Şok.! Ümiti atan hakemin yalanını ortaya çıkaran fotoğrafLar

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Sivasspor-Galatasaray maçında Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda yardımcı hakemin Arda Turan ile konuşurken yaptığı hareketler, Lig TV kameralarına anı anına yansıdı !.. Ancak dikkati çeken nokta, yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın Arda'ya formasının ıslandığını göstermesi...

Öyle ki görüntülere bakınca hakemin "Ümit Karan küfretti" şeklinde bir açıklama yaptığı görülmüyor; sadece formasının ıslatılmasından şikayetçi olduğu görülüyor... Elbette ki orada yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın neler söylediğini, orada olanların dışında kimse bilemez. Ama Sezertam'ın hareketlerine bakılırsa o sırada tek söylediği şeyin formasının ıslatıldığı olduğu gibi bir intiba oluşuyor.
Oysa ki maçtan sonra hakem Yunus Yıldırım yaptığı açıklamada "Yardımcım Ümit'in küfretiğini söyledi" demişti...

KRİTİK NOKTA: EĞER KÜFRETMEDİYSE...
Eğer ki Ümit Karan yardımcı hakeme küfretmediyse ve sadece hakeme doğru su sıçrattığı için kırmızı kart gördüyse şu tartışılacak: Ümit Karan hakeme mi su sıçratıyor, yoksa sinirle yerdeki buza vuruyor ve o sırada hakeme yanlışlıkla mı su sıçrıyor.

Ve tabii ki bir başka soru da eğer 2. ihtimalse, yani Ümit suyu hakeme istemeden sıçrattıysa, bu durumda da kırmızı kart görmeli mi?

fotogaleri.asp

5k7yb610.jpg

lxnm1d1.jpg

6lzez34.jpg

7h626q3.jpg

k8fcqs5.jpg

f94rpf6.jpg

znkyy47.jpg

6im9to8.jpg

x5bs592.jpg

ysb1x512.jpg

iwqnke11.jpg

h82b1b13.jpg

aeb72e20.jpg

hl286u18.jpg

b5solr14.jpg

h6zvuu15.jpg

VideoSu

KaynaK

Bu HakemLer İyice SaçmaLadı :angry

yani denecek söz yok..
biLiyorum ümit zamanında hakemLere çok itiraz etti vs ama bu pozisyondan atıLmasına akıL-sır erdiremiyorum..
sizin hakemLiğinize ben...

Bence Orda Ümit'in Hareketi Ona Karşı Yaptığını Düşündü Yardımcı Hakem Ama ÖzetLerden Bakınca Da TepkiLer GeLince De Küfür Etti Diye Sıyırmaya ÇaLışıyor İşte Ayrıca Bu İşLerden Hiçbişi Çıkmaaaz Bırakın Bu İşLeri Yha Maç Bitti Gitti Madem HakemLere Tepki Göstereceksin Çıkarsın Basın TopLantısında Ne Konuşacaksan Konuşursun BöyLe Federasyona ŞikayetLer BiLmem NeLer, BunLar Çok Nahoş OLayLar, O Zaman Her Canı Yanan KuraL Hatası Diye Şikayet Etsin Bunun Sonu Da GeLmez Liginde...

Hakem Hatasının SuçLusu Neden Sivas OLsun Ki, AdamLarda O Sahada Top OynadıLar AsLanLar Gibi De ALdıLar Maçı BöyLe İşLere Girmek Hem MideLeri Ciddi AnLamda BuLandırıyor, Hemde Ligin KaLitesinin Düşmesine Neden OLuyor...

FutboLu FutboL oLarak BırakaLım, Bir İşe De Bu Kadar BuLaşmayaLım, KurcaLamayaLım Her Kurumu, Bir De Rahat BırakaLım, Bazı ŞeyLerinde Suyu Çıkmıyor Mu Sizce...

tamam reaL de maç 11'e 11 ikenki duruma bi baksana..
oradaki futboLcunun fizik-kondisyon ve kafa yapısını düşün..
hepsi o oLaydan sonra teL teL döküLdüLer..
eLbette sivas da iyi oynadı ama gs de oynayamadı..

Ne dümenLer dönüyor Ligde akıL erdiremiyorum ! Vidyoyu izLedim ve gerçektende Ümit küfür etse biLe, yan hakemin Arda'ya yaptığı harekette sadece üzerine su sıçradığını beLirtiyor küfür etse ba$ka bir fizik hareketiyLe beLirtir.Orada Ümit Karan'ın kasti oLarak yan hakeme yaptığı bir durum söz konusu yok yani Ümit'in kara vurması ve hakemin üzerine tesadüfen sıçraması kırmızı kartı gerektirmez.Hakemin ne dü$ünerek hangi akıLLa Ümit'e kırmızı kart verdiği apaçık ortada.Ve kaLdı ki utanmadan yaLan söyLüyor maç sonrasında..
Maç tekrarLanması gerekiyor bence..

Ümit küfür etmedi sadece su sıcrattı oda yanlıslıkla zaten ondan sonra ümitin agzından cıkan '' cok ayıp'' bu kamerada zaten beli oluyor baska hıc bişe konusmuyo hakemle ümit'in arasında 8 10 metre var ilk baslarda yani acıkcası hakemler attık yanlıs oldu pardon diyecek halleri yoq kılıfını uydurdular tabeki kufur etti dediler bu kadar basit cok da belli yazık oldu ...

ümit yardımcı hakeme niye küfür etsin pozisyonal yardımcının ne alakası var

olay küfür olayı değil ayıp..

futbol bu hata olur bari haklı çıkmak için bu tarz yollara girmeyelim

yani maç tekrar oynanmalı emege yazık butun dunyadaki hakemler hata yapiyor ama bizimkileri bi acayip

olan oldu bence macin tekrarlanmasi gereksiz olur..
Sivas hakkiyla puan aldi.. Hata varmi vardir olabilir buna yorum getiremem ama suda bir gercek ki hata yapildi mac bitti.. GS eger cok buyuk bir klupse sivasi 10 kisiylede yenebilirdi tarihte ornekleri var..

bence biran once gs nin toparlanmasi ve onune bakmasi lazim giden birsey yok ama gidecek bircok sey var..

yani evet bariz oLarak hakkımız çaLındı ama bu iLk oLan bişi değiL,bütün bu hataLarda maçı tekrar edecek oLsak, oLmaz yani..
en fazLa o hakeme ceza veriLir,yerine başkası geçer,o da eLbet hata eder..

Ahmet Çakar'ın dediği gibi dünyanın en kötü hakemleri Türk hakemler....

Sanki Orada itiraz Etmiş gibi Durmuor. . . İtiraz Eden Adam hakemin üstüne yürür Yazık oLdu GaLatasaraya . . .

ben ce hakemlerın telsızden konustukları kayıta alınmalı

ben ce hakemlerın telsızden konustukları kayıta alınmalı:D

ben ce hakemlerın telsızden konustukları kayıta alınmalı:D

bu olayda bi şekilde örtpas edilir burası türkiye

Geri