Şizofren Mektuplar

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Yazdıklarım karanlıktı hep.Ruhsuzca,yenilmiş bir insanın naralarıyla çöllerin ıssızlığında kaybolan,yorulmuş bedenim ve yenik düşmüş ruhum bir çocuğun hayaliyle canlanıyordu.Hayaller,yaşamlar ve aşklar. . .Sonsuz varoluş içinde kaybolmakta vazgeçmek ve ölümün tadını merak etmemek,yeni bir başlangıç olabilir mi?Doğup,büyüme ve yaşama çerçevesinde özgürlüğü yok ederek sevmek,aşık olmak,boyunduruk altına girmek ne kadar akıl karıdır?Zaten bizim gibi delilerin işidir bunlar

Karanlığı bi ışık huzmesiyle boğmaya başlayan mantık,kalbe yenik düşmeye başlar.Sessizlilk içerisinde yok olan bedenler yeniden canlanırken şeytanın feryadını duymamak zor olsa gerek.Ben yorulmuşken ve ölümü düşlerken,elimden tutabilecek hayata sarılmamı sağlayacak,belki de son şasnım önümde dikiliyor.Zor bir son şans ama karanlığı böldü bi kere,hayatımı yeniden balatma hatasını yaptı.Kaybolan bir tuhu kendi haline bırakmak yerine hayata girmeyi belkide perişan ederken perişan olmayı seçti.

Rüzgarların,fırtınaların ve kuzey yıldızının eskitemediği bir hayatın ve yaşamın sonu geliyorken,yeniden başlamanın kemiklere verdiği sızı ve acı.Herşeyi göze alamayacak kadar cesareti olmayan bir ruh ve o ruhun çerçevesine sığmaya çalışan bir beden.Yok olup gitmektense yeniden varolmayı seçiyorum ve karanlığın belki sonu görünmüşken,seni kaybetsem bile yanına geliyorum ve uzun bi aradan sona seni seviyorum yeniden aşık oluyorum:)

written by SıpA

Ellerine sağlık orti güzel bir yazı ve duyglarını güzel bir şekilde yazıya yansıtmışsın tebrik ederim..

Aşk büyük bir hastalıktır ne yazık ki günümüz teknolojisinin bile
bu hastalık karşısında aciz kaldığı için ben bu hastalığa pek
yakalanmak istemem açıkcası...

ewt ewt bu yazısı dizisi bu başlıktan devam edicek paylaşmaya devam edicem ve sürekli güncellencek bölüm modları uygun gördüğünde sabitlerse çok sevinirim. . .

Ruh bedenden çekilirken sessiz sedasız gözlüklerini kapatıp bedeninin kayboluşunu izlemek ve yaşamda verdiğin mücadeleleri kör bir şekilde anlamaya çalışmaktı benim yaptığım.Beklentilerin bir deniz kıyısında boğulup gitmesi ve morarmış cesetlerin sudan çıkarılması ise zaten bir muammaydı.Bir ölünün arkasından gözyaşı dökmekse en büyük aptallık.

koşarsın düşersin ve yaralanırsın ama bu bir noktadan sonra kısır döngüye dönüşürse bilki aptalsındır.Düşünsene 10 yıl bisiklet sürmeyi öğrenememek bence zeka geriliği gösterir.Aşkta böylemi duyguları kaybetmek ve yok olmak aptallığı yaparken bi yandan yaralanmak.Bugün bir yara aldım biliyormusun hayat.Bugün bana bi kere daha ölesiye vurdun.Bu sefer çok sarsıldım duyuyormusun beni sarsttın derinden.Yüzümü güldürmeye çalışırken dudaklarımdan boşanan kanı ve zehiri nasıl yok etmemi beklersin.Konuşurken gözlerinden çıkan alevleri nasıl unutuyum ki???

Umudum vardı biliyormusun hayat denilen bu kahbe aynada gerçekten son ve en iyi gösterimim yapacaktım ikimiz için.Sahne hazırdı ışıklar açılmıştı ama biliormusun sen zaten zehir gibi sözlerinle hem sahneyi mahvettim hem ışıkları erittin.Ruhum zaten uçup gitmişti anlatılmaz bir rehavet içerisinde.

Bugün bi kere daha ölümü özledim sonra dedim hayat bu devam et.Bi yara daha aldın sadece ama elbet birgün dedim elbet birgün yakalayacağım ve yeneceğim bu hayatı nasıl nerde bilmiorum ama yeniceğim.

Yeniden kalktım yapıştığım buz gibi betondan biraz ısınmak ıstıyordu kirpiklerim ve gölgem donuklaşmıştı rengimi uçmuştu ne?Yavaşça kalkmadım bu sefer hızlı çok hızlı doğruldum.İçim sızlarken aklımdan adın geçerken doğruldum.Ölümüne gelmiştim sana sen zaten yoktun ki. . .

