Şizofrenik Sancılı Sözler...

sabahci.06

New member
Reaction score
0
Şizofrenik Sancılar

Merhaba ben ilkokuldan Ali. Hayatım yok benim. Sadece topu tutarım. Süt,ekmek filan alırım. Bir de atlara ilgim var o kadar.♥.

Lambayı kapattıktan sonra düşme korkusuyla lambayı tekrar açıp yatağın yerini hesaplayanlar var şimdi aramızda inkar etmeyin♥

Telefonunun pin kodunu 2 kere yanlış girip 3.yü kodlarken öyle bi geriliyorum ki anlatamam ♥

"8962524735345678" sayıyı okumayıp okumuş gibi yapanlar burda mı?

uzanıyorsun,yorganını çekiyorsn,biricik yastığına sarılıyorsun.Ve ışığı söndürmeyi unuttugunu fark ediyorsn.Nasıl o acı -.-

Eğer bir kadin ağliyorsa yanina yaklaş, saçlarini okşa, gözlerine bak ve de ki; -Püskevit yermisin ? ♥

Öğretmenimi ekleyip durumuma gülücük koydum.Gülünecek bir şey varsa söyle hep beraber gülelim yazmış. Tutmayın atıcam kendimi.

Brokoli : Ben bir ağaca benziyorum.
Ceviz : Ben bir beyine benziyorum.
Mantar : Ben bir şemsiyeye benziyorum.
Muz : Konuyu değiştirin lan.

♦ Anne : Çay içecek misin ? Koyayım mı?
♦ Çocuk :Evet koy içeyim bir bardak .
♦ Anne : Kalk bardak getir o zaman unutmuşum seni .
♦ Çocuk : Yok ya içmeyecektim ben zaten ♥

Yıl 2049 yeşilçamdan bi sahne : '' Senin annen bi hackerdi yavrum ''

Hani birileri çıkıp 'ay çok tipsizim, ay ne kadar çirkinim' der ve bizim ona 'yoo tam tersi' dememizi bekler ya, daha çok bekler...

Yine bi gün Temel, ingiliz, fransiz ucakla gidiyolarmis. Temel demiski yine mi siz ? :|

İlk 2 sınavdan 20,30 aldığı halde "3.den 100alsam hocada sözlüme 90 verse."diye hesap yapan öğrencinn yanında Polyanna bok yemiş

Slm ben 1981'de bakkala diye çıkıp 30 yıl kaybolasım var diyen çoçuk, yeni geldim ne var ne yok, feyste yeniyim isteyen eklesin

Dönem ödevini yapmayı son haftaya hatta son güne bırakmayan bizden değildir. -Bir liseli.

Milyarlar kazanan oyunculara ağlayıpta, ekmek parası için çöp toplayan çocuklara iğrenerek bakar bizim halkımız.

İsim vermek istemiyom ama özge arkamdan gonuşmuş. (3T survivor)

-Bir Kulunu Çok Dürttüm.
-O Beni Hiç Dürtmüyoo..
-Feys Şifremi O'na Verdim..
-Artık Geri Vermiyoo. ♥

Biz banyoya girmeye üşenen ,fakat girdimi de çıkmak istemeyen gençleriz. Kabul edin artık ♥

Telefonumun en çok sessizde bırakıp evin içinde kaybetme özelliğini kullanıyorum♥

Trip Atarken kullanılan en meşhur 10 kelime :p

1- Hmm

2- İi
...
3- Sen bilirsiN

4-Gerek yoK

...5- Nasıl isterseN

6- Boşver

7- Tamam - Ok

8- HaklısıN

9- Anladım

1o- Peki..

Sadece E-Okul Fotoğrafından Nefret Edenler Toplansalar Dünyayı Ele Geçirebilirler ♥

Kuzu: Sürüden ayrı gezmenin keyfi bambaşka ♥ - Kurt bunu beğendi. - Çoban kuzuyu dürttü.

Sınav esnasında yanınızda ki arkadaş kağıdı ful doldurmuşsa ve siz ona "az yardım et" derseniz o size şunu der; Sallıyorum olum

Ovarlok makinesi bile ayagınıza geliyor, hâlâ neden mutsuzsunuz anlamıyorum hanımlar..

Deveye sormuşlar 'boynun neden eğri?' diye, 'medula spinalisin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için' demiş

Bazen dönüp geriye bakıyorum, boynum falan çıtlıyor.

Pollyanna hiç mi ayak serçe parmağını sehpanın kenarına vurmamış çok merak ediyorum.

Süreç : Seni tanımak istiyorum. Seni çok iyi tanıyorum. Seni artık tanıyamıyorum.

