admiral
New member
- Reaction score
- 0
M'Gladbach zaferi Fenerbahçe'yi hayata döndürürken, gecenin detayları su yüzüne çıktı. Soyunma odasına inen Başkan Aziz Yıldırım'ın, “İşte sizden beklediğim oyun bu. Çubuklu'nun hakkını verdiniz” sözlerinin büyük alkış aldığı öğrenildi.
Sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe’de M’Gladbach galibiyeti rüzgarı tersine çevirdi. Kritik maçı 4-2 kazanıp grupta iddialı hale gelen Kanarya’nın gurur gecesine başkan Aziz Yıldırım damgasını vurdu. Karşılaşmadan hemen önce, “Kazanıp döneceğiz” iddiasında bulunan Sarı-Lacivertliler’in patronu, son düdükle birlikte soluğu soyunma odasında aldı. Zafer şarkılarının söylendiği anda kapılar açıldı, futbolcuların karşısındaki Yıldırım’dı. Kendisini alkışlayan teknik heyet ve oyunculara aynı şekilde karşılık veren başkan, daha sonra söz aldı. Mutluluğu gözlerinden okunan Aziz Yıldırım, “İşte sizden beklenen ve size yakışan oyun bu oyundur. Böyle oynadığınız sürece yenemeyeceğiniz rakip yok. Harika mücadele ettiniz ve Çubuklu’nun hakkını sonuna kadar verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum, kutluyorum ve bundan sonra hep aynı performansı bekliyorum” dedi. Yıldırım’ı, takım yine zafer şarkıları ve tezahüratlarla uğurlarken, pozitif atmosfer dönüş yolculuğunda da sürdü.