ŞenoL Güneş : "İhtiyaç Varsa GeLirim"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Şenol Güneş, Trabzon'a göz kırptı!!!

Şenol Güneş, 4 yıllık aradan sonra Türkiye'ye döneceği için 6 ay dinlenmeyi planladığını; ancak Trabzonspor'da kendisine ihtiyaç varsa, seve seve göreve koşacağını ifade etti.

18301_news.jpg

FC Seul takımıyla Güney Kore Ligi'ni 3. sırada tamamlayan ve play-off'larda elenen Şenol Güneş, Türkiye'ye dönüyor. Takımından henüz resmi olarak ayrılmadığını, ancak sezon başında bu sezon sonu döneceğini söylediğini belirten tecrübeli hoca, "4 senedir yurt dışındayım. Memleketimi, yakınlarımı çok özledim ve çok yorgunum" dedi.

DHA'nın haberine göre, Trabzonspor'dan kendisine sezon başında da teklif geldiğini belirten Güneş, "O zaman sezon sonuna kadar Seul'de kalacağımı söylemiştim. Ancak şimdi farklı bir durum var. Broos ile yollarını ayırmışlar. Sonuçta kendi şehrimin takımı. Aslında 6 ay dinlenmeyi düşünüyordum. Fakat Trabzonspor'a her türlü desteği seve seve veririm" diyerek, bordo mavili ekibin kendisine olan ilgisine yanıt verdi.

logo_hp.png

Buda benden.Benden önce acmışşın = )

<<< --------------------------------------'Ferguson'a ihtiyacımız var'' >>>

Hugo Broos'un istifasının ardından eski teknik direktörü Şenol Güneş'i takımın başına geçirmek isteyen Trabzonspor'da Hasan Yener, "Şenol hoca ile görüşmek için Güney Kore'ye gideceğiz. Başarının kalıcı olması için de Güneş'in Trabzonspor'un Alex Ferguson'u olması gerektiğini düşünüyorum" dedi!

Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos ile yollarını ayıran Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve kulüp genel sekreteri Hasan Yener'in A Milli Takım ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Şenol Güneş ile görüşmek üzere Güney Kore'ye gidecekleri bildirildi.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, Güney Kore'ye giderek, FC Seul Kulübü ile bu ay sonunda sözleşmesi sona erecek Güneş ile görüşeceklerini belirterek, ''Herkesin arzusu Şenol Güneş'in Trabzonspor'un başına gelmesi'' dedi.

Güneş'in sözleşmesi bittiği için serbest kalacağını ve herhangi bir sorun bulunmadığını ifade eden Yener, ''Şenol hocanın bizden istekleri, talepleri nedir. Ne tarz bir çalışma isteği olur. Gidince bunları konuşacağız'' diye konuştu.

Yener, Şenol Güneş'in Trabzonspor'un Alex Ferguson'u olması gerektiğini kaydederek, ''Ferguson, 24 yıldır Manchester United'da görev yapıyor ve o takımı başarıdan başarıya koşturuyor. Başarının temel şartı bu. Benim de düşüncem bu yönde'' ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'i Çok Severim , Gelirse İyi Olur :smile:

bizim takımLarımız ne zaman kurtuLacaK bu hocaLardan
artıK gençLerin önünü açsınLar

Geri