Şikayetim var [ FOrum OyunLArı ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1sc0rp!tX

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Forum OyunLARında Günde 5 mesaj yazılması gerekilirken BAzıları bu sınırı Çok aşıyor
Değil 5 50 post a yakın yazılıyor...Çok post kasıyorlar..Lütfen Duruma bir el koyalım..
Hackhell Sunucusu yeni yeni hızlanmaya başlamışken tekrar Eski gÜnleri görmek istemiyorum =(​

daha oncedende konusulmustu galıba bana gore tek yolu var bunu engellemenın

odaa bolumun kapatılması olabılr ama boyle bısey soz konusu bıle olmamalı
yoksa bunun dısına 250000 uye nereye ne kadar mesaj atıyo kontol edılemez.

baska bı yol olarak bellı bı sureden sonra o bolumdekı konulardan bazıları gerı donusumsuz sılınırse belkı rahatlamaya yol acabılır.Arada sırada tekrarlanmak uzere

Bana göre bu post kasanların cezalandırılması...
VE dediğin gibi de R€B€L ORada konuların silinip tekrardan açılması

αѕ!_υє_мαυ!' Alıntı:
zamanında hepimiz orada kastık postumuzu 2000 lere ulaşıncamı şikayet aklına geldi

EVet Şimdi aklıma geldi..
NE yani şimdi sen benim bu postlarımın hepsi Forum OYunları da mı diyon..
Forumda benim nickimle Bi arama yap..VE de Sadece Forum OYunlarında..BAk bi Kaç msj yazmışım..Sonra gel konuş...
Sen kendin orada 2000 post kasmış olabilirsin ama ben değil...1 - 2 - 3 - 4 -5 kez yazar insan bıkar be..

Kod:
Bölüm Kuralları

1-Oyunlar farklı olmalıdır, birbirine yakın oyunlar açmayınız

2-Oyun konularında ardı ardına mesaj atmak ve ikili muhabbet veya ikili oyun çevirmek yasaktır.

3-Oyun bölümü eğlence amaçlıdır, konuları sulandırmak ( geyik muhabbeti ) yasaktır. Konuların devam etmesi ve arkadaşlarınızın eğlenceleri bölünmemesi için lütfen bu konuya özen gösteriniz.

4-Oyun konularında siyaset ve karşınızda ki kullanıcıyı küçümsemek, hakaret veya tartışma yaratıcak oyun, mesaj vb. yasaktır. Birbirimize karşı her zaman saygı göstermeliyiz. Bu tür rahatsız edici mesajları bolumun onerı ve sıkayetler bolumune,bölüm sorumlularına veya S.Mod arkdaşlara Pmden haber veriniz.

5-Lütfen Konu açmadan önce açıcağınız oyunun bölümde daha önce açılmış mı diye kontrol ediniz.

[COLOR="Red"]6-msj sınırlaması kaldırılmıstır.[/COLOR]

Seviyeli Eğlenceler.......

KURALLARA UYMAYANLAR UYARILIP CEZALANDIRILACAKLARDIR.

[COLOR="Red"] Konu maximus tarafından (09-02-2006 Saat 12:15 PM ) de değiştirilmiştir..[/COLOR]

Kimse böLüm kuraLLarını okumak istememiş gaLiba ¿

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri