Şimdide BozkÜrtler çıkmış

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Arkadaşlar bir dergide Diyarbakırda BozkÜrtler diye grup oluştuğundan bahsediliyor.. Aktüel olmalı sanırım

Hem kürt kürtçe konuşuyor ama MHP li ve Ülkücü nasıl oluyor.. Bence tezatların tezatı..

Sizin fikriniz nedir..

ALINTIDIR

5zh2lo3.jpg

Kürtçe konuşuyor ve Kürt kimlikleriyle gurur duyuyor, ama MHP'ye katılıyorlar. Kendilerine "Bozkürtler" diyen Diyarbakırlı ülkücü Kürtler, bütün Kürtler'in bölücü gibi algılanmasından rahatsız. "Kürt'ten ülkücü mü olur" eleştirisine yanıtları da hazır: "Hem de kralı olur!" Diyarbakır Ülkü Ocağı'nın Kürt Başkanı Cihan Kayaalp, Kürt gençlerinin ülkücülüğe eğiliminin arttığını savunuyor. MHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Arzakçı'nın iddiasına göreyse partisi genel seçimde DTP'nin ardından ikinci sırada yer alacak; 10 sene içinde Diyarbakır MHP'nin kalesi olacak!

Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden birinde, küçük bir apartmanın dördüncü katı. Bulunduğumuz dairenin eski kapısı kapanmak bilmiyor. Gelen giden çok! Aşina oldukları mekanda pek de aşina olmadıkları simamızla karşılaşan gençler, önce gelen arkadaşının şaşkınlık ifadesini devralarak giriyor içeri! Şöyle bir süzüp, "Ne iş" der gibi kaş göz işaretiyle yaptıkları mini güven testinden sonra, diğer gençlerin arasına karışıyorlar. Yaşları 15 ile 28 arasında. Lise öğrencisi de var, üniversite öğrencisi deCevval olan birkaçını saymazsak, ketumlukta söz birliği etmişçesine kısa cümleler kuruyorlar.

kendi yorumum :Türk milliyetçiliği koyu bir renktir örneğin mavinin tonlarını ele alalım Türküm demek maviyse hatta daha açık Turkuaz rengiyse Türk milliyetçiliği laciverttir yani daha Türküm demeyen nası Türk milliyetçisi olabilir bunlar Türk milliyetçilerinin beynini bulandırmak için ortaya atılan asparagas haberlerdir bi insanın Türk milliteçisi olabilmesi için önce ben Türküm demesi lazım bu tür Türk milliyetçilerine karşı beyin bulandırma politikalarına ve propagandalarına prim vermeyelim mavi olamayan lacivert nası olacak buna 5 yaşında çocuk bile inanmaz sanırım hepimiz 5 yaşının bir hayli üstünde insanlarız

Üzülerek görüyoruzki yaşadığımız son yıllarda TÜRKLÜK, TÜRKÇÜLÜK gibi sıfatları kullanmak Osmanlının Çöküşünü hazarlayan son yüz yıllarda olduğu gibi, ayıplanma sebebi olarak göşterilmeye başlanmıştır. Bu sıfatları kullanan kişilere de ırkçı, kafatasçı gibi yakıştırmalar yapılmaktadır. Oysaki TÜRKÇÜLÜK, ne Yahudi sionizmi nede Alman nasyonel sosyalizmi gibi kendi ırkının diğer dünya milletlerinden üstün olduğunu savunmamakla beraber sadece kendi kanları ile kurmuş oldukları devletlerde yaşayan azınlıklar kadar hak sahibi olabilmek için yapmış oldukları hak arama hareketinin adı olmuştur.

Son senelerde terör sorununu ortadan kaldıracak bir reçeteymiş gibi devamlı gündeme getirilen federasyon kelimesinin bazı yabancı güçler için anlamı; güneydoğu bizim TÜRKİYE ise hepimizin mantığıdır. Hem ahlaki hem vicdani olmayan bu düşünceyi bazı devletlerin kendi menfaatleri için istemelerine tabiiki bir anlam yükleyebiliriz. Bizim anlamadığımız bu yabancı güçlerin "TÜRK MİLLETİ'nin kendi ayaklarıyla mezbahaneye gidip kafalarını mezbahanedeki bıçağın altına yatıracaklarına inanmalarıdır."

