Şerefiyle Geldi, Şerefiyle Gidiyor .Çarşı grubundan anlamlı mesaj

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Şerefiyle Geldi , Şerefiyle Gitti .. ! "
Bu Asil Bir Beşiktaşlılık Hikayesidir .. Beşiktaşlı adam takımına zarar vermeye başladığı anda durumu şerefiyle sona erdirir .. Bazıları ( ! ) gibi koltuk sevdasına kapılmaz .. !

Ertuğrul Sağlam

Ertuğrul Sağlam, 1970 yılında dünyaya geldi. Futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. Oradan Samsunspor’a transfer oldu. 1994-95 sezonunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Ertuğrul’u transfer etmek için yarışıyordu. Samsunspor’da gösterdiği olağanüstü performansla Üç Büyükler’in gözdesi olan genç yıldız, Beşiktaş’la anlaştı.

Beşiktaş’taki ilk sezonunda aşırı baskı yüzünden uzun süre bekleneni veremedi. Sezon sonuna doğru toparlanan Ertuğrul’un müthiş performansı ve 23 golü Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıdı. Beşiktaş formasıyla geçirdiği 6 sezonda toplam 167 Lig maçı oynadı ve 83 gol attı.

22 kez A Milli Takım forması giyen Ertuğrul Sağlam, 8’i Beşiktaş’ta oynadığı dönem olmak üzere toplam 11 gole de imzasını attı.​

ertugrul_saglam1.jpg

2000-2001 sezonunda Samsunsporlu Erman’la takas eldidi. Futbolu Samsunspor’da bırakan ve antrenör olarak Türk Futbolu’na hizmetlerini sürdüren Ertuğrul Sağlam, efendiliği ve çalışkan futboluyla Beşiktaş taraftarının sevgisini kazanan bir oyuncuydu.
Ertuğrul Sağlam, 1 Haziran-6 Ekim 2008 tarihleri arasında Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yaptı.

ertugrul3.jpg

ertugrul-saglam.jpg

* Yüzüme karşı destek veriyorum , diyenler benden habersiz hoca arıyordu ..
* Biz Beşiktaşlı'lığı Süleyman Seba'dan öğrendik .. !
* Şimdi ise ;

Şerefimle geldim , şerefimle gidiyorum .. !
__________________​

308.jpg

Ayrıca unutmadan sansal buyuka bıle cok guzel bır yorum yapmıs dınlemenızı onerırım

İyi adam, başarısız da değildi bence...
Ne olacak; takımımız aşağılarda gezecek her sene olduğu gibi.
offfffff offff

Bence bjk için büyük kayıp
asıL istifa etmesi gereken sinan engin ayısı..........

Beşiktaşlı değilim ama Ertuğrul Sağlam'ın bu şekilde harcanması bana bile inanılmaz dokundu
Beşiktaşı severdim ama bu yönetim beşiktaşta kaldığı sürece beşiktaştan bi cacık olmaz

bir galatasaraylı olarak ertuğrul sağlamın tutmumunu sonuna kadar haklı buluyorum. mantın ve saygı çerçevesinde ancak bu kadar güzel laf çakılır!

bir fb li olarak türk futbolunda böyle ertugrul hoca gibi adam gibi adamlara ihtiyac vardı ama yine hezimete ugrayan türk futbolu oldu..sinan gibi bir kanser var iken beşiktaş daha çok ertugrullar yollar...

Ertuğrul Sağlam, “Biz sevinirken, üzülenler, biz üzülürken sevinenler vardı” demişti. Hacettepe sınavında Beşiktaş kulübesindeki bu görüntü ilgi çekici ve düşündürücü...
9231025sertugrulsinan09gy0.jpg

Beşiktaşlı değilim ama Ertuğrul Sağlam'ın bu şekilde harcanması bana bile inanılmaz dokundu
Beşiktaşı severdim ama bu yönetim beşiktaşta kaldığı sürece beşiktaştan bi cacık olmaz

hıyar değiliz de ondan cacık olmaz biraz daha dikkatli sec kelimeleri bence daha büyük tartısmalar cıkabilir

Geri