Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eTeCHNoLoGy

New member
Reaction score
0
aga bu siteye yeni geldim ve gelir gelmes ban yedim nedir bu ?
uyarı falan verilmezmi ?
biz paylasım yapmaya geldik siz resmen kovdunuz !
aynı başlıkta konu bulamadım uyarmak varken ban mı atıorsunuz hep??

şöle bakın:)

tamamdır işte aynı konu ve geçen seferde 2 kişi yaptı
ve ban uyarısında bulunmama rağmen yine aynısı millet kopyalayıp
kopyalayıp bu salak şeyi koyuyor
3 gün uzaklaştırıldın
kapandı taşındı

ARES ne yazmış arkadaşım
okudunmu. kurallar var forum
geneli ve bölümlerde. bunlara
uymak herkezin görevi bi anlamda

Ban ı ben attım Bölüm modunun isteği üzerine bende bıktım Son iki haftadır bu konuda ayrı kişiler tarafından açılan 8 konu olmasından Sizin dikkat etmeniz lazım paylaşım Yapmayın diyen yok ama yaparken inatla verilen konuları tekrar vermek Bizi çileden çıkarıyor

eet aynı onular üst üste gelmiş iki haftadır

etechno kardeşim gibidir ama suçluysa kesin kafasını:)

tabi uyarı olsa ii olurdu ama nese

aynı konuyu 10 kere açarsanız böle olur işte kusura bakmayın ama gerekli işlem yapılmış....

gereksız bır tepkı ve ceza bence uyarılması daha mantıklı olurdu

gereği yapılmış bencede. . .

ama olsun dark böle olmaz önce bakılmalı bi foruma 1 yaparsın hata 2 yaparsın ama 3 affedilmez...

ancak hataları aynı lkii yapmıyor arkadaşım ve başlıklarda aynı olmadığından konu bulunmuyor benim bildiğim bu uyarılması gerekirdi ama abim banlamış aradan biton zaman geçmiş :)

hadi geri gitsek nese:)

bu siteye takılan bazı arkadaslarım hackhell dekı adamlar artıs kafasına gore ban yapıyorlar demıstı. ben wild wolfa doom fılmını upload etmıssın elıne saglık madem cd elınde bılgı verde ogrenelım yabancı sıtelere bakıyorum adamlarda bılgı alısverısı en makul duzeyde demıstım arkadasın tekı benı banladı sebep realx olmamlazımmıs...

neyse ındırdıgım fılmın rar sıfresı hatalı ve 700 megabyte elımde kaldı neyse sıfre kırılmayacak duzeyde bılmem kac hanelı neyse mod olmak muhım mesele degıl sonucta gercek hayatta mod olmak onemlı ne kadar saygı duydugumuz gercek hakıkı degerımız onemlı

sonucta haa sıfreyı ogrenmıs degılım mod 10 gundur offlıne ozel mesajımı da ayrıca okumus .. en ufak hatada banlamak yerıne daha uysal davranıslar gosterıp (tıpkı hayatta oldugumuz gıbı) kendımıze duyulan sevgıyı cıkartmak daha guzel bır davranıs olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri