Şekip Mosturoğlu: ''Şampiyonlar Ligi'ne Gidemezsek...''

admiral

New member
Reaction score
0

İşte Beyaz TV'de Ve Gol'de yayınlanan röportajdan, Mosturoğlu'nun sözleri:

"Geçen sezon oynanan maçlar ortada. En ufak bir kirlilik yok. Trabzonspor’un hakkını araması normal. Ama Trabzonlular tepkiyi abarttı. Telafisi olmayan düşmanlık tohumları attılar. Ligimiz ve rekabetimiz uzun yıllar devam edecek. Tadında bırakmak lazım. Trabzonspor yönetimi yaşanan süreçte işin tadını kaçırdı".

Yıldırım olduğu sürece zaafiyet yaşanmaz

"Metris’te intihar ettiğim söylendiği gün moralim çok yüksekti. Eşim endişeyle geldi. Tam olarak hatırlamıyorum ama üzerimde boğazlı kazak ya da gömlek vardı. Eşim yakamı sıyırdı ve boynuma baktı. İntihar girişiminde bulunup bulunmadığımı sordu. İntihar etmeye çalışmadığımı anladı. Sonra haberle dalga geçtik. Fakat bu haber insan hayatıyla ilgili yalan bir haber. Haber yaparken ailemizi de düşünsünler". "Ortak bir akıl var. Başkan Aziz Yıldırım ile diyalog içindeyiz. Yönetim zafiyeti oluşacağını düşünmüyorum. Ortak aklın fikir önderi Başkan Aziz Yıldırım olduğu sürece zaafiyet yaşanmaz".

Tahliye imkanı olacak

"Savunmalar şu ana kadar çok iyi yapıldı. Tutukluluk sebebi delillerin toplanmamış olmasından kaynaklanıyor. Önümüzdeki duruşmada çapraz sorgular yapılacak. Bu sorgular sırasında delil kalacağını sanmıyorum. İçerdekilere böylece tahliye imkanı doğacak".

Fenerbahçe men edilmeyecek

"Avrupa’dan men edilme endişem yok. Şampiyonlar Ligi’ne gidemezsek maddi açıdan etkileniriz ama Fenerbahçe büyük camia, üstesinden geliriz. Şampiyonlar Ligi paramızı alamamamıza rağmen, yıldızlarımızı kaybetmemize rağmen ayakta kaldık. 2 finali de biz oynadık. Fenerbahçe kendi içinde dik duracak dinamiklere sahip."​

Geri