LioN
New member
- Reaction score
- 0
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Orduspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
Son altı hafta aldığı sonuçlarla moral kaybına uğrayan iki takım vardı sahada. Kendi sahamızda oynadık. Erken hamlelerle takımımız rahatladı ve sonrasında farka gittik. Daha çok hamle yaparak kazanmaya yakın taraftık. Üç günde bir maç oynayarak sakatlık vermeden bu periyodu tamamlamak sevindirici ancak puan olarak yetersizdik. Moral adına önemli bir üç puan aldık. Orduspor da bu sıkıntılı dönemden bir güvensizlikle ayrılıyorlar. Lige iyi başlamışlardı ve üst sıralara oynuyordular. Hoca değişikliğine gittiler. Umuyorum ikinci yarıda da iyi bir performans ortaya koyarlar.
On gün sonra yeniden maçlara başlayacağız. Buna devre arası bile denmez. Bazı oyuncular sakatlanmamak için tempolarını düşürdüler. Bu sıkıntıyı zaman zaman yaşadık. Eksik tarafımız girenlerin daha iyi olmamasıydı.
Ligin ilk yarısındaki oyun da, aldığımız sonuçlar da olumsuzdu. Şampiyonlar Ligini ayrı tutuyorum. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Başarısızlığı kendi üzerime aldığımı söylemiştim.
Türk futbolu için futbol oynanmıyor şuan için. Geriye giden bir futbol var. Daha iyi oyuncu çıkmadığı gibi iyi oyuncu da iyi oynamıyor. Ben hafta içinde hangi oyuncuyu oynatacağıma dahi bakamıyorum. Bu sıklıkla maç oynanmaz. Bazı takımlar bunu görebiliyor oynadıkları maç sıklığı adına. Onlar da zaten yukarıdalar.
Biz rakibe atak yapan, pozisyon üreten ve gol atan takım olmalıyız. Ligin ilk yarısına baktığımız zaman çok gol yedik, kolay goller kaçırdık. Geride kalanlar kabus değil ama ona yakın diyebilirim.
Transferle ilgili daha önce çok konuştum bu nedenle şuan için isim telaffuz etmeyeceğim