Ve bir mezar çiçeği oldum bugün kimse ağlamaz biliyormusun mezarların başında kimse göz yaşı dökmez okunan dualar içerisinde yaşamaya kalkıştım ölümüne severken yıkılıp kalmak ve kendimi bi kere daha bu silik hayatta kazımak zorunda kaldım.Hayat şimdi konuş benim varlığım içindeki yokluğu nasıl dolduracaksın.Bana yine siyah sayfalar doldurmaya ne hakkın vardı?

Duygusal sıpa seni..sen buralara takılırmıydın yüreğine sağlık........

Orti şu ana kadar bizimle paylaştığın en güzel ve en güzel duygularını ifade ettiğin yazın.! Yalnız bende şunu söyleyebilirim ki bu hayat denilen yeri anlamak hakikatten çok zor. Bir sn için imkanlı olan şey bi sn sonrası için imkanlı olmayabiliyor yada biriyle konuşurken o kişi başkasına sinirlenmişse onu senden çıkarıyor sen "o" na ne kadar değer verirsen ver o an onu düşünemiyor!. Aslında senin bu işi ben kafamda mümkün olarak düşünüyordum ama yine bi kıza güven olmıyacağı ortaya çıktı yine davranışları çelişen başka bir kız tanımış oldum yazılanlar la da olsa.. Çok gördüm yaptıklarıyla söyledikleri çelişen kızları ve hepsinin ortak yanı senin benim gibi insanların üzerinde bıraktıkları etki. Ve biliyor musun? Onlar bu bıraktıkları etkiden hiç haberdar değiller. Belki ben şu an bunalımda değilim çünkü seninde bildiğin gibi benim işim de imkanlı gibi ama senin sonun gibi olabilir sonum çünkü benim ki de senin ki gibi ne yapacağı belli olmuyor!. Seni Çok iyi Anlıyorum Kardeşim..!!.. İNAN HİÇBİR KIZ İÇİN DEĞMEZ! ÜZÜLME!!

kardeşim hep birbirimizin arkasındayız biliorsun ama bugün çok yıkıldım çok sarsıldım zaten senin kafanın içine s.tım dün akşam anlata anlata bugün sabah nasıl gittiğimi düşünsene bi okula ve bide dönüşümü uzun zamandır unutma mücadelesi veriodum sora birden karşıma çıktı.

ve en çok koyan sebepte arkadaşı aşıkmış ya o yüzden istesede kabul edemez belki diorum orti belki zaman çözer ama ben çok yıkıldım ve hiç beklemediğim tepkiler aldım güsel şeyler beklerken bu hale geldim. . .

SıpA' Alıntı:
kardeşim hep birbirimizin arkasındayız biliorsun ama bugün çok yıkıldım çok sarsıldım zaten senin kafanın içine s.tım dün akşam anlata anlata bugün sabah nasıl gittiğimi düşünsene bi okula ve bide dönüşümü uzun zamandır unutma mücadelesi veriodum sora birden karşıma çıktı.

ve en çok koyan sebepte arkadaşı aşıkmış ya o yüzden istesede kabul edemez belki diorum orti belki zaman çözer ama ben çok yıkıldım ve hiç beklemediğim tepkiler aldım güsel şeyler beklerken bu hale geldim. . .

Biliyorum orti bende söyledim ya bende senden iyi bir sonuç bekliyordum bende şaşırdım. Aslında evet ark. ı sevio ama kendisininde bir ilgisi warsa kabul edebilirdi ki yaptıklarından çıkarılabilecek tek şey buydu. Çünkü eğer ark. ını düşünseydi seninle birlikte bu kadar çok şey yapmazdı yani bence bir ilgisi war ama bu sert tepki neden işte bunu anlayamıyorum..:ter:

Sıpa Dostum Sana Şu Sözü Söylüyorum Başka Birşey Demiyorum.Çok Derin Anlamları Var Bu Sözümün Düşün Çöz.

_''KoLuMDa FaÇa İzi.Bi KaŞaR HaTıRaSı''_

Deep Note:Fazla Kafana Takma Bİrşeyi Hele Bir Kızı Yoksa Sende Bu Sözü Söylersin Benim Gibi İsyankarca Acı Çeke Çeke

Yiten bir çığlığın son öyküsünü okudum bu dünyada . . .Öyle bir öyküydü ki bu zulüm nefes almayı zorlaştırsa ölümü yakınana çağırıordu sessizce ve sensizliği yaşamanın verdiği rahatlıkla birgünü daha geride burakıyordu.

