J@CK@L
[ υηƒσяgιν
- Reaction score
- 0
can yücel yaptığı küfürlü konuşmalardan dolayı sürekli mahkemelik olmaktadır. bu davalardan birinde de kendini savunmak için bilindik bir fıkrayı anlatmıştır haliyle beraat etmiştir.
O Fıkra
bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler. koca devletin koca doktoruna.
doktor hastaya fitil verir ve köye döner dönmez hastaya fitili anüsten vermelerini söyler.
köylüler tabi 'tamam doktor bey' diyip köye giderler.
köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez.
bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya.
hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir.
bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz.
ne cüret değil mi doktoru arayacak bir köylü.
neyse durumun vahameti üzerine muhtar aramayı kabul eder.
bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, "biz ne yapacağımızı bilemedik doktor bey" falan der işte. karşıdan doktor bir şeyler söyler.
muhtar teşekkür edip telefonu kapatır döner arkasına:
"makattan verin dedi doktor" der.
yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar falan, ama makat ne bilen yoktur yine.
hasta ise gitti gidecek, ateşler içinde kıvranıyor baya.
ihtiyar meclisi toplanır. son çare, doktorun bir kez daha aranmasına karar verilir.
yine kimse aramak istemez doktoru. nihayetinde yine biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bir yandan da söylenmektedir:
"çok kızacak doktor bey çok!" diye. sonunda telefonu açar, durumu anlatır, doktor bir şeyler söyler yine.
telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner:
"gördünüz mü ben size söylemiştim çok kızacak diye; götüne sokun dedi.!!"
Yani uzun lafın kısası bizim oralarda göte göt derler arkadaşlar.
Bunu neden mi yazdım. Hani ezik dediğim için 3-4 gün
mesaj yazamama cezası aldım ya. Başlangıcında ne olmuştu. gs ankaragücü başlığına yazdığım
yorumumun keyfi yere silinmesiydi.
Şimdi bunu kim neden siler?
1-bir gs taraftarıdır yenilgiye tahammül edemez ve bu mesaj bile onu kızdırmaya,deli etmeye yeter. hemen mesajı siler.
bu mesaja tahammül edemeyen bir insan hak verirsiniz ki zaten eziktir.
2- benimle husumeti olan, yada benden ötürü kuyruk acısı olan birisi silmiş olabilir.
3- yukarıdaki 2 maddeyide içinde barındıran birisi silmiş olabilir.
Ezik kelimesi sonuçta hoş olmayan bir kelime kabul ediyorum. Fakat benim sebepsiz yere mesajımın silinmesi en az onun kadar hoşnutsuz bir durum.
ezik kelimesi hakaretse benim mesajımın silinmesi de bana hakarettir.Ama ben sıradan bir kullanıcı olduğumdan ceza alabiliyorum.
Benim mesajımı silen smod olduğu için bir ceza almıyor haliyle.
Şimdi adalet bunun neresinde? Bu sitede herkese eşit davranıldığı söyleniyor.
Nerde bu eşitlik? Sıradan bir kullanıcı hakkını nasıl arayacak?
http://www.hackhell.com/galatasaray...kayet-ve-oneri-basliginiz-10.html#post5181281
bu yorumda ne kadar bişey var. İşte bir smod sizin mesajınızı sildiğinde
aynı tarafta olan yada olmak zorunda olan bir mod olayı böyle yorumluyor . o kadarda birşey yokmuymuş
yahu ne var ki zaten. hani realist bi şekilde bu mesajda hiç birşey yok
sen silersen bu adamda sana ezik der haliyle demeni bekleyemem zaten. En azından lazish kadar düzgün bir duruş sergilemeni beklerdim. Ama çark böyle işliyor. yöneticiyseniz her halükarda herkes tarafından bi şekilde haklı çıkarılırsınız.
bu mesajı normalde ceza aldığım konuya yazacaktım. Fakat burda tüm kullancıları ilgilendiren örnek bir durum söz konusu.bu konudan sonra değişecek hiç birşey yok. o anlamda hiçbir beklentim olmadığını söylemeliyim. (birkaç tane user küstürülmüş haksızlığa uğramış kim takar ki bunu. 1 mılyon tane daha var. ama smod kaç tane? borusunu öttürmeye devam etsin. işte mantık budur.Benimde zamanında buna benzer hatalarım olmadı değil.)
Ama bu site kimsenin egosunu şişereceği,kişiliğini oluşturmaya çalıştığı yer olmamalı.
Onun bunun mesajını keyfi silecek ,istemediği sevmediği
konuyu kapatacak ve bunu yaparken hepsine bir kılıf uyduracak, kimse de buna ses çıkarmıyacak. yok böyle bir şey diyecem ama var görünüyor :]
Hadi Kalın sağlıcakla
O Fıkra
bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler. koca devletin koca doktoruna.
doktor hastaya fitil verir ve köye döner dönmez hastaya fitili anüsten vermelerini söyler.
köylüler tabi 'tamam doktor bey' diyip köye giderler.
köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez.
bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya.
hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir.
bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz.
ne cüret değil mi doktoru arayacak bir köylü.
neyse durumun vahameti üzerine muhtar aramayı kabul eder.
bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, "biz ne yapacağımızı bilemedik doktor bey" falan der işte. karşıdan doktor bir şeyler söyler.
muhtar teşekkür edip telefonu kapatır döner arkasına:
"makattan verin dedi doktor" der.
yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar falan, ama makat ne bilen yoktur yine.
hasta ise gitti gidecek, ateşler içinde kıvranıyor baya.
ihtiyar meclisi toplanır. son çare, doktorun bir kez daha aranmasına karar verilir.
yine kimse aramak istemez doktoru. nihayetinde yine biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bir yandan da söylenmektedir:
"çok kızacak doktor bey çok!" diye. sonunda telefonu açar, durumu anlatır, doktor bir şeyler söyler yine.
telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner:
"gördünüz mü ben size söylemiştim çok kızacak diye; götüne sokun dedi.!!"
Yani uzun lafın kısası bizim oralarda göte göt derler arkadaşlar.
Bunu neden mi yazdım. Hani ezik dediğim için 3-4 gün
mesaj yazamama cezası aldım ya. Başlangıcında ne olmuştu. gs ankaragücü başlığına yazdığım
Kod:
[B]sarı lacivert yetmiş[/B]
Şimdi bunu kim neden siler?
1-bir gs taraftarıdır yenilgiye tahammül edemez ve bu mesaj bile onu kızdırmaya,deli etmeye yeter. hemen mesajı siler.
bu mesaja tahammül edemeyen bir insan hak verirsiniz ki zaten eziktir.
2- benimle husumeti olan, yada benden ötürü kuyruk acısı olan birisi silmiş olabilir.
3- yukarıdaki 2 maddeyide içinde barındıran birisi silmiş olabilir.
Ezik kelimesi sonuçta hoş olmayan bir kelime kabul ediyorum. Fakat benim sebepsiz yere mesajımın silinmesi en az onun kadar hoşnutsuz bir durum.
ezik kelimesi hakaretse benim mesajımın silinmesi de bana hakarettir.Ama ben sıradan bir kullanıcı olduğumdan ceza alabiliyorum.
Benim mesajımı silen smod olduğu için bir ceza almıyor haliyle.
Şimdi adalet bunun neresinde? Bu sitede herkese eşit davranıldığı söyleniyor.
Nerde bu eşitlik? Sıradan bir kullanıcı hakkını nasıl arayacak?
http://www.hackhell.com/galatasaray...kayet-ve-oneri-basliginiz-10.html#post5181281
Kanka Haberim Vardı, Ama MoraL BozukLuğundan Siteye Giremedim BiLe, Açıkcası O Kadarda Bişey Yokmuş Jackel'in Mesajında Ama, Jackel'in Bu Konuya Yazdığı "EzikLik" KeLimesi Hoş DeğiL. Bundan Sonra Biz MüdahaLe EdeLim En İyisi Bu OLacak...
Kod:
[B]sarı lacivert yetmiş[/B]
aynı tarafta olan yada olmak zorunda olan bir mod olayı böyle yorumluyor . o kadarda birşey yokmuymuş
sen silersen bu adamda sana ezik der haliyle demeni bekleyemem zaten. En azından lazish kadar düzgün bir duruş sergilemeni beklerdim. Ama çark böyle işliyor. yöneticiyseniz her halükarda herkes tarafından bi şekilde haklı çıkarılırsınız.
bu mesajı normalde ceza aldığım konuya yazacaktım. Fakat burda tüm kullancıları ilgilendiren örnek bir durum söz konusu.bu konudan sonra değişecek hiç birşey yok. o anlamda hiçbir beklentim olmadığını söylemeliyim. (birkaç tane user küstürülmüş haksızlığa uğramış kim takar ki bunu. 1 mılyon tane daha var. ama smod kaç tane? borusunu öttürmeye devam etsin. işte mantık budur.Benimde zamanında buna benzer hatalarım olmadı değil.)
Ama bu site kimsenin egosunu şişereceği,kişiliğini oluşturmaya çalıştığı yer olmamalı.
Onun bunun mesajını keyfi silecek ,istemediği sevmediği
konuyu kapatacak ve bunu yaparken hepsine bir kılıf uyduracak, kimse de buna ses çıkarmıyacak. yok böyle bir şey diyecem ama var görünüyor :]
Hadi Kalın sağlıcakla