Bir milletin yenilmez olduğunu savunması yaşanmış olan hiçbir tarihi gerçekle bağdaşmaz. TÜRK MİLLETİ, tarihinden beri yenilmez olduğunu savunmamıştır. Savunduğu tek şey, kafasının kesileceği yerin mezbahane değil savaş meydanı olduğudur. Her ne kadar yaşadığımız yüz yılda mezbahanelerin şekli diplomatik toplantıların yapıldığı salonlar haline çevrilmişse de bu millet her ikisinin de aynı şey olduğunu anlıyabilecek zekaya ve tarihi tecrübeye sahiptir.

Sermayesinin kimlerce finanse edildiği bilinen bazı vakıflarca, küreselleşen dünyada yapılması gereken değişimle diye milletimize yutturulmaya çalışılan şeyler, "at gözlüğü takmamış tarafsızca bakabilen herkesin" görebileceği gibi, milletimizi onursuzlaştırma çabalarıdır. TÜRKÇÜLÜK mücadelesine ille de bir anlam yüklemeye çalışan bazı kimselere önerimiz bu harekete yakıştırılacak tek sıfatın "onursuzlaştırma evrimine direnenler" olabileceğini anlamalarıdır.

Her zaman söylediğiniz gibi cömert bir millet olduğumuzudan dolayı bizden istenen her şeye olumlu cevap veririz. Toprak isteyenlerin atalarına tarihte uygun görüp verdiğimiz "İKİ METRE BOYUNDA BİR METRE ENİNDEKİ TOPRAĞI" torunlarına da mutlaka vereceğimiz bilinmelidir.

"Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Milletin Yüceliği ve Şerefiyle Eş Değerdir"

"HAYATA KORKUSUZCA BAKANLAR ÖLÜMDEN KORKMAZLAR"

ALINTIDIR

Benim de tanıdığım yıllardır ülkü ocaklarınıa takılan kürt arkaşım var. Ona bu durumu sormuştum. O da kürtler de bir türk boyudur diye cevap vermişti. Benim yorumum Hz. Muhammed SAV ırkçılığı kesinlikle yasaklar ve Müslüman müslümanın kardeşidir demiştir. Benim için değişmez kural. Yıllar ca Osmanlı devleti bir çok milleti bir arada toplamayı din ile başarmıştır. Dış güçlerin böl parçala oyununa gelmek lazım ve kendi vatanın da ki insanları sen busun deyipte ayırmamak lazım.

Arkadaşım olay doğrudur Ülkücü olan kürtler vardır ama kürtlükleriyle gurur duymazlar.Aslında olması gerektiği gibi onların kimlikleri de Türktür.

kürt de benim laz da benim çerkez de ben
bunlar aza bunlar el kol Türk!Türk beden
ağzı olan konuşmasın bilmeden
Ozan Arif

ALLAH Türkü korusun ve yüceltsin.

ülkücüler milliyetçiliğin,Türk milliyetçiliğinin kalesidir.Ülkücülerin içinde kürtler olsa da bununla tabiki övünmezler.çünkü Ülkücülükte tek bir kimlik vardır,tek bir kimliğin milliyetçiliği yapılır,Türklük. dolayısıyla kürt kimliliğiyle övünen bi Ülkücü olamaz.Bozkurtlar hep vardı,hep de var olacak.bozkürtler saçmalığıyla insanların kafasını karıştırmasınlar daha fazla

arkadaslar benim samimi oldugum bi cok kurt olup da ulkucu olan var hatta bi mahalle komple kurt ama ulkucu onlarin bi ust mahalleside komple kurt ama dtp li aralarinda cogu kez kan dokulur birbirlerini sevmezler lutfen on yargiyla yalasmayalim

BU VATANIN EKMEGINI YIYEN AMA BU VATANA IHANET EDENLER YINE BU VATANIN EKMEGINI YIYEN GENCLER TARAFINDAN CEZALANDIRILACAKLARDIR

ARKADASIM O ESKİDENDİ O DAYANISMA SİNDİ BÖLE BİSİ YOK KÜRTLERİ GÖRÜYORUZ.%80 PKK YA DESTEK WERİYOR...WATANIMIZI KORUYALIM ARKADASLAR.LEYLA ZANA YI GÖRÜYORUZ TÜRKİYEYİ EYALETLERE BÖLÜN KÜRDİSTANI KRALIM DİYOR...BUNAA GÖZMÜ YUMALIM.KÜRT ARKADASLAR KSRA BAKMASIN AMA SÖYLÜYORUM KÜRT İNSANI ARKASINDAN WURUR.
Börteçine9' Alıntı:
Arkadaşım olay doğrudur Ülkücü olan kürtler vardır ama kürtlükleriyle gurur duymazlar.Aslında olması gerektiği gibi onların kimlikleri de Türktür.