Özlemlerin unutlup gitmesi ve bir annenin son feryadıda geri getirmiyecekti artık kirlenmiş kalbini.Ağlamalar ve sızlamalar arasında cenaze kaldırıldı ölüm değildi bu yeni bir başlangıç için oynanan son perdelik oyundu.Siz ağlarken yatıştırılmaya çalışan genç bir yürek vardı ruhun bedenden çıkmasını irdelemeye çalışan bakışlar ve kalabalık ortasından kaybolmuş bir görüntü.Silüetler içinde yağan yağmura rağmen özlemini arıyordu.Halbuki daha dün akşam oynamışlardı yeni aldıkları oyunu halbuki sevgileleri olacaktı kardeşinin ve sevgililileri hakkında düşüncelerini söyliyecekti abisi olarak.

Ruh bedenden ayrılmıştı ama arkada bıraktıkları ne olacaktı. . .Hani insanlar hep insan gelişimi kitaplarında ruh halini ,iyimserliği aradı ya o iyimserliği nasıl yakalayacaktı şimdi. . .Kardeşi yoktu artık gözyaşlarıda getirmicekti biliordu ama tutamıordu işte gencecik kalbini. . .Ruhun bedenden çekilişini hala anlayamıordu ve anlayamıcaktıda biliordu ama yinede düşünüyordu sevgiyle ve hasretle anacağı o ismi istiyordu yanında. . .

Sevgiliside gelmişti sabah cenazeye.Namaz dışında hep yanındaydı onun ama o bile teselli edemiordu halbuki neler söylemişti sevgilisine çıkma teklifinde hep yanında olacaktı hiç bırakmıyacaktı. . .işte bugün onu bile görmek istemiyordu yanında anlıyamazdıki içindeki yanan alevi yağan yağmura rağmen iki kat büyüen alev onuda yakar die korkuordu birazda.Bir hıçkırık sesi geldi biraz yakınımızdan babasıydı ağlayan hiç böle görmemişti babasını.Kız arkadaşı titrek ve üzgündü yüzündeki tebessümle anılan o kızcağızda yıkılmış mustafamın yanı başına.Sözler sanki hiç söylenmiyordu bir basınç geri itiyordu onları akciğerlere doğru. . .

Üzgün bir cenaze töreni hiç neşeli olmamıştıki bu törenler.Hiç sevilmemişti ki hep acı vermişti insanlara bi sevdiğinden ayrılmak zorunda kalmıştı insan.Mustafam çökmüş mezar başına ak kefendeki kardeşini izliordu son kez gözyaşlarıyla ıslatıordun kefenini o çok sevdiği kardeşinin.Hiç düşünmemişti ölümü hiç aldırışda etmemişti yaşayıp gidiordu.Biraz parası vardı bi sevgilisi ve ii bi ailesi peki şimdi ne olacaktı bunu düşünüordu kefen siyah toprakla örtülürken.Yavaşça kalktı mezarın başında mezarlığa bi göz gezdirdi sonra bi tekme attı yerdeki taşa taş ağaca çarptı.Belli ki üzüldü gitti ağacı sevdi okşadı . Sonra yine hıçkırıklara boğuldu hiç bitmeyen bir acıyla inadına ağlıordu yüreği ve ağlayacaktı bir ömür boyu her 18 temmuzda yaşasaydı şu yaşında olacaktı diyecekti işte. . .

bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın 7 yaşındaki kardeşi vefaat etti.Ona itafen yazılmıştır!

written bySıpA

Kardeşim inan okurken gözlerim doldu ve ağladım... Ne de olsa bu duygulara benzer şeyleri bende yaşadım ve iki gün ağladım ve bir haftada koma halde yatma cabası.. Zor olduğunu biliyorum onun için hele de KARDEŞ olması... Zor gelir insana canından çok sevdiğin şeyi kaybetmek hele de kardeşine yapacağı bir sürü şek warken onun için feda edeceğin bazı şeyler warken onun seni bırakıp gitmesi hakikatten koyar insana.. Zor biliyorum çünkü bende yaşadım o masum kardeşimi bende toprağa werdim ve inan bunu ne en nefret ettiğim kişi ne de en kötü kişinin yaşamasını kesinlikle istemem çünkü....... Bilirim zordur koyar insana peşinden sende gitmek istersin ama aileni ve sevdiklerini düşünüp gidemezsin onunla kavuşacağın günü beklemeye başlarsın ki o gün kolay kolay gelmez unutuverirsin onu.. Kimse ölümden ve kardeşten bahsetmedikçe unutuverirsin hiç aklına gelmez belki o sevdiğin kişi neyse... Saol paylaşımın için.....

Geri