Şener, Polat’ı küstürdü! (etme bulma dunyası)

35deniz

New member
Reaction score
0
Trabzonspor Başkanı, Adnan Polat’ın Gökhan Ünal transferi nedeniyle kendisiyle konuşmadığını söyledi

Türkiye futbol dünyasında en yakın dostlukların bile küçük işler yüzünden bozulabileceği Gökhan Ünal transferiyle bir kez daha ortaya çıktı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın bu oyuncu nedeniyle aralarının açık olduğu dile getirildi. Yıllardır ailece görüşen Şener ve Polat’ın şimdi birbirlerine soğudukları ama bunun sorumlusunun da Galatasaray başkanının olduğu belirtildi. Uzun yıllar transfer mevsimlerinde Trabzonspor’a oyun oynayan, yetersiz başkan ve yöneticiler yüzünden Bordo-Mavili camiaya acı çektiren Adnan Polat ve onun gibi isimler, tokadı yediklerinde bu kez en yakın dostlarıyla bile konuşmama eğilimi göstererek gerçek yüzlerini de ortaya koyuyorlar. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Trabzonspor’un oyuncularını ayartırken, yöneticilerin feryadına kıs kıs gülerken şimdi aciz duruma düşmenin acısını yaşıyorlar.

Gökhan Olayı Dostluğu Bitirdi
Sadri Şener ile Adnan Polat arasındaki uzun yıllara dayanan ve aile olarak görüşmelerine vesile olan dostluklarının Gökhan Ünal transferi nedeniyle artık buzdolabında olduğu resmen açıklandı. Edinilen bilgilere göre geçen sezon Gökhan’ın işini bitiren ve ön sözleşme imzalatan Galatasaray kulübü Başkanı Adnan Polat transfer için uygun zamanı bekliyordu. Bu oyuncuyu Kayserispor’dan ucuza kapatmak için taktik geliştirirken, Trabzonspor devreye girdi. Başkan Sadri Şener, Adnan Polat’ı arayarak, “Eğer Gökhan’ı alacaksan, çabuk davran, yoksa devreye ben gireceğim” dedi. Trabzonspor’un, Gökhan’ın işini bitiremeyeceğini düşünen Polat, Şener’i net bir yanıt vermedi. Bunun üzerine harekete geçen Sadri Şener iki günlük bir pazarlıktan sonra golcü futbolcu Gökhan ünal’ı Kayserispor’dan yağdan kıl çeker gibi aldı. İşte ne olduysa bu transferin gerçekleşmesinden sonra oldu.

Şener Küskünlüğünü Açıkladı
Bordo-Mavili kulübün Başkanı Sadre Şener, Adnan Polat’ın, Gökhan Ünal transferi nedeniyle kendisine küstüğünü resmen açıkladı. Şener, “Gökhan Ünal transferi, aile dostum Adnan Polat ile aramın açılmasına neden oldu. Adnan Polat’a, Gökhan’ı almadan önce, ‘Eğer sizin niyetiniz varsa alın, yoksa ben devreye gireceğim’ dedim. Ama ondan bir yanıt alamadım. Sonra işin içine girdik ve Gökhan’ı transfer ettik. Fakat Adnan Polat şimdi benimle konuşmuyor. Elimi sıkarken bile başka tarafa bakıyor” diye sitem etti. Öte yandan Marco Aurelio’yu, Trabzonspor bu oyuncuyla görüşmelerini yaparken devreye girip, ön sözleşme imzalatan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın da, İsaac transferinden sonra Bordo-Mavililere etik dersi vermeye çalışması komik bulundu. Trabzonspor karşısında eziklik duyan Cavcav’ın da yediği darbeyle çaresizce tepki vermesi doğal karşılandı!

hak edene hakkettıgı gb muamele etceksın we baskanı smd bır kat daha sewdım bu yonetım ıns. buyuk ısler ypck buyuk ses getrck

61_____OFL@Z______61

her sene onlar bizimkilerin işine comak sokardı. bi kere biz soktukta noldu.cokmu acıdı. tabi senelerden beri comak yemedikleri için acıyabilir.

hepınızı tebrık edıyrm kardeslıerım bunlara bızım comak kalın geldı galıba ama bunda bısey yok bence oncede TRABZONSPORA guluyrlerdı sızınde paranız warsa bastırın alın demesını bılıyrlardı onceden para wardı hersey war dıyrlardı sımdı ne oldu WALLA YONETIME AMA ONCELIKLE SADRI SENER BASKANIMIZA HELAL OLSUN

Geri