ŞehitLet ve SiYaSeT

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın son günlerde diline yapışan cümle şu:

- Kimse, şehitler üzerinden siyaset yapmasın!

Yapılmasın da, şu soruyu da mı sormayacağız.

- AKP’nin devraldığı Türkiye, “sıfır terör” noktasındaydı? Ne oldu da her Allah’ın günü tekrar şehit vermeye başladık? Bunun bir sorumlusu yok mudur? Varsa kimdir?

Dönüp Atatürk’e, İsmet İnönü’ye, Adnan Menderes’e, Özal ya da Ecevit’e mi, hesap sormamız gerekecek?!

Son 4.5 yılın sorumlusu kim olabilir acaba?

Şehit cenazelerinin ardından gözyaşı döken şehit yakınları, sade vatandaşlar “Kahrolsun PKK” diye haykırıyorlar da...

O PKK’nın cüretini artıranları...

O PKK’nın önünü kesemeyenleri...

Terör belası ile mücadeleyi yabancıların insafına terk edenleri...

Gerçek sorumluları da bilmek istiyorlar; bilecekler ki, yakalarına yapışabilsinler!

Bu soruların muhatabı AKP iktidarıdır...

Ve cevabını da onlar verecektir.

Bunu söyleyip yazmak da...

“Şehitler üzerinden siyaset yapmak” falan değildir.

Sorumlu mevkideki insanlara sorumluluklarını hatırlatıp, sorumsuzmuş gibi davranma pişkinliklerini önlemektir!..

Şakir SüTer

Yazarın Sayfasında yer verdiği msj'lardan bir okuyucuya ait msj .

KABİLE REİSİ Mİ?! - “..2002’de yok denecek kadar azalan terör, AKP hükümetinin basiretsiz idaresi ve AB’ye girme sevdası ile verdiği tavizler sonunda artık dayanılmaz hale gelmiştir. Her gün verdiğimiz şehitler yüreğimizi yakıyor. Hükümet daha nasıl fazla oy toplarım sevdası ile uğraşırken hiç ilgilenmiyorlar. Daha önceleri sabrımız kalmadı derlerken şimdi onu da söylemiyorlar. Başbakan, düne kadar Genelkurmay’ın ve Cumhurbaşkanını ‘PKK ya destek verenlerle ne görüşeceğiz’ dediklerinde, ‘ben konuşur görüşürüm’ diyordu. Şimdi oy toplama derdiyle ‘kabile reisi ile ne görüşeceğim’ diyebiliyor. Daha önce kabile reisi olduğunu bilmiyor muydu? Artık acımıza duyarlı bir hükümet istiyoruz.”
* Zehra TOP - Em. Müfettiş. *

Yorum yapmıyorum . Yorumlar mevcut zaten .

evet ya

evet arkadaşım sana aynen katılıyorum. akp nin tek korktuğu kendisinden hesap soracağı askere gitmeyen oğlunu askerlik dosyalarının açılacağı ve ona alınan geminin hesabını soracak tek parti mhp. mhp ye şehit kanı üzerinden siyaset yapıyorlar diyor. ne alaksı var. biz başbuğ zamanında da şimdi de yarın da şehitlerimizin ve onların yakınlarının yanında olacağız. onalr bu vatan icin bedel olarak canlarını verdiler. elin pkk lısı gelip benim askerimi sırtından kalleşçe vurak bende sadece televizyondan izleyip sessiz sedasız defnedilişini izleyecem. yok öle yama. gideceğiz oarada şehidimizin arkasında olduğumuzu yılmadığımızı yıkılmadığımızı birlik ve beraberliğimizin dimdik ayakta olduğunu göstereceğiz.

bugün haberlere bakıyorum gül e protesto yapmışlar ankara daki yarbay ın cenazesin de.
"sayın" gül de kzımış. apoyu neden asmadınız diye idamı kaldıran sizsizniz diye ülkücüye cevap vermiş. bakın kendi yaptılkalrına kendileri dşüşyüor. arkadaşalr açıp bakın tbmm kayıtlarına. bu günkü adalet bakanı cemil çiçek, içişleri bakanı abdülkadir aksu, mir dengir fırat gibi önemli tanıdğımız isimler ozaman ki milletvekillikleri zaman evet oyu kullanmışalr. ama mhp nin 117 milletvekili hayır oyu kullandı hepside hayır dedi. ama akpli anaplı dsp liler evet diyerek aponun asılamasını engelldi.

