DrEaM_y
Banned
- Reaction score
- 0
Diyarbakır'da 2003 yılında, İstanbul'daki Ürex Sex Shop isimli firmadan şişme kadın talebinde bulunan ve ücreti olan 80 milyon lirayı posta yoluyla ödeyen Medet Korkmaz, ürün geldiğinde ikinci kez ücret talep edilmesi üzerine şaşkına döndü. Tekrar ücret ödemediği için ürünü alamayan Medet Korkmaz, mağduriyetini Diyarbakır Tüketici Hakları Derneği'ne kadar götürdü. Şu anda bir fırında çalışan Medet Korkmaz, başına gelenleri İHA'ya anlattı. Şişme kadın siparişi verdiğinde, eşinden yeni boşandığını belirten Medet Korkmaz, "Bir gazetenin ilan sayfasında şişme kadınla ilgili bir ilan gördüm. Bunun üzerine firmayı aradım. Bana iki tane seçeneği olduğunu söylediler. Ben 80 milyon olan şişme kadını tercih ettim. Daha sonra firmanın adresini alarak, PTT aracılığıyla 80 milyon lira ücreti havale ile gönderdim. Ancak ürün adresime geldiğinde, 80 milyon lira daha ücret talep ettiler. Ancak bunun parasını havale ile gönderdiğimi söyledim. O sırada firmayı aradım, ancak bana bir ödeme daha yapmam gerektiği söylendi. Ödeme yapmadığım için ürün geri gitti. Bunun üzerine bende Diyarbakır Tüketici Derneği'ne başvurdum. Dernektekiler bana haklı olduğumu söylediler. Dava açmam için dilekçe vermemi istediler. Dilekçe verdim ancak, şuana kadar bir sonuç alamadım" dedi.
Medet Korkmaz, PTT yoluyla gönderdiği havale dekontunu ve merkezi İstanbul'da bulunan şirketin ilanını da göstererek, mağduriyetinin giderilmesini istedi.
Daha sonra işinin başına dönen Medet Korkmaz, mağdur olmanın verdiği hüzünle bir de şarkı söyledi.
Medet Korkmaz, PTT yoluyla gönderdiği havale dekontunu ve merkezi İstanbul'da bulunan şirketin ilanını da göstererek, mağduriyetinin giderilmesini istedi.
Daha sonra işinin başına dönen Medet Korkmaz, mağdur olmanın verdiği hüzünle bir de şarkı söyledi.