Şenol Güneş'den futbolculara uyarı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Final öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.
Trabzonspor Teknik Direktörü, Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladıktan sonra futbolcularına önümüzdeki hafta başlayacak olan Süper Final maçları öncesinde uyarılarda bulundu.

"Kritik bir döneme girdik. Herkes dikkatli olsun. Polemiklere neden olacak ve yeni tartışma kapısı açacak konulardan uzak durun" diyen tecrübeli teknik adam sözlerine şöyle devam etti: "Altı final maçına çıkacağız. Herkes sahadaki oyuna konsantre olsun. Kimse telefonla bile demeç vermesin, konuşmasın. Sohbet gibi konuşmaların ne zaman hangi amaçla kullanılacağını bilmiyoruz. İşte Halil örneği ortada. Hatıra fotoğrafı çektirmiş, sabah röportajını okumuş gazetede..."

HALİL ALTINTOP İSYAN ETTİ
Bu arada bir gazetede çıkan röportajı nedeniyle savunması istenen Halil Altıntop'un da arkadaşlarına "Ben kimseyle röportaj yapmadım. Hatıra fotoğrafı çektiren biri bunu almış röportaj yapmış.
Merhaba dedim, ağzımdan röportaj yayınlamışlar. Bu bana iyi ders oldu" dediği öğrenildi.

Spor: Şenol Güneş'den futbolculara uyarı haberi, Trabzonspor, Şenol Güneş, Süper lig

Geri