icemen
New member
- Reaction score
- 0
Güiza, İŞKUR'un Meslek Edindirme Kurslarına Yazıldı

Güiza çareyi meslek edindirme kurslarına yazılmakta buldu... Yaşadığı sorunlar sonucunda 2 sezondur futboldan iyice soğuyan Güiza, geleceğini sağlama almak adına sürpriz bir karara imza atarak İŞKUR'un açtığı meslek edindirme kurslarından Avcılık okuluna yazıldı. Okçuluktaki yeteneğinin futboldan daha iyi olduğu bilinen Güiza'nın bundan sonra karın tokluğuna geçimini sağlamak için avcılık yapma kararı aldığı öğrenildi.
Kolpa Haber Ajansı
Erzinspor Alex'i İstiyor

Erzinspor başkanı Abdullah Yakar Fenerbahçe'de sorunlar yaşayan Alex ile ilgilendiklerini açıkladı.Süper Amatör ligde şampiyon olan Erzinspor başkanı Alex'in takımlarına gelmesi halinde Spor Toto Süper Lige yükseleceklerine inanıyoruz dedi. Zaten Brezilya usulü çalışmalara başlayan Erzinspor Alex'in katılımıyla bunu pekiştirmek istiyor.
Bu açıklamadan sonra Alex'in alex10.com.br'den yaptığı açıklamada Erzinspor'a sıcak baktığını açıkladı. Açıklamalarında Erzinspor'da patlama yapıp Real Madrid'e transfer olma isteğini dile getirdi.
Erzinspor başkanı Abdullah Yakar'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi süren Alex için 10.000$ ve 40 ton portakal teklif edeceklerini söyledi.
Erzinspor yöneticileri kardeş şehir Almanya Freiburg kaymakamını araya sokmak için yoğun çalışma yürütüyorlar. Transferin 1 Eylül'e kadar bitmesi bekleniyor.
kolpa haber
Cesc Fabregas kararını verdi

Aylardır Barcelona'ya transferi gündemde olan Arsenal'in yıldızı Cesc Fabregas sonunda kararını verdi ve Türkiye Süper Ligine bu sezon çıkan Kardemir Karabükspor'a gideceğini açıkladı.
İngiliz kulübünün resmi internet sitesine açıklamalar yapan Fabregas, karar sürecinde yaşananlar adına Arsenal taraftarından özür dileyerek, "Şu ana kadar kariyerim ve geleceğimle ilgili olarak ne yapacağımı bilmiyordum.
Barcelona'ya transfer olmanın benim için etkileyici olmadığını söyleyemem. Ancak Kardemir Karabükspor başkanı Hikmet Ferudun TANKUT reddedemeyeceğim bir sözleşme önerdi. Sözleşmem 1 sene opsiyonlu toplam 2 sene olarak belirlendi. İlk sene A2 takımda denemeden geçeceğim başarılı olursam 7593 kişilik Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda Kardemir Karabükspor taraftarının karşısına çıkacağım, çok heyecanlıyım" dedi.
Yeni sezonda Kardemir Karabükspor da oynamaya ve başarılar kazanmaya odaklandığını vurgulayan İspanyol yıldız, "Dünyada Kardemir Karabükspor'da oynamak istemeyecek çok az oyuncu vardır. Futbol Alt Yapı Sorumlusu: Enver YAZICI ile çok fazla görüşme yaptım. Ayrıca Konyaspor kulübü de 2 defa benim için resmi teklif yaptı ancak reddedildi. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve Arsenal'in, takımda kalmamı istemesini anlıyorum. Taraftarlar ve kulüp benim kararıma saygı duyacaktır.
Yeni sezonda yüzde yüz Kardemir Karabükspor için oynamaya odaklandım. Kardemir Karabükspor'un oyuncusuyum ve sezona iyi bir başlangıç yaparak spekülasyonları geride bırakacağım" şeklinde konuştu.
kolpa haber