Şifresini kırana 250.000 dolar verecek!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
password.jpg

Şifresini kırana 250.000 dolar verecek!

Bir şifreyi kırmak için 250.000 dolara ne dersiniz? Ama baştan söyleyelim; pek şansınız yok...

İsrailli bir mobil güvenlik şirketi, şifreleme teknolojisini kırmayı başarana 250.000 dolar ödül vereceğini duyurdu.

İsrail'in önde gelen mobil güvenlik şirketlerinden Gold Lock, Kasım ayının sonlarına doğru kendi şifreleme teknolojisini kırabilene 100.000 dolar ödül vaat etmişti.

Bununla da kalmayan güvenlik yazılımı şirketi, bu şifreleme teknolojisini kırmayı başaran kişiyi kendi bünyesinde işe alacağını duyurmuştu.

Ancak o günden bu yana ses şifreleme teknolojisinin bir türlü kırılamaması nedeniyle daha önce vaat ettiği 100.000 dolarlık para ödülünü 250.000 dolara çıkaran mobil güvenlik şirketi, bu açılımıyla adeta hacker'lara
meydan okudu.

Neden kırılamıyor?

Birçok kişinin telefonlarda kullanılan güvenlik teknolojilerini çökertmeye çalıştığını ifade eden şirketin CEO'su Noam Copel, bugüne kadar hiçkimsenin bu teknolojiyi kıramadığına dikkat çekti.

Ses şifrelemesi alanında kendine oldukça güvenen şirketin kullandığı bu teknoloji, telefonlara her arama yapıldığında şifreleme anahtarını yeni baştan değiştiriyor.

Böylece bu şifreleme metodunun çözülmesinin önüne geçerek telefonların bir başkası tarafından dinlenebilme ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Ekli dosyalar

• hack11qr3.jpg
    hack11qr3.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 8,684
Adamlarda nası bi güven varsa hala iddialarına devam etmekteler

bakalım bi cengaver çıkacak mı bu lafları iade edecek

o değil işin cinliğine bak , kıranı işe alacaklarmış
o adamı bende işe alırım kim kaçırır ki :D

Kırabilecek adam neden 250.000 dolar a talim etsin ki.
Rakip şirkete 5 katı fiyat çekerim ben bu iş için :p

dolar ne kadar ki? su aralar cok mesgulum ama ileriki zamanlarda bi ara
kırarım şifrelerini, ama belki.

Şifreyi Kirarlar Merak Etmeyin Türk Hackherleri Hapiste şuan yoksa çoktan kirilmiş parayi arjantin ve brazilya kizlariyla yiyolardi :D:D:D:D

kırana harbıden helal olsun
o şifreyı kırdıktan sonra adamlar hiç kacırımı dırek işe alırlar :)

bence alacaklar ama işe değil. alıp yok ederler kimin haberi olcakki ... ve bence türkyede o şifreyi çözecek çok hacker war....

Yaa Sifreyi Kiranin Kumbarayida Mosat Kirarsa :)

Bizim Türk Hackler kırarsa iyi kapak olur o.ç larına =)

[Küfür için üzgünüm ama hakediyo bunlar ]

Önce kırdırırlar, sonra da öldürürler,

dolar ne kadar ki? su aralar cok mesgulum ama ileriki zamanlarda bi ara
kırarım şifrelerini, ama belki.

Biz türkler zaten hep lafta kalırız :lol:
yok kırarmış yok sızarmış hackhellde öyle birisi yok emin ol buna bilgisayarın kitabını yazmış birisinin hackhelde ne işi var arkadaşım kaldıki sen kendinden bahsediyorsun :thumbup: allah akıl fikir nasip eyle ben sana popomla güldüm kusura bakma emi kardeşim benim :)
zaten herkes çok bilir bu işleri hemen bişiy oldummu ben biliyom ben çok iyi biliyom 3-5 program yazıp bir yerlere sızmaya benzemez bu işler yada hazır program kullanıp.
icraat ögsterin icraat hep laf hep laf salatalıklar sizi sizi :lol: birisi bana özel mesaj atsın ona e mail adresimi vericem eyer kırabilirlerse adresimi bende temizinden 100 € vericem kabulse hackhel huzurunda sözleşelim anlaşalım ok ?
hadin bakam hodiri meydan :thumbup1: şimdi bazı salatalık turşuları 100 € az maz diyicek biliyorum hani kırarım ama para az diyecek olanlar var aranızda ; ) arkadaş benim bütçem bu öyyle yorum atacaksanız hiç atmayın ok biliriz biz kimin ne olduğunu rahat olun ; ) varsa isteyen pm atsın bir daha bu konuyu göremeyebilirim.
kırıcı olduysam affola.

Biz türkler zaten hep lafta kalırız :lol:
yok kırarmış yok sızarmış hackhellde öyle birisi yok emin ol buna bilgisayarın kitabını yazmış birisinin hackhelde ne işi var arkadaşım kaldıki sen kendinden bahsediyorsun :thumbup: allah akıl fikir nasip eyle ben sana popomla güldüm kusura bakma emi kardeşim benim :)
zaten herkes çok bilir bu işleri hemen bişiy oldummu ben biliyom ben çok iyi biliyom 3-5 program yazıp bir yerlere sızmaya benzemez bu işler yada hazır program kullanıp.
icraat ögsterin icraat hep laf hep laf salatalıklar sizi sizi :lol: birisi bana özel mesaj atsın ona e mail adresimi vericem eyer kırabilirlerse adresimi bende temizinden 100 € vericem kabulse hackhel huzurunda sözleşelim anlaşalım ok ?
hadin bakam hodiri meydan :thumbup1: şimdi bazı salatalık turşuları 100 € az maz diyicek biliyorum hani kırarım ama para az diyecek olanlar var aranızda ; ) arkadaş benim bütçem bu öyyle yorum atacaksanız hiç atmayın ok biliriz biz kimin ne olduğunu rahat olun ; ) varsa isteyen pm atsın bir daha bu konuyu göremeyebilirim.
kırıcı olduysam affola.

Senin arkadasin esprisini anlayacak yas sinirlari icinde olmadigin bu yorumundan cok net belli oldu :)

Ah genclik ah..

Bizim Türk Hackler kırarsa iyi kapak olur o.ç larına =)

[Küfür için üzgünüm ama hakediyo bunlar ]

Warya harbiden bir TÜRKyapacak bunu bi de iş teklifini kabul etmeyecek..ama nerde o karakterde biri...neyse kırsın da ısı kabul de edebılır...Türk olsunda kıran..............

Kıramayacak şifre yoktur ama işin içinde israil varsa kimse kendini açığa çıkarmasın çünki israil dedinmi oturup 45 Dk düşünmek lazım ona göre benim tafsiyem kıran kendi bunyesinde kalsın anlatmak istediğim bi işin zehiri varsa panzehiride var buni unutmamak gerek

o teklonoji pek kullanılmadıgı için, daha doğrusu bilinmediği için böyle konusmuş o israil, yoksa kırılmayacak sifre girilmeyecek pc diye bisey yok.

Geri