Şikayetim var!

nuri69' Alıntı:
Bugüne kadar bende yoktu ama burayı okuduktan hemen sonra koptum kaldım, refresh falan hikaye site dışına atılıyoruz sanki. ( Mecazi anlamda )

Bana server sorunu gibi geliyor eğer böyleyse mutlaka bir çözümü olmalı. Tekrar giremediğim 1-2 saat ne yapacağımı şaşırıyorum. Umarım geçici bir sorundur.

İyi forumlar.

KATILIYORU KARDEŞ NE YAPACAĞIMI BİLMİOM FORUMA GİREMEYİNCE....

EEE ADMİNLERİMİZDEN Bİ CVP YOK MU?

bazen oluyor ama azimle ugrastıktan sonra sorun kalmıyor

sikayet etmiyorum yanliz banada 2gundur ayni sey oluyodu. tek ben degilmisim demek. simdi site daha hizli acilio ve pop up lar yok

normaldir dc deki büttün sunucularda bu iki gündür bu sorun var ve çözüm üretiliyo sadece bizden kaynaklanan bi durum söz konusu degil ddos falanda kimsenin yaptıgı yok=) sizlerden rica ediyorum şu ddos olayını unuttun hh deyken unutmalısınız 5 tane sunucumuz kale gibi korunuyo içiniz rahat olsun.

Solariz' Alıntı:
normaldir dc deki büttün sunucularda bu iki gündür bu sorun var ve çözüm üretiliyo sadece bizden kaynaklanan bi durum söz konusu degil ddos falanda kimsenin yaptıgı yok=) sizlerden rica ediyorum şu ddos olayını unuttun hh deyken unutmalısınız 5 tane sunucumuz kale gibi korunuyo içiniz rahat olsun.

sağol üstad içimizi rahatlattın da ne zaman çözümlenir bu olay:eek: :hhman:

Yoldaşlar ilginçtirki bana 3 gündür olmuyor.Solariz içimi aydınlattığın için teşekkür ederim kardeşim.

ugurmen' Alıntı:
selam site kakinleri ben bişey indirirken rapidshere den indiriliyor ya ben indirmeye calışıyorum ama rapidshere indirmiyor bir care bulurmusunuz

bilgilerinize arz ederim.

iyi formlar

not:bunu biran önce bana haber verirseniz sevinirim.
limitin dolmuştur cookiesleri sil tekrar ip değiş düzelir ;)

selam site kakinleri ben bişey indirirken rapidshere den indiriliyor ya ben indirmeye calışıyorum ama rapidshere indirmiyor bir care bulurmusunuz

bilgilerinize arz ederim.

iyi formlar

not:bunu biran önce bana haber verirseniz sevinirim.

Geri