Şimdi Konuşun

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş yönetimi, Portekizli yıldızların tüm alacaklarını ödedi...

HaberTürk'te yer alan habere göre, Siyah-Beyazlı yönetim, Portekizli yıldızlarla maddi yönden sıkıntı yaşamamak ve kamuoyunda oluşan ‘paraları yok’ imajını düzeltmek amacıyla, Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida’nın tüm alacaklarını yatırdı. Portekizli yıldızlara toplam 2 milyon TL ödeme yapıldığı öğrenildi. ‘Çete’nin elde tutulması beklenen isimlerinden Fernandes ve Almeida’nın performanslarını arttırmayı hedefleyen Başkan Fikret Orman’ın, ikili hakkında arkadaşlarına “Biz görevimizi yaptık. Sıra onlarda. Artık mazeretleri kalmadı. Sahaya çıkıp işlerini yapacaklar” dediği ifade edildi.

Orman: Kontrol bize geçti

Elden çıkarmak için yoğun çaba sarf edilen Quaresma ve Simao’nun da, bugüne kadar olan tüm alacaklarının sıfırlandığı belirtilirken, böylece bu iki ismin kendilerini şikayet etmelerinin önüne geçilmesinin planlandığı kaydedildi. Bu ödemelerin son gününün normalde 14 Ağustos olduğu ancak başkan Orman ve yöneticilerin çabalarıyla bu tarihten önce yapıldığı belirtilirken, Quaresma ve Simao hakkında, “Artık kontrol elimizde. Bu saatten sonra alacaklarından ötürü bizi hiçbir yere şikayet edemezler” yorumları yapıldı.

Sıra yerlilerde
Portekiz Çetesi’ne ödeme yapan Siyah-Beyazlı yönetim, ay sonuna kadar Türk futbolculara olan borçlarını kapatmayı hedefliyor. Yeni ödeme planına göre, bu ay paraların hesaba yatmasının ardından yönetim kasım ayına kadar rahat nefes almayı planlıyor. Bu arada Başkan Fikret Orman, aylardır maaşlarını alamayan personeli de sevindirdi. Kulüp çalışanlarının maaşları, bayram öncesinde hesaplarına yatırıldı. Bu ödemelerin altında, Orman’ın sattığını açıkladığı özel dairesinin olduğu ve başkanın cebinden kaynak yarattığı belirtildi.​

Geri