Şerefsizlerin sitesine ülkücü tokatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeLaL OLsun TÜRK oLmaktan attığım her adımda Gurur Duydum... ÜLkücüyüz Milliyetçiyiz ve ALLAH'ına Kadar TÜRK'üz...

Ülkü uğrunda gönüller delidir,
Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir...

Ziyâ Gökalp

Ülkücüler, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı ne baskalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bir bayrağın tasıyıcısıdır...

Bence ne olursa olsun yapanlardan ALLAH razı olsun

allah razı olsun elleri dert görmesin devamını her zaman bekleriz:D

Bana Göre HACK değil Bu :) Sadece Celaltalabani adına domain alınmış o kdar. ve bu siteyi hackleyenlere bakarsanız nizami alemciler. yani M.Yazıcıoğlu sevenleri.

celaltalabani.org sitesi ile MUHSINYAZICIOGLU.ORG site bilgilerinin aynı olduğunu göreceksiniz. Kandırmacaaa bunlar yemezlerrr :))

arkadaşlar zaten site domaini bu ülkücü arkadaşlar tarafından şerefsizler alıp kullanmasın diye register edilmiş. İyi düşünmüşler tebrik ediyorum

ben yeni üyeyim ve admin nasıl olnur öğrenmek istiyorum

[yeni üyeyim admin nasıl olnur öğrenmek istiyorum şimdiden tşk

İŞte GerÇek...

EVET.
MALESEF KENDİ ALDIKLARI DOMAİNİ KENDİLERİ HACKLEMİŞ..

ARKADAŞLAR LÜTFEN HER YAZIYA KANMAYIN.. İLLAKİ BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELEN HACKER, LAMER V.S. ARKADAŞLARIMIZ VARDIR.

AMA ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ ALDATMACALARLA DOLU BİR KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ!!!

TÜRK, ÖĞÜN, ÇALIŞ, GÜVEN

arkadaşlar oniki şehidi anısına bu gece kürt sitelerine saldıralım

Arkadaşlar yazılarınızı Okudum Lamer işine benziyor vs. demişsiniz register edilmiş vs. demişsiniz.

Site adı bir müşterimiz tarafından register edildi. Herhangi bir hackleme vs. mevcut değildir.

Bir de erzincan da PKK yok mu demiş arkadaşın biri acaba senin oturduğun semtte yok mu hiç düşündün mü? ben PKK yanlısı değilim ve bu konuları da uzatmak istemiyorum..

İlgi Ve Alakanıza teşekkürler..

MURAT ÇETİN
Erzincan Hosting
www.erzincanhosting.com

Helal olsun aslanlarım elleriniz dert görmesin ülkücü harekat engellenemez izindeyiz!

Arkadaşlar konuyu açan arkadaş çarpıtmış yoksa sitede hackledik dememişler. onlar alıp propaganda yapacaklarına biz alıp propaganda yapalım demişler..

konu kapandı arkadaşLar okumadan anlamadan yorum yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri