yalanlayabilirler.. Ama Toraman ile ilgilendikleri kesin..”

"TORAMAN'LA ANLAŞACAĞIZ"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren ise İbrahim Toraman ile sözleşme uzatacaklarını iddia etti. Radyospor’a konuşan Düren, “İbrahim’in beklentileriyle yönetimimizin verdiği rakamlar arasında farklılıklar var. Ama gelecek sene kendisiyle devam edeceğiz. Sözleşme yenileyeceğiz. Kendisine bir başka büyük kulüpten gelecek birkaç yüz bin liralık fazla teklif için Beşiktaş’ı bırakmayacaktır. Kariyerini birkaç yüz bin lira için feda edeceğini zannetmiyorum” dedi.

ht_logo.gif

SiR ReaLiST

Haber AjansLara Yeni Düşüyor, Haber Teyit EdiLmiştir Sanıyorum :closedeyes:

Ya Ali Turan'da geliyor ne yapacağız biz bunu ortasaha lazım acil alacakları adama bak. Hem de hangi mevkiye.

İbrahim 3 5 kuruş için böyLe bişey yapmaz.. En kısa sürede yönetımLe anLaşırLar..

Ben Aman GeLsin Diye Bişey Demedim Ki Zaten, Sadece Haberi Verdim TV'den Duyduğum Gibi, Çok İLginçti Reha Muhtar'ın Bu AçıkLaması Hepsi Bu =)

Resmi Sitede AçıkLama YapıLmış, HayırLı OLsun Beşiktaş'a =)

Geri