Şişme Kadin Mağduru Firinci Hakkini Ariyor...!

DrEaM_y

Banned
Reaction score
0
Diyarbakır'da 2003 yılında, İstanbul'daki Ürex Sex Shop isimli firmadan şişme kadın talebinde bulunan ve ücreti olan 80 milyon lirayı posta yoluyla ödeyen Medet Korkmaz, ürün geldiğinde ikinci kez ücret talep edilmesi üzerine şaşkına döndü. Tekrar ücret ödemediği için ürünü alamayan Medet Korkmaz, mağduriyetini Diyarbakır Tüketici Hakları Derneği'ne kadar götürdü. Şu anda bir fırında çalışan Medet Korkmaz, başına gelenleri İHA'ya anlattı. Şişme kadın siparişi verdiğinde, eşinden yeni boşandığını belirten Medet Korkmaz, "Bir gazetenin ilan sayfasında şişme kadınla ilgili bir ilan gördüm. Bunun üzerine firmayı aradım. Bana iki tane seçeneği olduğunu söylediler. Ben 80 milyon olan şişme kadını tercih ettim. Daha sonra firmanın adresini alarak, PTT aracılığıyla 80 milyon lira ücreti havale ile gönderdim. Ancak ürün adresime geldiğinde, 80 milyon lira daha ücret talep ettiler. Ancak bunun parasını havale ile gönderdiğimi söyledim. O sırada firmayı aradım, ancak bana bir ödeme daha yapmam gerektiği söylendi. Ödeme yapmadığım için ürün geri gitti. Bunun üzerine bende Diyarbakır Tüketici Derneği'ne başvurdum. Dernektekiler bana haklı olduğumu söylediler. Dava açmam için dilekçe vermemi istediler. Dilekçe verdim ancak, şuana kadar bir sonuç alamadım" dedi.

Medet Korkmaz, PTT yoluyla gönderdiği havale dekontunu ve merkezi İstanbul'da bulunan şirketin ilanını da göstererek, mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Daha sonra işinin başına dönen Medet Korkmaz, mağdur olmanın verdiği hüzünle bir de şarkı söyledi.

:D:D:D

muhaha
yaw bi ara bizim elemanlarda azdilar bu ise kalktilar, kadikoydeki ss leri dolastik
oyle ya konu hakkinda malumatimiz olsun neymis ne degilmis diye
bilginiz balon yahu bunlar kadin sekli werilmis
muhaha bide dunyanin parasi harbiden bunlar :D

bide bunlarin 500 dolar filan onlari war

www.realdoll.com sitesinde merak edenler bakabilir, onlar cok gercekci :D

auzhaauha diyarbakırlılar biLe duyduysa bu meseLeyi başımıza taş yagcak :D köyün çobanının eLinde şişme kadın düşünsenize eheeh :ppP

- abi ne biçim ekmek çıkarıyorsunuz yerken uzuyor bunlar..
- mayadan abisinin derdinizi Ürex e anlatın cevap gelinceye kadar böyle..

iğrenç bi espiri oldu :D

adam karısından yeni boşanmış nede olsa :D bu işin gırgırı ama gazete ilanlarından yola çıkılarak verilen siparişlerde kazık yeme olayı çok fazla her ne konuda olursa olsun buna gerçekden dikkat etmek gerek adam şimdi alamadığı şişme bebeğemi yansın giden 80 milyonamı :D

wallaha ya adama acıdım şimdi :D

buarada benim başıma öle bi durum gelse kesinlikle ben söylemem s..tir et derim giden gitmiş ne de olsa... muhahaha düşünsenize bi merak uğruna konu komşuya rezil oldun :D

chamfer' Alıntı:
wallaha ya adama acıdım şimdi :D

buarada benim başıma öle bi durum gelse kesinlikle ben söylemem s..tir et derim giden gitmiş ne de olsa... muhahaha düşünsenize bi merak uğruna konu komşuya rezil oldun :D

kanka hadi itiraf et seninde başına geldi böyle bişey chamfer daha o zaman 9 yaşındaydı :D