kürt de benim laz da benim çerkez de ben
bunlar aza bunlar el kol Türk!Türk beden
ağzı olan konuşmasın bilmeden
Ozan Arif

ALLAH Türkü korusun ve yüceltsin.

benim de ulkucu bir arkadasım var, babası bizim ilçede ulku ocaklarının kurulusunu olusturdu, abileri ulkuculukten 80 li yıllarda hapis yattı, hatta bir kardesi de MHP aday adayı oldu.
ama bu arkadasın anası da babbası da kurt.
diyecegim o ki; hepsi bolucu degil.
diye dusunuyorum
ulkucu= dinini vatanını milletini seven ve bu ugurda mucadele eden kişidir.

Kürtler Bir Türk Boyu Değildir...

Düşmanımın düşmanı dostumdur fikri ile...

Veya..

Siyasi yelpazede diğer kalelerde yer bulamama kaygısı ile Milliyetçi siyasi görüşe sahip bir guruba katılmışsınız.

Ama geçen yıllar içerisinde kendinizde bir gariplik hissediyorsunuz...

Tamam Milliyetçisiniz ama kanınız tam ısınmıyor bu fikre...

"Oğuzhan " diyorlar, "Ötügen" diyorlar, "Türk " diyorlar ama sizin için bu kelimeler pek birşey ifade etmiyor. Sizi heyecanlandırmıyor. Bunu, değil çevrenize kendinize bile itiraf edemiyorsunuz...

Türk'e benzemiyorsunuz, Türk kültürüne yabancısınız ama Türk milliyetçisi bir gurubun içerisindesiniz. Üstelik bu öyle bir hale gelmiş ki... Tuttuğunuz futbol takımı gibi taraftar olmuşsunuz, hatta mesleğiniz, hatta toplumda statünüzü belirleyen bir unsur olmuş. İşin içinden çıkmak mümkün değil.

Ve bir gün sizi ve sizin gibi arkadaşlarınızı kurtaracak bir fikir alevleniyor gurubun içerisinde. Bu bir sentez, aynı sizin gibi bir sentez.

Gurup artık Türk demiyor, Türkçe demiyor, Türk töresi, kültürü demiyor. Kanınızın ısındığı ve şimdi heyecanlandığınız köklerinizin, atalarınızın kültüründen bahsediliyor. Hatta bu fikir şiddetle savunuluyor. Aslında sizin gibi ne çok adam varmış gurubun içerisinde değil mi?

İtiraz edenler oluyor tabi... "-Bunlar dinsizler, Şaman bunlar " diyor birisi... Sizde tüm gücünüzle yükleniyorsunuz bu tiplere. Ta ki guruptan defolup gidene kadar.

Yıllar bu şekilde geçerken bir takım insanlar çıkıyor. Biz Kürdüz siz Türksünüz diye...

Allah,allah bu biz kürdüz diyenler ne kadar da size, annenize, babanıza benziyor değil mi?. Hatta eskiden içinizde olan arkadaşlarınızın akrabaları bile var içlerinde.

Aslında onlara karışmak işten bile değil.

Ama ya bu günki konumun?

Sonra öyle bir hale gelmişsin ki! Onlar seni içine almaz. Hemen bir formül bulmalısın. Zaman yok .Özellikle senin gurubuna inanan insanların "KRAL ÇIPLAK" diye haykırması an meselesi.

Durumu nasıl kurtaracaksın?

Kürtsün ama Türk Milliyetçileri tarafındasın...

Şimdiye kadar SENTEZ'le idare edip ruhunu tatmin ettin. Buna çevreni de inandırdın. Ama şimdi bir şey bulman lazım.

Ve nihayet buldun...

İşte yeni fikir:

"KÜRTLER ve TÜRKLER KARDEŞTİR", "BİZ HEPİMİZ AYNI SOYDAN GELİYORUZ" "KÜRT YOKTUR DAĞ TÜRK'Ü VARDIR"

Yemediler değil mi? Zaten Kürtler yemez ama bu sefer Türkler de yemedi!!!

