Şeytan!

titosan

New member
Reaction score
0
Küçük bir kasabada görev yapan bekar ve genç bir imam şeytana uyma konusunda çok duyarlıdır ve cemaate de bu konuda sık sık uyarılarda bulunur. Yağmurlu bir kış günü yatsı namazını kıldırdıktan sonra bekar evine dönerken sokakta sırılsıklam olmuş bir genç kızla karşılaşır. Kız perişan bir durumda bir duvarın dibine büzüşmüş ve ağlamaktadır. Hoca dayanamaz; kimsin nesin, diye sorar. Kız da; hoca efendi kimim kimsem yok, yapayalnız biriyim, sokakta kaldım, der. Hoca kızı yanına alır ve evine götürür, sobayı yakar, havlu pijama vb. verir. Al, kurulan bunları giy, der. Ancak kız o kadar güzel ve rahattır ki soyuna döküne üstünü çıkarmaya başlar. Hoca ne kadar da gözünü kaçırsa da kızın güzelliğine dayanamaz ve kıza yanaşır ve icraata başlar. Ancak işi bitirdiği anda kız birden değişir, şeytan şekline dönüşür ve korkunç bir kahkaha atar: Hani sen şeytana uymazdın! Bak gördün mü? Hoca, hiç istifini bile bozmadan ellerini göğe doğru açar ve; Allahım sana şükürler olsun! Duamı kabul ettin! Bu defa şeytan dayanamaz, sorar: Neydi duan? Hoca; ne olacak, bunca zamandır Allaha dua ediyodum, bana bi şeytan .iktir diye...Şükür ki dualarım kabul oldu. Bi anda bunu duyan şeytan neye uğradığını şaşırır ve aynen pırrr...

Ne hocaymış ama di mi abi...

Pek begenemesemde paylasim icin saol :D

titosan kusura bakma yanlış anlamanı istemem ama gerçektende komik değil bu be dostum meddah'ların zamanından kalmamı bu fıkra:sigara:

psychodrea' Alıntı:
titosan kusura bakma yanlış anlamanı istemem ama gerçektende komik değil bu be dostum meddah'ların zamanından kalmamı bu fıkra:sigara:

Aslında baştan söylemeliydim, bu bi fıkra deildi. Bunu yıllar önce bis daha çocukken gerçek bi olay olduğu iddiasiyle annatmışlardı, hani imanın gücü ve şeytanın düştüğü durum babından...Bugün bana hala nedense çok komik gelir...Paylaşiim istedim sadece...

Not: Oldukça hassas bi konu, kimse farklı algılamasın ama bu durumu annatmışlardı o zaman bise...O zaman çok saygılı bi şekilde; vay be!...dierek dinlemiştik bunu abi...Yoksa saygılıyız yani inançlara yani...

paylasımın için saol kardeş emek vermişsin olsun...

Geri