DrEaM_y' Alıntı:
kanka hadi itiraf et seninde başına geldi böyle bişey chamfer daha o zaman 9 yaşındaydı :D

kanki senden de bişey kaçmıyor yahu tamam itiraf ediyorum o zaman daha 8 yaşındaydım :D

bir sürü param gitti o zaman bu şişme balonlara... :rolleyes: o zaman kızlar bakmıyodu ama şimdi sıraya giriyolar :cool:

chamfer' Alıntı:
kanki senden de bişey kaçmıyor yahu tamam itiraf ediyorum o zaman daha 8 yaşındaydım :D

bir sürü param gitti o zaman bu şişme balonlara... :rolleyes: o zaman kızlar bakmıyodu ama şimdi sıraya giriyolar :cool:

bisikleti satıp almıştın hatta ne günlerdi be kısa don giyerdi o zamanlar şimdi onu bile giymiyo artık :D kızlar sırayı bozmayın bakim alo hooop

Aman Dikkat!

http://www.realdoll.com/image/charlie/md08.jpg

verdiğim link te gördüğünüz şişme beyin ürün koduyla sizin şişme çıtırınki bi karışıyo.... verdiğin paraya da kıyıp atamazsın sonra bak sen vukuata :D
(şakası bi yana biraz bakındım siteye çok taş hatunlar var duyrulur:D)

BLUEDON' Alıntı:
http://www.realdoll.com/image/charlie/md08.jpg

verdiğim link te gördüğünüz şişme beyin ürün koduyla sizin şişme çıtırınki bi karışıyo.... verdiğin paraya da kıyıp atamazsın sonra bak sen vukuata :D
(şakası bi yana biraz bakındım siteye çok taş hatunlar var duyrulur:D)

olm insan güsel kadın koyardı gitmişin sap koymuşun... ama adamlar manyak yapmış kaslı kaslı :S

misal bu güsel http://www.realdoll.com/Image/rui/Rui2.JPG

buarada bunu egeli görmesin kesin alır muhahaha :D

SaMuRaY' Alıntı:
auzhaauha diyarbakırlılar biLe duyduysa bu meseLeyi başımıza taş yagcak :D köyün çobanının eLinde şişme kadın düşünsenize eheeh :ppP
haklısın kardes cobanın elınde bıle sısıme var vay halımıze fırıncıya bak yaws :Sopa

saol kardes sanada ellerın dert gormesın

yaaaa ancak türkiyede olur böyle şeyler :D:D:D

Bekara kadin bosamasi kolay gelirmis. Bunu daha baska bir yönden bakarsak ve sapkamizi önümüze koyup ne hale düstügümüzü iyice düsünüp, köylü, cahil. okumus cahil ne olursak olalim elestiriyi yaparken " Ince igneyi kendimize cuvaldizi baskasina batirarak." yerin dibine gecirelim. Ama yine de rencide yoluna düsüp baskasinin hakkina tecavüz etmeyelim dilegiyle...
;) Selamlar :)

SaMuRaY' Alıntı:
VALLA ÇOK KOMİK TE YANLIZ BENİM KAFAMA SENİN TEŞEKKÜR SAYIN TAKILDI ŞU SÖMÜRÜYÜ BIRAKIP BİRAZDA TEŞEKKÜR BUTONUNA BASSAN NASIL OLUR ACABAA:mad:

Merhaba Samuray!
Özur dilemek biyukluktur!? Ne kadarsa? Bunu girgir amaciyla yazmissan özur, ama karsidakini "köylu" hitabiyle yazip rencide etmeye calisiyorsan "Hayir". Arkadasimin cocuguna köylu diye azarlamasi hala kulagimda cinlamaktadir. Anadolu'yu sömurup, cahil birakanlara, sözum ona "A...cu" öyle gecinenlere ve bes milyon insani disariya satanlara, gumrukte vatandasi Mondofon inegi görenlere yuh... demekten baska ne söyleyebilirim!
Sevgilerle
Tesekkurler Samuray

Geri