Olsun sen günü kurtar yeter. Bir süre sonra:

"Türk yoktur, Türk denilenler Kürtlerin bir koludur" dersin. Belki bunu yutarlar. En azından karşı tarafa yaranırsın.

İşin zor dostum çok zor.

Sen yıllarca BOZKURT'um diye gez. Sonra birileri çıkıp üstündeki postu alsın ve ortaya senin gibi bir "ÇAKAL" çıksın.

Sonra bağır bağırabildiğin kadar "Kurtlar ve Çakallar kardeştir, Aslında Çakal diye bir mahluk yoktur, Kurtların dağda gezenine Çakal denir diye"

Ah be zavallı Türk Milliyetçisi sentezcisi Kürt.

ALTININ DEĞERİNİ DÜŞÜRMEK İÇİN DEMİR KATARSIN İÇİNE... Ama burada o işe yaramaz...

Eğer doğu anadoluda güney doğu anadoluda yaşayan insanları bölücüye hizmet etmekten kurtarmak istiyorsak bu tür şeyler yapılmalı. Ülkücü Hareketin gençlerini yetiştirdiği Ülkü ocaklarını orda çok daha fazla işler hala getirmeliyiz. Ordaki üniversite gençliğine orada yaşayan gençliğe Tarih bilincini ve Türk bilincini aşılamalıyız. Oradaki Ülkü ocağı kadrosu batı illerinkinden çok daha sağlam olmalı. Onların beynini bulandıranlarla ilişkilerini kesmek ve bu ülke için milleti için çalışmları gerektiğini hatırlatmamız gerekiyor.

Tabi bu oluşumun adı Bozkürtler olmamalı. :D

artık bölücülük ve bölünme olmaması için hepimiz bilgilenmeliyiz.kürtü,türkü,lazı,çerkezi.
bu topraklar üzerinde yaşayan ve nüfus cüzdanında türk bayrağı olan herkes türktür..aynı havayı soluyoruz aynı suyu içiyoruz.kürtler cahilliklerinden dolayı şimdi amerika+israilin kucağına düştü.allah yardım etsin onlara.ama dönüp dolaşacakları ve tekrar gelecekleri yer burası.ya kabullenmiş olarak yada yok olarak.bunları kendileri belirler..

dediğim gibi bu ülkede yaşayıpta bu ülkenin nüfus kağıdını taşıyan herkes türktür..

KANUN BAĞIYLA DEĞİL KAN BAĞIYLA TÜRK'ÜM...

Dağdakilerinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanları var. Bakarsanız hepsi kanunen TÜRK.

Kendi başımdan geçen bir olay.

İstanbul'da adı genelde bölücülükle birlikte anılan bir mahallede otuyrmaktayım. Kürtler çoğunlukta hatta o kadar çoğunluktaki 8 kişi ellerinde kalaşnikof tüfeklerle gündüz gözü annemi tehdit edebilmekte. Bir gösteri sırasında mahalleden tanımadığım soysuz ların mahalleme akın etmesi veya 2 en fazla 3 yaşındaki bir eniğin biji serok apo diye bağırması burada normal ve burası kurtarılmmış bölge imiş öyle diyorlar. Bunların hepsi de kanunen TÜRK... Onlar kanun bağıyla Türk...

bu vakitten sonra artık bölücülük fayda getirmez.eninde sonunda yine onlarla yaşıcaz.onlar bu yaptıklarına utanacaklar.eğer varlıklarını devam ettirirlerse.herkesi kucaklamalıyız.gerginlik bu ülkeye çok şeyler kaybettirdi.vaktinde bir sağcı solcuya hangi gözle,nefretle ve kinle bakıyoduysa şimdi de bizlere kürtler öyle gösterilmek isteniyor.bölünme gerçekleşssin d.iye.onlarada yazık.çünkü vatan verecez,toprak verecez diye uyutuluyorlar.kucaktan kucaga oturuyolar.yazık onlarada..bunlar bir oyunun parçası.bunun hereks farkında.tek gereken kucaklamak.
ama şunuda bildireyim ordaki şehitlerin hesabı teker teker sorulduktan sonra kucaklarız..''!!

jeim' Alıntı:
bu vakitten sonra artık bölücülük fayda getirmez.eninde sonunda yine onlarla yaşıcaz.onlar bu yaptıklarına utanacaklar.eğer varlıklarını devam ettirirlerse.herkesi kucaklamalıyız.gerginlik bu ülkeye çok şeyler kaybettirdi.vaktinde bir sağcı solcuya hangi gözle,nefretle ve kinle bakıyoduysa şimdi de bizlere kürtler öyle gösterilmek isteniyor.bölünme gerçekleşssin d.iye.onlarada yazık.çünkü vatan verecez,toprak verecez diye uyutuluyorlar.kucaktan kucaga oturuyolar.yazık onlarada..bunlar bir oyunun parçası.bunun hereks farkında.tek gereken kucaklamak.
ama şunuda bildireyim ordaki şehitlerin hesabı teker teker sorulduktan sonra kucaklarız..''!!

