Şimdide Motorine Zam Geldi

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
Geçtiğimiz günlerde benzine gelen zammın ardından bu kez de motorin fiyatları zamlandı. İstanbul'da motorinin ortalama fiyatı 13 kuruş artışla 3.61 liraya yükseldi.

Böylece yılbaşından bu yana motorine gelen zam 30 kuruşa ulaştı. Zammın oransal karşılığı yüzde 9 olarak kaydedildi.

gelsin bakalım gelsin...gelen hiç bir siaysi irade şu yakıttaki artışların önünü kesemedi..kesebilecekte yok gibi...

ortadoğu'da top patlasa zam geliyor. Petrol almadığımız ülkelerdeki isyanlar bile zam olarak pompaya yansıyor. Gerçek fiyatı'nın üzerinden aldıkları vergileri, cep harçlıklarını helal etmiyorum. Haram zehir zıkkım olsun. Bu dünyada birşey diyemiyoruz ama elbet öbür tarafta kul hakkından sınıfta kalacaklar...

kendi petroLümüzü çıkarıp kuLLanabiLsek ortadoğudaki sıkıntıLar bizi bu kadar etkiLemez,üzerinde bu kadar vergi oLmaz
tabi o petroLü çıkarıp işLemekte yürek ister

ha ha ha...
bir de diyorlarki düşecek bundan sonra hiç bi ... olmaz daha da zam gelir ben söylüyom size

yazıklar olsun, arabayı 6 ay önce aldım 3.01 di, şimdi 3.61. yüzde 9 mu yapıyor bi hesaplayın lütfen... yazıklaaar olsun, ancak televizyonda güzel güzel konuşmayı biliyorlar, hikaye...

ne gereği var usta kendi petrolümüzü çıkarmanın.o kadar arama - tarama maliyetine girecen sonra çıkan ham petrolü işleyecen ohooo dışardan alıyoz işte.devletin de işi güzel zahmetsiz , bişe mi oldu koy benzin koklama vergisi devam et.halk memnun nasılsa

yarın öbür gün LPG'de zamlanır.

Depoyu fullesek iyi olacak.

Böyle gidersede zaten arabaları satıp eski çağlardaki gibi atlara döneceğiz.

Geri