Kutup ayısına sormuşlar, "Boynun neden eğri?" diye. "Git onu şurdaki deveye sor, ben başka bir iş için çöldeyim" demiş

Uyuyan Güzel Türk olsa,annesi Gak kız öğlen oldu hala uyuyo diye kaldırır,kızın prens hayalleri yerini soğan doğramaya bırakırdı

Bu şanslı masaya erkek arkadaşıyla katılan kızların aileleri ya sevgili olduklarını bilmiyorsa,alın size yıkım, alın size facia.

Kızlar bende doğal güzellikten yanayım ama bıyıklarınızı alın lütfen. O kadar da doğal olmayın.

Süt uykumuzu getiriyor, Kahve de uykumuzu kaçırıyor. Nescafe 3'ü 1 arada içersek, Uyur gibi falan mı yapacağız ne la bu ?

Kampüsistan'ı izleyip üniversiteye gelince büyük hayal kırıklığı yaşamıştık. Küçük Sırlar'ı izleyenleri uyarıyorum, lise öyle bi yer değil.

Kasılan pc, ayak serçe parmağı vurulan sehpa ve kaybolan kumanda.Ulan sizin yediğiniz küfürleri kimse yemedi hala uslanmadınız.

Asit yağmurundan falan korkmayın, 3 gündür yağıyor asidi kaçmıştır artık

Yastığın soğuk tarafını arayarak, elleri yastığın altına koyarak ve ayağı duvara yapıştırarak uyunan geceler başladı, hadi hayırlısı.

Yolda yürürken vitrinlere bakıyorum deyip, aslında "saçım bozulmuş mu acaba" diye bakanlarda yok değil aramızda.

Otobüste uyuyakalıp, ineceği durağa gelmeden uyanarak düğmeye basan Türk insanının yanında halt etmiş ingiliz bilim adamları

Minibüste inilecek durağa yaklaşırken sizinle aynı yerde inecek olan birinin sizden önce şoföre söylemesidir mutluluk

Öğretmen: do you like football? öğrenci: yes. Öğretmen: uzun cevap ver! Öğrenci: yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeess.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış, sincap da ormana küsmüş, akrep desen kafasına göre.. Bu hayvanlar cidden manyaklar.

Bir durum yazarsın, kimse beğenmez, umursamaz gibi yapsan da çoktan bozulmuşsundur.

Muhteşem yüzyılın resmi sponsoru bence bebek bezi olmalı arkadaş her hafta bebek doğuyo yada bebekle ilgili bişey oluyor

Yolda tanıdık görünce sırf "naber?" töresinden kurtulmak için yere bakıp görmemiş gibi yapan milyonlarca insandan biriyim.

Bir kadın oje sürerken sizinle konuşuyorsa eğer söylediklerinin hiçbirini bilinçli olarak söylememiştir.

Pırasanın piştiği günlerde masada 3 kişi olurduk çocukken. ben, annem bir de oklavası.

Zengin soyadı diye bir şey var bence. bakıyorsun soyadı hancızade, kamacıoğlu falan.soyadını silkelesen 20 bin euro düşecek gibi

Ağzınla Kuşta tutsan, karşında ki öküz olduğu sürece, sevgini, ancak iki kişi görebilir.. "SEN ve KUŞ".

Kısaca Eski sevgili: Ayrılındığında facebooktan silinen, sonra da ortak bir arkadaşın hesabından girilip profiline bakılan şey.

şarjı bitmek üzereyken ışıklarını yakıp biri arıyor zannettiren telefon, Allah seni kahretsin.madem şarjın bitiyor,edebinle otur

‎(bir insan vücudunun %70 i sudur )

- Suyu sever misin ? + Tabikiiii . - Öyleyse benim de % 70'imi seviyorsun .

Ne zaman aile hekimime gitsem "sen yabancı değilsin ailedensin" diye espri yapıp ağzımı daha önceden yediği magnum çubuğuyla kontrol ediyo..

İnsan Parasını Kaybedince Fakir, Özgürlüğünü Kaybedince Esir, Aşkını Kaybedince Facebook da Şair Olurmuş .

Okul zamanında, kızlarla konuşan arkadaşına yaklaşıp oo anlayalım yani diyen çocuğun, hala birçok şeyi anlayamadığından eminim

Kaçınız küçükken kaldırım taşlarında hep aynı renge basarak yürümeye çalıştı acaba?

Kadin: Askim, bugün disarda yemek yiyelim mi ? Erkek: Tamam, balkona kur sofrayi geliyorum.

Sırf yarın "geldiği yeri unuttu" demesinler diye yolda yürürken aniden dönüp ters yöne doğru koştuğum olur. böyle de düşünceli bir insanım.

Bu kadar Yeter. Beğendiyseniz Bir Teşekkür Yeter.

uzundu ama hepsini okudum iyiymiş =)

Geri