son olarak bizler şehit kanı üzerinden siyaset yapmıyoruz. bizler dini kullanarak ta siyaset yapmıyoruz. akp saadet fazilet refah derken hep dini sömürdüler oy aldılar. peki ne yaptılar. zina suç sayılmaktan çıktı. kuran öğretmek evinde suç oldu. kasımpaşada bilmem kaç yıılık kuran kursu yıkıldı. hatay da dinler bahçesi diye bahçe yapı camimin arkasına sinagong kilise açıldı. ki Allah c.c. katında tek din islam'dır. kusurum varsa affola. lütfen elinizi vicdanınıza koyun. küskünlüğü bırakın araştırın okuyun titreyin ve kendinize dönün ona göre oy kullanın ne olur

az once babamla bunu konusuyorduk, ne oldu da teror tekrar hortladi diye

bunun tek sorumlusu AKP, ayrica kendilerine ak parti diyip duruyorlar oysa dogrusu A KE PE !

tüm bu olayların sebebi akp değildir. bunu herkes biliyor. bu terörün seçim zamanında hortlaması acaba sizlerinden dikkatini çekiyormu???
belden aşağı vurmaya çalışmak kimseye yakışmaz!!

Akp TerÖrİstlere Sİlahmi Verdİ?
Askerİmİzİn Elİndekİ Sİlahimi Aldi?
Canli Yakalanan Şerefsİzlerİ Akpmİ Afettİ?
Tbmmye Pkkli Mİllet Vekİllerİnİ Akpmİ Soktu?
Apoyu Yakalayip Sonra İdami Akpmİ Kaldirdi?
Pkkya Bİr AvuÇ Çapulcu DendİĞİnde Akpmİ Vardi?
Daha Yazmiyorum .el İnsaf Dİyorum.saygilar

lübnana asker yollamayı biliyolar da kuzey ırak sınırına asker gönderemiyorlar.
neden peki; Lübnan a asker gitmesini abd istiyor fakat Irağa girmemizi asla.

şehitlerimize kelle diye bir zihniyetin terörü bitireceğine inanmıyorum,
bu hükümetten önce terör bitme noktasındaydı,
bu hükümetle beraber terör hortladı,
bi düşünün neden aceba?
vatandaşını azarlamayı bilenler,
teröristlere gelince süt dökmüş kedi gibi sessiz kalıyorlar,
terörü önleyecek kararları alamıyorlar
saygılarımla

pkk 1984 ten 1998 e kadar komşumuz ve müslüman ülke süriyede konuşlandı ve bir paşa çıkıp suriyeye savaş tehdidinde bulununca suriye pkk ya kapılarını kapadı. 1999 da terörist başı yakalandığında gerek avrupada kendini ykan insanlar gerek türkiyede yakanlar, ayrıca yurdun dört bir yanında yapılan pkk bayrağı ve öcalan posterli eylemleri yapanlar polislerle çatışanlar ülkenin her yerinde sokak çatışmaları varkan siz şimdi diyorsunuzki terör sıfır noktasındayken akp döneminde terör dahada şiddetlendi.

Ya kardeşim bırakın akp yide sizingibiler için verdiğimiz şehitlere yazık. :vur :eek:

Terör olaylarının durduk yere seçim zamanı hortlaması çok ilginç.Bence yine terör kullanılarak seçim sonuçları etkilenmeye çalışılıyor...

Ayrıca şehit hepimizin şehididir.Kimse kendini şehidin yanına koyup karşılarına da birilerini alıp siyaset yapmaya kalkışmasın hatalar olabilir ama herkesin yüreği sızlar..
Protesto yeri şehit cenazeleri, cami değildir..Siyaset yapılacak başka ortamlar var..Halkın duygularını kabartarak bazıları oy toplamaya çalışıyor...bence ;)

Önce içimizdeki, ülkemizdeki teröristleri temizleyelim adamlar hala bomba eylemleri yapabiliyorlar..Önce burayı temizleyeylim, sınırdan geçişleri engelleyelim sonra karşıya geçeriz..

AKP ne yaptı: neler yapmadı cevaplar:
Akp TerÖrİstlere Sİlahmi Verdİ?_____=Silah vermedi İmkan sağladı..
Askerİmİzİn Elİndekİ Sİlahimi Aldi?____=Almadı ,İmkan vermedi.(kanunlara bak)
Canli Yakalanan Şerefsİzlerİ Akpmİ Afettİ?___Afetti....Adalet bakanı Kararname hazırlattı formalite icabı C.başkanı imzaladı ve onlar dağlarda gezdi....
Tbmmye Pkkli Mİllet Vekİllerİnİ Akpmİ Soktu?___Yok sokmadı:hiç yoksa AKP de 25 MİLET vekili var ....isimleri sonra yazarız..
Apoyu Yakalayip Sonra İdami Akpmİ Kaldirdi?_Hayır ama saygıyı eksik etmedi_SAYIN_
Pkkya Bİr AvuÇ Çapulcu DendİĞİnde Akpmİ Vardi?__PKK 1999 söndü:akp üstüne benzin döktü,ab uyum yasalarımı nedir....
Daha Yazmiyorum .el İnsaf Dİyorum.saygilar
Ben sana el insaf diyorum nedir ne savunuyorsun haklıya haklı haksıza haksız de.
yoksa sende de kul mantığımı var varsa 1 şey diyemem..Ben yanlız ALLAH a kul olur.
ŞIH mış derviş miş yok oyle..

