Şekip Mosturoğlu : 'Zico'nun Arkasındayız'

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, teknik direktörleri Zico'nun her zaman arkasında olduklarını ve olmayı sürdüreceklerini söyledi.

27221.jpg

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin ''Sporda 2007'nin Yıldızları'' ödül töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mosturoğlu, yönetim olarak Zico'yu hiç eleştirmediklerini vurgulayarak, ''Biz hep arkasındaydık, hala arkasındayız. Bu da bizim doğru tercih yaptığımızı, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Zico'yu teknik direktör olarak sözleşmeyle kulubümüze bağlarken düşüncemiz, özellikle Avrupa'da istikrarlı bir başarıyı ve büyümeyi sağlamaktı. Zico da bunu sağlayacak kriterlere sahipti, bunun için için seçilmişti zaten. Biz memnunuz, doğru seçim yaptığımızı herkesin kabul etmesi bizi de memnun ediyor'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin, sürekli yılın takımı seçildiği hatırlatıldığında Mosturoğlu, ''Bu ödülleri normal buluyorum. Sportif performansına bakıldığında 2007, kulübümüzün altın çağı oldu. Bir dönemin, kurumsal bir başarının taçlandırılması oldu. Bu ödülleri hakediyoruz. Her zaman daha iyisini yapmak gerekiyor. Başarımızın taçlandırılması, çalışmalarımızda bize hem daha fazla şevk, hem de onur veriyor'' dedi.

Mosturoğlu, Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekimiyle ilgili görüşlerini de, ''Son 16'dan beri aynı şeyi söylüyoruz; hepsi birbirinden güçlü takımlar, rakip ayırt etmek mümkün değil, herbirinin farklı açıdan gücü var. Tabii ki gönlümüzden geçen rakip var ama önemli olan, Fenerbahçe'nin oyun yapısına, hücum anlayışına, zenginliğine uygun bir rakiple karşılaşılması. Hücumu oynatmayı seven, oynatan bir takımla oynamak istiyoruz'' şeklinde açıkladı.

"10 YILIN SPOR ADAMI AZİZ YILDIRIM"

Cumhuriyet Gazetesi'nin düzenlediği ''Sporda 2007'nin Yıldızları'' ödülleri töreninde '10 yılın spor adamı' seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ödül aldıktan sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'de şampiyonluktan sonra veya birinci sırada olmaktan dolayı kişilerin ödüllendirdiğini ifade ederek, ''Yaptıklarınız için ödüllendirmiyorsunuz. Ben isterdim ki Aziz Yıldırım olarak burada yüzme havuzu ve boks salonu yaptığım için ödüllendirileyim. Bu beni üzüyor. Türkiye'de bir tane çivi çakan bile olsa o ödüllendirilsin'' diye konuştu.

GÖKŞEN: DİNLENECEĞİM

Törene katılan Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen de, yeni dönemde yönetimde yer almayacağını açıkladı.

4 yıldır sarı-kırmızılı kulüpte görev aldığını belirten Gökşen, ''Yeni dönemde görev almayacağım. Tabii ki gencim ve görev almak için önümde uzun yıllar var ama bu dönem dinlenmeyi düşünüyorum'' diye konuştu.

NTVSPOR ve Ajanslar
10 Mart 2008 Pazartesi

Geri