Ben oyunda hep kaybeden taraf olmak istemiyorum. Benim mehmetçiklerime de yazık. Ama onlara yazık işlemedi. Kalkan görevi görmedi. Allah kimsenin başına vermesin ama o acıyı tadanlara bir gitde sor derim herşeyden önce... Peki o şehitlerin hesabını nasıl soracaksın. Parlamentoya 341'i AKP'den olmak üzere 362 tane vekillerini sokarak mı???...

ifrit' Alıntı:
ulkucu olur mu bilmiyorum ama cok iyi birer vatansever olabiliyorlar

ayrica kurtlerin bir turk boyu oldugunu bilmemek cehallettir

kürtlerin bir Türk boyu olduğunu ileri sürmek cehalettir

tamam ülkücü camiyanın ıcınde kürtler vardır bi anlam veremesemde : )) neyse onu gectik olsun gelsinler güzeldir... ama niye bOZKÜRtler ? ya bu adamlar gittikleri heryerde ayrım yapmak zorundalarmı ülkücü adam bozkurttur burdada bozKürt diyerek zaten ayrım yapılmaktadır...

kardeşim onlarda bu ülkede yaşıyolar yaaa...
illaki pkk mı olmaları lazım bu insanlarınnn...
bunlar sadece insanların zihinlerini ve ülkedeki dirliği bozmak isteyen 2-3 gereksiz insanın işi...

bozkürtler olayı gerçekten saçmadır.bozkürt diye birşey yoktur ve olamaz da zaten.
Ülkücüler olarak çevremizde Ülkücü olan kürtler var gerçekten ama bunlar Türk olduklarını söylüyorlar ve Ne Mutlu Türküm diyene diyebiliyorlar.
Arkadaşlar mekanı cennet olsun Başbuğ Alparslan Türkeşin dediği gibi ırkçılığı reddeden bir Milliyetçililk anlayışımız vardır.Bizim anlayışımız Türk-İslam ülküsüdür.Ne mutlu ki bunu Ülkü olarak edinenlere.Adam ben Türküm ve ne mutlu Türküm diyene diyorsa sen daha bu adama birşey diyemezsin anca eyvallah dersin.
Peygamber efendimizin(s.a.v) ın hadisi şerifi üzerine de ırkçılık haramdır ve ırkçılık yapan bizden değildir.

Ben KüRDüm Köküm Kürten Gelme Tarihi iyi araştırn İnkar Etmeyin 15 bin Yildir Burdayız Siz ise 5 bin yildir kim kimlerin atası oliyorda kalkmış nankörlük ediyor beim trabzonlu yani (laz ve türkmen türk kardeşleirm arakdaşlarım war eşimde türk ama o Sonradan anlamişki Kürtlerin Hakımış burasi Ona GÖÇre Tarihi İyi aaraştirın

liberi' Alıntı:
Ben KüRDüm Köküm Kürten Gelme Tarihi iyi araştırn İnkar Etmeyin 15 bin Yildir Burdayız Siz ise 5 bin yildir kim kimlerin atası oliyorda kalkmış nankörlük ediyor beim trabzonlu yani (laz ve türkmen türk kardeşleirm arakdaşlarım war eşimde türk ama o Sonradan anlamişki Kürtlerin Hakımış burasi Ona GÖÇre Tarihi İyi aaraştirın

Bu şahıs henüz buradayken Börteçine nin banlanmasını anlamak mümkün değil..

15000 yılmı??? Vay anasını demekki tüm tarihçiler yanlış biliyor kimsenin suçu değil buuu falan yani! Oha be bu kadar olur dahası olamaz. Helal olsun sana... Demek kürtlerin hakkıymış buralar vay anasını . Seni merak ettim gerçekten gel hakkını vereyim sana...

Geri