yazda bizde öğrenelim o 25 akp milletvekilkini sevgili şıh tanımayan arkadaşım..

ayrıca akp nin yanlışları yok değil ama 1-2 hafta öncesine kadar gündemde seçim varken neden bu terör olayları bi anda ortaya çıktı.

emrah538' Alıntı:
Terör olaylarının durduk yere seçim zamanı hortlaması çok ilginç.Bence yine terör kullanılarak seçim sonuçları etkilenmeye çalışılıyor...

Ayrıca şehit hepimizin şehididir.Kimse kendini şehidin yanına koyup karşılarına da birilerini alıp siyaset yapmaya kalkışmasın hatalar olabilir ama herkesin yüreği sızlar..
Protesto yeri şehit cenazeleri, cami değildir..Siyaset yapılacak başka ortamlar var..Halkın duygularını kabartarak bazıları oy toplamaya çalışıyor...bence ;)

Önce içimizdeki, ülkemizdeki teröristleri temizleyelim adamlar hala bomba eylemleri yapabiliyorlar..Önce burayı temizleyeylim, sınırdan geçişleri engelleyelim sonra karşıya geçeriz..
aynen katılıyorum terör olaylarının hortlaması seçim zamanının yaklaşması.. BU hükümetin aleyhinde sağlam ve akla mantığa uygun suçlamalar bulamayanlar halkın duygularına saldırıp buralaradan kendilerine pay çıkarmaya çalışıyorlar. Hükümet 4/4'lük olmayabilir ama bugüne kadar gelmiş geçmiş hükümetlerin en iyisi olduğu tartışılamaz....

neden secim zamanı törer hortlar.
söz temsil:coban koyunları otlatmaya cıkarmıs ve dağda uykusu gelmiş koyunları yaymış,köpeğinide sıkıca bağlamış.Adam uyuyunca cakallarda nerde sürüden uzak laşan koyun var hemen kapıyor.etinide yemiyor sadece boğuyor.Bağlı köpek Havluyor kalk kalk koyunları cakallar alıyor diye coban sanki ölüm uykusunda .Bu arada cakallarda coban yattıkca köpek bağlı oldukca ne kadar koyun alsam o kadar kardır derler..
bilmem anlata bildim mi..

Kaptan ArkadaŞim Senİn Gemİ Karaya Oturdu Sen Hala DÜmen Çevİrİyosun
Şu Pkkli Mİllet Vekİllerİnİ SÖylede Bİlelİm 25İnİ DeĞİl 5İnİ SÖyle Yeter.
Hangİ Kanun Var TerÖre Destek Veren Onuda Yaz.
Sayin Cumhur BaŞkanimiz Veto Rekoru Kirdi Haberİn Yokmu Neden Bunlarai Veto Etmedİ Yada Anayasaya Aykiridir Demedİ Acaba.
SaygideĞer OlduĞu İÇİnmİ Asmadiniz Apoyu?bİzde Allahtan BaŞkasina Kulluk Yok Senİ Bİlmem,dÜne Kadar Avrupaya YÜzÜmÜzÜ DÖnelİm, Dİyenlere Noolduda BugÜn Avrupa DÜŞmani Oldunuz.hanİ Medenİyet,hanİ İnsan Haklari,hanİ Uygarlik Hepsİ Avrupadaydi,akp Sayesİnde Avrupanin Ne OlduĞunu Anladinizya
Oda Yeter.saĞolsunlar Anlatmayi Bİlİyorlar.o Şih Mih Ayaklarini Neren Çikardin Onuda Anlat .Çamur Atmadan LÜtfen!!!
Yİnede El İnsaf(manasini Bİlenlere) Saygilar

bizim gibiler olmasaydı bu ülke mollalar diyerı olurdu,
şehitlerimize kelle diyen bir zihniyeti savunanlar verdiğimiz şehitler üzerinden rant sağlamaya kalkmasınlar,
o şehitlerimiz olmasaydı bugün huzur içinde yaşayamıyor olacaktık bunuda kimse unutmasın
saygılarımla

Geri